• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Gündem

Kızılelma nedir ne işe yarar yeniliyor mu?

Sırların_Efendisi_
Sırların_Efendisi_ Takip Et
Xper 7 Yaş: 38
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
Bunlar bizim ne işimize yarayacak yiyemezsin içemezsin, CHP gelsede bunları durdursa iyi olur.
İş Soruları Nedir Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Monster1902
    Monster1902 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Bunla parti ne alaka? Özel bir şirket bu. İktidar değişse bile kimse kafasına göre öyle kapatamaz müdahale edemez gerekli sebep sunmadıkça. İktidar adamı sevmiyorsa en fazla şunu yapabilir kendi ülkesi olarak bundan iha siha vb. almaz. Adamda gider dış ülkelere satar bu kadar basit.

Şunu da deseniz keşke mevcut iktidar altay tankını nedenn bu kadar geciktirdi?

Koç Holding zaten bunun prototipini yapan firma 2015 te seri üretime başlarız demişlerdi. İktidar ihale açalım dedi ne yapıp ettiler yandaş Bmc'ye verdiler ihaleyi. Bmc ihaleye giriyor ama tank üretecek fabrika gibi kapasitesi yok komediye bakar mısınız :D

Sonra ne oluyor bunun için çalışmalar başlatıyor falan devletten para hibe vs. daha sonra ise tank palet fabrikası var devletin para lazım ya hemen katar devreye giriyor ortak oluyor buraya. O para aktarılıyor vs vs. 2015 te bizim seri üretime geçecek tanklarımız olacaktı ve biz tank ihraç eden ülkelerden biri olacakken daha hayla kendi tankımızı yapacak duruma düştük. Sırf yandaş kazanacak diye sırf muhalefet iktidara diye kasıtlı olarak ihale vermemek nedir. Devlet ile iktidar karıştırılmamalı.

şu an tankımızın olmaması tamamen budur sebebi.

Yok o kapanacak bu olacak falan filan. Kaç tane sağcı solcu iktidar geldi geçti.

Bide sana tavsiye bunları üretiyor olman devamlılığı getirmeli. Bir ülkeyi yaşatmak istiyorsan önce insanı yaşatacaksın insan yaşasın ki devlette yaşasın.

Gidipte özel bir şirketin başarısını iktidar yapmış gibi lanse etmeyin buralarda. Bayraktar kendi ağzıyla defalarca söyledi devletten hiç bir yardım hibe filan almadık tamamen kendimiz yaptık diyor. Ama iktidar bundan pay çıkarma derdinde ya işte. Yok bizim sayemizde oldu biz yaptık biz gidersek bunlar üretilmez falan filan hikaye.

1
    15 Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Boş boş şeyler yazmayın
      Selçuk Bayraktar kimin damadı?
      20 Yıl öncesine kadar bu icraatlar neden yapılmadı?
      20 yılda Türkiye Cumhuriyetine tarihinde yapılmamış icraatlar yapıldı? 20 önceki ASELSAN mühendisleri neden kaza süsü verilerek öldürüldü?

• Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Yok İHA siha toog yol baraj bıktım bunlardan projeler dursun oylar HDP'ye

