Hayır sanmam buna asla müsaade etmezler
Evet olasılık olarak görüyorum
Diğer (Açıklayınız)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben bunu beş sene önce de söylüyordum. Hatay zaten gitti, yakında referandumla Suriye'ye bağlanmak isteyecekler ve tahmin edin ne olacak? Asıl tehlike diğer şehirlerde bence. Bu doğum hızıyla, 10 yıl sonra bütün şehirlerimizde benzer tablolar ortaya çıkacak. Şunu artık herkesin iyi anlaması lazım. Mülteci sorunu, ülkenin birincil derecede ele alınması gereken milli güvenlik sorunudur.
Kesinlikle katılıyorum...
Bir zamanlar dünyada insan nüfusu hiç bu kadar kalabalık değildi. M.Ö 200,000 insanlığın ilk tahmini iken. M.Ö 5000'de insan nüfusu sadece 20 MİLYON kadardı. Miladi 1804 = 1 MİLYAR ulaşmıştı. Miladi 1975 = 4 MİLYAR / 2023 = 8 MİLYAR.
hatay halkı zaten köken olarak suriyelidir bir hataylı olarak söylüyorum bunu oraya kenan evren zamanında afganlarda geldi kardeş gibi yaşadılar değişen bir şey olmadı
Suriyelilerden nefret eden asla ilçelerine sokmayan Hatay bölgeleri de mevcut ama onların direnişi bir anlam ifade etmeyecek tavşan gibi üredikleri için 🥴 hayatta baska ne dertleri var tabi ekmek elden su gölden
Cevap
8Cevap
Gelsinler ister belediyeyi, ister bütün Türkiye'yi yonetsinler bana fark etmez. Sonuçta türklerden çok mu hayır gördük bugüne kadar? Gelen vurdu, giden vurdu.
Vatandaslik aldiklari halde kesinlikle etnik grup olacaklardir. Buda ilerde sorun cikaracaktir.. Anlamadigim vatandaslik alan suriyeliler askere gidiyor mu?
Hatayda Suriyeliler yok zaten Türkler var. Suriyelilerin memleketi orası.
Recep Tayyip Erdoğan bu ülkenin beka sorunudur. Nokta.
ABD de sonradan vatandaş olan oy kullanamaz orada doğacaksın oy için bizde öyle bi kanun yok yani hepsi vatandaş olursa oy kullanır tabi.
Şu Suriyelilerden bi kurtulamadık gitti anasını satayımm
buna müsaade etmezler diye düşünüyorum..
ülkeyi yönetenler izin verir de halk izin vermez..
Ülkeyi göz göre göre Araplara teslim ettik :D Hangi millet bunu yapar acaba.. ümmetçi bozuntusu herifler tabikide.
2023 seçimleride giderse isyan iç savaş çıkar bence
Lan savaştan kaçtınız gidin çalışın bi işte zaman nasıl buluyosun 10 çocuğu nasıl doyuuryosunuz
Yazmaya üşenen tek ben miyim?
Ne bela insan şu suriler
suriyeliler çok bebek yapiyorlar zaten.
Bu halka her şey mustehak umrumda bile değil
12 yıla kalmaz bile
Gelir
Gelir tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?