Pkk lideri Murat karayılan ile yan yana fotosu ve arkada Apo’nun resim Pkk bayrağı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Pkk lideri Murat karayılan ile yan yana fotosu ve arkada Apo’nun resim Pkk bayrağı
Aponun heykelini dikeceğiz diyor, kurban eti dağıtan gencecik 4 gencin ölüm fermanını vermiş, ayrıca güneydoğu olaylarında halkı sokağa çağırınca ortalık karıştı. Bundan ala terörist mi olur. Bprde kanıt isteyenler olmuş. Birde hudaparı terörist ilan eden gerz@kler var.
Hüdaparda terörist zaten bunu bilmeyen yok
Madem terörist, hüdapar için kurban eti dağıtan 4 genç öldürüldikten sonra neden terörist dediğin hüdaparın militanları (!) sokakları kan gölüne çevirmedi?
Hüdapar başkanı gaddar Okan için PKK’ya hizmet ediyor dedi desteklemeye devam
Kemal de terörist leşine gitmiyorum dedi ama gitti. Hatta terörist dedikleri HÜDA-PAR ile boy boy resimleri çıktı. Kime neyi yutturmaya çalışıyorsun.
Akp milletvekilleride terörist cenazesine 1 değil bin defa gitmiş 😂😂
Yalana para cezası yok, at atabildiğin kadar..😂
Bekle aticam birazdan Aktrol seni 😂
İncinmişsin, ama bunun ilacı psikolog ben değilim yeğen.
Cevap
8Cevap
Adam fotosuyla yanyana. akpliler imranlida kendisiyle yanyanaydilar :) akp nin ortagi dogu perincekte apoya gül vermisti. diger terorist fetoyla olan resimlerini siirlerini baglantilarini saymaya bile gerek yok akapanin. simdise hizbullahci hudaparla isbirligi icindeler akapeye oy atmak terore oy atmaktir
cidden bide soruyor musun aşağıdaki yoruma eksiksiz katılıyorum, hdp nin kendisi zaten terörist.
Erdoğanı güzel eleştiriyor ama son günlerde 😂
KILIÇDAROĞLU pkknin siyasi ayağı hdp ile kolkola seçime gidiyor. Birde bunlara oy verecek kitle var, yazık onlara.
Teröristin önde gideni hem de
Bana göre terörist...
sormaya gerek var mi? hdp komple terörist
Hayır
Kanıtın ne
Terör eylemi yaptığını görmedim oy verecez reis ondan soruyoruz
Ona verecem zaten ama ittifak sayılırlar
Muharrem ince ile Kemal Kılıçdaroğlu arasında kaldım
Ne alaka?
Şüphen mi var
Erdoğanı son günlerde güzel eleştirmesi hoşuma gidiyor teröre destek vermese iyiydi
Zekası normal ve üstü olan her kişi erdoğanı güzel eleştirir. Eleştirecek döküman çok yani marifet seloda değil
Yoo bana göre Selahattin Demirtaş eğer Kürt olmasaydı PKK’yı desteklemeseydi şu an Kılıçdaroğlu yerine CHP’nin başında olsaydı erdoğanı paramparça ederdi adamın siyaset bilgisi çok fazla Kılıçdaroğluna göre gel gör ama Pkk’yı destekliyor
Ayrıca Selahattin Pkk ile görüştü diye hapse atıldıysa Erdoğan Habur’dan binlerce pkk’lıyı davul zurna ile soktu Apo’yu öven Türkiye devleti teröristtir diyen şivan perverin elini kaldırdı megri megri dedi biraz cesareti varsa kendisini neden hapse sokmuyor aralarındaki fark ne
Siyaset bilgisi ve manipüle yeteneği rte de çok fazla ona bakarsan. Düdüğü kim kaparsa o öttürüyo tartışmak anlamsız. Erdoğanın ve terör ilişkisine girmicem bile. Hepsi aynı
Evet işte Erdoğan menfaatine geldiği gibi davranıyor Abdullah öcalanın mektubunu tv’de okutan bile Erdoğan’dı
Tek yol Muharrem ince bence
O erdoğanın yan çarkı, kemal gelsin onu postalamak kolay olur. İnce uyanık ve o da rte gibi yapışacak gitmeyecek
Kemal gibi değil ince 2018’de bir defa aday oldu kemaldan kat kat fazla oy aldı
Keşke tek o aday olsa da oyu ona versek ama şerro kemel zorla oy verdirtecek kendine ya. Off küfür edecem. Kısaca odaklanacak şey oyları bölmemek olmalı hangisi daha kötü tartışması son bulmaz
Sinan Oğanda geldi 4 kişi var 😂
Evet terörist
Önde gideni
Değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?