• Monster1902
      Monster1902
      +1 yıl

Evlat boş yazmıyoruz gerçeği yazıyoruz.
      Selçuk Bayraktar damat olunca mı Baykarı açtı üretime geçti? Selçuk Bayraktar taa Erbakan dönemnden beri yapıyordu bunu Erbakan öncü oldu zaten. Ayrıca Erbakan kaç kez Erdoğanı eleştirdi. Erdoğana oy vermek İsraile oy vermektir dedi.
      20 yılda yapılmış dediğin icraatların çoğu zaten özel şirketlerin işi zaten. Eski icraatlar mı istiyorsun basit bir örnek vereyim ben sana taaa Atatürk döneminde kurulan Şişecam firması var ya hee o işte Togg'un camlarını o üretiyor mesela.
      80 yılı bile boş ver sadece Atatürk dönemi bile katlıyor aslında Atatürk döneminde kurulan yapılan fabrikalar vs. lerin ekmeğini yiyor Akp. Mesela Kardemir gibi büyük firma kimin talimatıyla kuruldu Atatürk'ün talimatıyla kuruldu ve hayla ayakta.
      Aynen ya iktidarlar yapıyor bunu düşman ülkelerin işi değil bu. Tabi ayrıca hiç Akp döneminde de mühendislerimiz öldürülmedi. Hepsi Akp öncesinde oldu olumsuz ne varsa Akp yapmıyor demi :D
      Ayrıca evlat her iktidarı sevmeyen chpli değildir. Ben Memleket Partisine oy vericem mesela.
      İha, Siha diyor ya :D Ya anla evlat anla özel şirketin işi bu özel şirket özel firma bu :D Sanki Baykarın temelini Erdoğan attı devlet attı da :D Adam kendi emeğiyle yaptıhiç bir destek almadım diyor. Erdoğan daha iktidarda değilken bu adam bunları tasarlıyordu zaten.
      Togga gelelim hemen Toggu ise yine özel şirketler üretiyor ortak proje olarak. Devlet bizzat kendi üretmiyor. Ya da devlet para mı vermiş firmalara alın araba üretin mi demiş fabrika mı açmış devlet onlara. Özel şirketler kendi cebinden veriyor herşeyi 4-5 ortak mı ne zaten onlarda. Bide şunu anla evet devlet kurumu olanı durdurabilirsin projeyi fakat özel şirketi durduramazsın. Kural ihlali ve geçerli sebep sunmadıkça durduramazsın adamın üretimini icraatlarını vs.

• Monster1902
      Monster1902
      +1 yıl

Ya onu bunu boş ver de Akp döneminde mühendislere çok az para veriliyor malum bir çok Aselsan mühendisi Hollanda vb. ülkelere gidip mühendis oldular oralarda. Aynen bunu da muhalaefet yaptı zaten çaktırma iktidarda Akp var ama biz bunu chpye filan kitleriz :D

• Monster1902
      Monster1902
      +1 yıl

Bide lafı değiştirmeye çalışma bak Altay tankı geciktirildi sırf yandaşa verilmek uğruna buna cevap bile veremedin ağzına bile alamadın :D

• Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Hüseyin Başbilen:
      31 yaşındayken, 4 Ağustos 2006'da özel aracında boğazı ve bileği kesilmiş halde bulundu. Yürüttüğü önemli projelere ilişkin sunum yapmasına bir gün kala ölü bulundu. Projelerin flash belleği bulunamadı.

- Ali Ünal:
      30 yaşındaki mühendis 17 Ocak 2007'de kafasına isabet eden kurşunla yaşamıhı yitirdi. F-16 savaş uçaklarının modernizasyonu, komuta kontrol, şifreleme sistemleri üzerinde çalışıyordu.

- Evrim Yançeken:
      26 ocak 2007'de oturduğu binanın 6'ncı katından düşürek öldü. Başbilen askeri projeler üzerinde çalışıyordu.

- Burhanettin Volkan:
      7 Ekim 2007'de Ankara Bando Okulları Komutanlığı'nda nöbetçi subay odasında ölü bulundu. Vizör marka silahla intihar ettiği söylendi.

- Zafer Oluk:
      10 Mayıs 2008'de askerlik görevini yaptığı birlikte elektrik çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Yazılım mühendisiydi.

- Hakan Öksüz:
      25 Ocak 2012'de Eskişehir yolu üzerinde geçirdiği şüpheli bir trafik kazasında öldü. Mikro elektronik güdüm
      ve elektro-optik grubu projelerinde çalışıyordu.

