Baraj yapıldığı için Yusufeli sular altında kaldı ve ilçe başka bir yere taşındı. Sizce bu kadar insanın hatıralarından ve evlerinden olmasına değecek bir proje mi?
Evet değer
hayır değmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
çok kötü bir durum
daha cok yapilmali ve Turkyenin enerji ihtiyacina yenilebilir ve nukleer enerjiyle desteklenmeli.. yoksa cari acigini kapatamiyor 100 yildir bu yuzden de odemeler bilancosunda enerjiden surekli gol yiyor ve bu cari dengeyide dovizle borclanarak karsilasadigi icin hem faiz odemesi hem de dovize olan talep yuzunden Turkiyede son 100 yildir kronik Turk lirasi degersiz ve bundan dolayida kronik enflasyon var.. s.. kmisim hatiralarini sanki ölmeyecekler a.. q sonsuza kadar orada yasacaklar...
bence o barajın yapılması baştan beri hataydı, yazık oldu güzelim ilçeye... 2 ci halfeti... değer diyenleri de anlamıyorum beyin yok onlarda bence net.
Baraj yapıldığı için su altında kalmadı orası baraj için uygun yerdi boşaltıldı ve baraj yapıldı.
bence yazdığın cümleyi sesli tekrar edip oku
Benim memleketim kastamonu azdavay ve bizim köyümüzde baraj için uygun bölgeydi baraj yapılıcsk diye haber verildi seneler öncesinden sonra proje iptal oldu yani yusufelide bir projeydi ve insanlara sıfırdan konut yapıldı dükkanı olana dükkan yapıldı kimse bir sabah sular altında kalarak uyanmadı güne
Kimse bir sabaha suyla uyanmadı ama yapılan evler yeterli değil ve yıllarca orada kalan insana ev verilmedi.
Adam yıllarca esnaflık yapmış ve yeni yapılan yerde dükkan yok o insana
O İnan ne yapacak veya ne iş yapacak
Evet o biraz düzensiz oldu
Değer bence baraj iyi bir baraj üretim açısından.