- Erdem Uğur:
      16 Ocak 2015'de Ankara 'daki evinde ölü bulundu. Gazdan zehirlenerek intihar ettiği açıklandı. Hortum ağzında bulundu. Manyetik alan konusunda uzman olan Uğur; F-16 savaş uçakları, İHA, tank ve savaş silahları gibi milli projelerde görev yapıyordu.

• Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Bunların cevabını ver bunlar niye öldürüldü

• Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

15 Temmuz darbesinde kadar bunlar oluyordu, niye olmuyor artık?

• Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Darbeden sonra Türkiye sınır ötesi operasyonu yapmaya başladı? Bunların cevabını ver, gelecek yeni hükümetin vaadi sınır ötesi operasyonlar durdurulacak dedi yalan ise söyle yüzüme vur!

• Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Cevap veremiyorsun seninle
      İYİ bir masaya oturup SAADETE
      Gelmek isterdim, kime oy vereceksin? Ben HDP destekli CHP diyorum.

• Monster1902
      Monster1902
      +1 yıl

Evet vakit bulabildim girdim ksye. Cevaplayalım. Mühendis öldürülme olayları Akp öncesinde de mevcuttu Akp döneminde de mevcuttur. Eleştiri mi istiyorsun tamam yapalım devletin kurumunda ki önemli çalışanlarından projeni yürüten birsini koruyamıyorsa burada sorumlu tamamen devlettir. İktidarın zafiyetidir. Akp de dahil Akp öncesi de dahildir buna kimlerin döneminde olduysa.
      Darbe olayına gelelim darbe zamanı bende askerdim ve tamamen saçma bir darbeydi. Biz lojistik destek gemisindeydik bize söylenen Boğaz köprüsünü ışid ele geçirmiş köprüyü bombalayacakmışız açıkçası mantıklı gelmemişti bu tarz örgüt bu tarz bir yeri bu denli basitçe çökemez imkanı yoktur ve kaldı ki milyarlarca dolarlık köprüyü de devlet bir terör örgütü bastı diye yıkacak boyutta asla bombalatmaz. Savaş gemileriyle beraber gidecekmişiz limandan ayrılıp fakat sorun va bizim gemimiz savaş gemilerine ikmal yapacak boyutta bile değil yani tamamen saçma bir organizasyonla darbe oldu. Gerçekten darbe yapmak isteyen bir düşman olsaydı eğer kesinlikle bu denli vasat bir şekilde darbe yapmazdı içeride adamları olsaydı bile.
      Gerçek darbe önce ki yılda oldu mesela gerçek darbe öyle olur asker sahaya iner evleri basar gereken kişileri yakalar veya öldürür. Son darbe bana hiç inandırıcı gelmiyor olan ölen buna inanan insanlara oldu. Askerdim bende zaten darbe olayları bitince bile yapılan şeyler çok saçmaydı ve inandırıcı gelmedi tek ben değil arkadaşlarıma da öyle geldi.

• Monster1902
      Monster1902
      +1 yıl

Aşçımız bile diyordu böyle darbe mi olur diye gülüyordu. Hatta darbe gecesi gemilerde rutin işler devam etmişti ekmek arası ton balığı filan yedik hatta takıldık tvde film filan izledik tek bizim gemide değilddi karşı gemide berber bile vardı hatta ast subaylarımızdan biri gitti diğer gemide traş bile oldu. Aynen darbeye bak be ne güzel darbe ülkede darbe oluyor biz balık yemek yiyoruz asker olduğumuz halde :) Komutanlarımızdan biri de gidiyor diğer gemide limandayken tabi traş oluyor ama sözde darbe var ülkede :) Aynen darbe var ve biz bu denli rahattık. Gerçek bir darbe olsa kimse evinden dahi çıkamaz askere vur emri bile verilirdi.

• Monster1902
      Monster1902
      +1 yıl

Açıkçası ben ne akpye ne 6 lı masaya oy veririm. Benim oyum memleket partisine.
      Bu arada şunu soralım ya bu akpliler vaktinde fetö ile kol kola değil miydi? Hoca efendi hoca efendi demiyor muydunuz? Diyordunuz. Vaktinde muhalefet fetöyü eleştirince linçliyordunuz eleştiri yapanları fetöye laf söyletmiyordunuz. Tabi çıkarlar ters düşünce işin rengi değişti. Size bağlı mafya bile nasıl itiraf ediyor her şeyi. Daha ne haltlar var da meydana çıkmamıştır daha akpnin.

• Monster1902
      Monster1902
      +1 yıl

Araştırabilirsin 20-25 yıl öncesi daha Muharrem İnce fetö dershaneleri okulları araştırılsın diyordu eleştiriyordu. Bu adamı dinleyen olmadı adam fetö dershanelerini eleştirdi daha kaç yıl öncesi ve bu adama linç yağmuru geldi ölüm tehditleri bile aldı. 2019 yılıydı bide sanırım uzmanları da söyleyerek bas bas bağırdı deprem olacak önlem alalım dedi deprem öncesi öneriler sundu kaybı en aza indirmek için ama bu adamı gene kaile almadılar adamı linçlediler. Uzmanlar gene uyardı yıllardır deprem olacak diye kimse oralı olmadı. Deprem oluyor 50 bin küsür insan ölüyor neymiş kader yaa hiç imar affı hiç rantla inşaatlara izin vermeler yok zaten önlem almamak kader olamaz.
      Şimdi de su krizi konusunda uyarıyor Muharrem İnce adam önlem alalım diyor kaile alan yok yine bunu.

• Monster1902
      Monster1902
      +1 yıl

Yarın öbür gün su krizi görürsek yine kader der bu iktidar.

En İyi Cevaplar

• Douqi
    Douqi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Yenilmiyor fakat mülteciler, diyanet, çaycılar ve dahası başka şeyler yiyor ne acaba burnuma inceden 10 bin lira maaş alan çaycı kokusu ve çift maaş skandalları geldi bilemedim🙄

0
    16 Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Böyle şeyleri kafana takma sen nene hatunun torunusun, istiklal göklerdedir

Yorumla
    • Douqi
      Douqi
      +1 yıl

Ben veya benim vatandaşlarım köle değil buna sessiz kalamam dediği gibi Nene Hatun'un torunuyum ben yolum ve yerim belli

Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Yolumuz aynı ama sen sol taraftan gidiyorsun ben sağ taraftan,
      Ben hür doğdum hür yaşarım
      Hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım, çılgın Türkler geliyor..

Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Sen solda hayat var dersin
      Ben sağda vatan var derim..

Yorumla
    • Douqi
      Douqi
      +1 yıl

Çılgınlık dediğin şey mülteci krizi, ekonomik kriz, adalet krizi, beyin göçü krizi gibi gibi şeylerden ibaretse evet haklısınız sayenizde beyin göçü ve ekonomik kriz yaşayan arap düşmanı ülke olarak biliniyoruz

Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Mülteciler neden Türkiye'ye geldi önce onun köküne inelim neden Türkiye'de?

Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Diğer sorumda dürüst cevap ver Erdoğan'ın asılmasını istermisin?

Yorumla
    • Douqi
      Douqi
      +1 yıl

İnan sebebi umrumda değil işin ucu bana, aileme veya benim vatandaşlarıma dokunuyorsa gram umrumda olmaz illaki birileri sığınacaksa o Taliban'dan kaçan kadınlar ve çocuklar olmalı bu olmadığı sürece evet derim diğer konulara girmiyorum bile

Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Bilmediğin çok şey var senin, Taliban maliban hikaye, 14 Mayıs'ta söz milletin olacak

Yorumla
    • Douqi
      Douqi
      +1 yıl

Bu mültecilerin Türkiye'de işi ne neden anti arab yazınca Türkiye 1. sırada çıkıyor neden Almanya en çok beyin göçünü Türkiye'den alıyor neden Türkiye nüfusuna oranla en çok beyin göçü veren ülke bunların sebebi ne madem çok biliyorsun konuş vatandaş olarak ben ve milyonlar bu sorulara farklı cevap bulamadı

Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Çünkü Türkiye güvenilir bir ülke olduğu için herkesi kucaklıyor,
      ben bunları istemiyorum artık gönderelim gitsinler yerine darbeci hükümet gelsin

Yorumla
    • Douqi
      Douqi
      +1 yıl

Halk istemiyor halk adam bizim paralarımızı bile mültecilere yediriyor utanmadan gerekirse bir o kadar yediririm diyor karşılık olarak ne alıyoruz dinsizlik, islam düşmanlığı, beyin göçü krizi gibi gibi şeyler bunların hepsi Erdoğan'ın eseri Necmettin Erbakan yıllarca Haim Nahum doktrini Erdoğan sayesinde takur tukur işliyor dedi fakat takan olmadı eserleri ortada

Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Peki önerin var mı kim bunların hakkından gelir?

Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Bize rahmetli Kemal Sunal gibi
      Bir adam lazım kim olabilir?

Yorumla
    • Douqi
      Douqi
      +1 yıl

Muharrem İnce
      Erdoğan seçilirse dolar 10 olur dedi 20 oldu
      https://youtu.be/NuIhyIQB1DA
      Türkiye'nin en büyük sorunu deprem dedi en az 100 bin insan öldü
      https://youtu.be/fktSsDRIEgA
      bunlara ek olarak doğru olan şeylere doğru diyor
      https://youtu.be/ms1Y3-BpFEU

Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Çalışıyorum ben

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

4

Cevap

4

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı.

İşe yarayabillir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

CHP ye izin yok. Milli ve yerli ak parti ile yola devam

2
    1 Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Ben anlamam eşek heykeli yapılsın

Yorumla
  • gizembursa
    gizembursa Takip Et
    Xper 3 Yaş: 74
    +1 yıl

AZ BUNU OKU DA GELİŞ RAHMETLİ ATATÜRK SAVUNMA SANAYİSİNDE NELER YAPMIŞ!!! TÜRKİYE CUMHURİYETİ SAVUNMA SANAYİSİ PARTİZANLIKTAN BAĞIMSIZ DEVLET VE MİLLET SAVUNMASI İÇİN GEREKLİ OLAN BİR ŞEYDİR!!!

0
    5 Yorumla
    • gizembursa
      gizembursa
      +1 yıl

ataturkansiklopedisi. gov. tr

Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Tamam okurum teşekkür ederim
      oyunu kime vereceksin?

Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Sen neden kızdın onu söyle bana
      Savunma sanayi ülkenin namusudur, eşek değilim CHP'ye oy verecek durmak yok yola devam..

Yorumla
    • gizembursa
      gizembursa
      +1 yıl

NE CHP'Sİ NE PARTİSİ TÜRKİYE DİYORUM. SAVUNMA SANAYİ TARTIŞMA KONUSU OLMAZ. SEN SÖYLE DOSTUM. SAVUNMASIZ DEVLET OLUR MU? DEVLETSİZ PARTİLER OLUR MU? BURADA İNSANLARIN OYUNU ARAŞTIRAMAZSIN. HERKES ÖZGÜRDÜR OY VERME KONUSUNDA!!! İSTEYEN CHP'YE VERİR. İSTER AKP'YE İSTEYEN İYİ'YE SANA NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!

Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Bu kadar bağırdığına göre zoruna giden şeyler var, bana gelip edebiyat yapma önce dostunu düşmanı bil eşek kafalı seni!!!

Yorumla
  • Hayatfaniölümanixxx
    Hayatfaniölümanixxx Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27
    +1 yıl

Ekonomiyi eleştirebilirsiniz. yanlışları söyleyebilirsiniz. Ama savunma alanında yapılmış birşeyi yeniyor mu diye eleştirmek neyin kafası.

0
    3 Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Benim kafam iyi merak etme şey yapıyorum anla

Yorumla
    • Hayatfaniölümanixxx
      Hayatfaniölümanixxx
      +1 yıl

🥸

Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Sen hiç bişey olmamış gibi davran,

Ne demek savunma sanayi eşek heykeli yapmak varken ne gerek bunlara

Yorumla
  • ZamannnYolcusu
    ZamannnYolcusu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 106 , eic 94%
    +1 yıl

Ters psikolojimi yapiyorsun

0
    8 Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Hayır zaman yolcununa çıktım eski günleri özledim

Yorumla
    • ZamannnYolcusu
      ZamannnYolcusu
      +1 yıl

Hangi sırrın efendisisin

Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Söyleyemem derin devlet meselesi

Yorumla
    • ZamannnYolcusu
      ZamannnYolcusu
      +1 yıl

Ters psikoloji

Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Ben eşek heykeli yapanların yanındayım beni ancak sen anlarsın

Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Sırrımı çöz ama belli etme

Yorumla
    • ZamannnYolcusu
      ZamannnYolcusu
      +1 yıl

🤥🤥

Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Ben Sırların Efendisi'yim beni çözmek kolay değil kafan karışır
      Sırların sırrına ermek için anahtar vardır, sana bir anahtar verdim

Yorumla
  • Geminism
    Geminism Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 96%
    +1 yıl

Hükümet devlet ayrımını bilsek keşke

0
    3 Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Ayrım var heykel daha iyi

Yorumla
    • Geminism
      Geminism
      +1 yıl

Yolsuzluk daha iyi kankam boş ver sen

Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Tamam kankammm boşverdim

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

A haber izledikten sonra ben

0
    1 Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Sen B haber izle

• bubanayapılırmıbe
    bubanayapılırmıbe Takip Et
    Guru Yaş: 126 , eic 98%
    +1 yıl

👎👎👎

0
    7 Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

❌💬🌵

Yorumla
    • bubanayapılırmıbe
      bubanayapılırmıbe
      +1 yıl

ı dont understand!

Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

я тоже не понимаю

Yorumla
    • bubanayapılırmıbe
      bubanayapılırmıbe
      +1 yıl

ösşdşdl

Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Я тебя люблю

Yorumla
    • bubanayapılırmıbe
      bubanayapılırmıbe
      +1 yıl

😞😓

Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

🍫

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Kızılelma nedir ne işe yarar yeniliyor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sqauat ne işe yarar? 9 cevap verildi
Yedeklemeyi kur nedir ne işe yarar? 4 cevap verildi
Ek gösterge nedi̇r, ne i̇şe yarar? 1 cevap verildi
Kabak lifi nedir, ne işe yarar? 7 cevap verildi
Burçlar ne işe yarar? 6 cevap verildi
Kantaşı nedir, ne işi yarar? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Morcistan diye ülke olsaydı ve o ülkede sadece mor giyinme zorunluluğu olsaydı o ülkeye gider miydiniz?
  • Aşk mısın, acı mı?
  • Hamsızlık yaşıyor musunuz?
  • Uslu musun fırlama mı?
  • Tanımadığınız şarkıcının konserine gider misiniz?
  • Benim aklıma yine bir şey takıldı şimdik evlendiğimiz kişi yediğimiz veya yemediğimiz yemeye karışabilir mi buna hakkı var mı?
  • 01:49 Bu saatte ayran içilir mi?
  • Bir kişinin üşenmeyip kaç sorusuna kadar baktınız okuyup cevap yazıdınız sizi gidi stalkerler sizi?
  • Yayın yaparak para kazanıyorum ama bunu yaptığımdan beri çok mutsuzum, hiçbir şey yolunda gitmiyor. Neden böyle oluyor?
  • Aşk hayatınızda en büyük yanlışı kime yaptınız?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