Oy kullanmıyorum insanlar öz eleştiri yapıp kendisini değiştirmeli sorun partilerde olsaydı o zaman Almanya'da ya da Amerika'da da partiler değişiyor ama sabit olarak kurulu bir düzenleri ve işleyişleri var
@prenses__artemis Haklısın ama Hüdapar Hdp gibi güçlü bir parti değil onun oyları Erdoğanın çok işine yaramaz ama hdp nin yüzde 10-13 oyu var hdp tarafı daha tehlikeli bence
Yanlış düşünüyorsun kanka, oysa zamanında AKP bile kalkıp HDP ile görüştü İşlerine geldiği gibi hareket ediyorlar
Ayrıca diyorsun ki güçlü, ya tekrardan akp gelip Hizbullah tarafının dediklerini yaparsa o zaman ne olacak söyler misin? Hiç mi anneni düşünmüyorsun çevrendeki kadınları düşünmüyorsun bu kadar mı kadın düşmanısınız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Siyaset sevmiyorum aslında
Ben Kemal geliyorum
O da olur 😀
Oy kullanmıyorum insanlar öz eleştiri yapıp kendisini değiştirmeli sorun partilerde olsaydı o zaman Almanya'da ya da Amerika'da da partiler değişiyor ama sabit olarak kurulu bir düzenleri ve işleyişleri var
Kimsenin hakkı kimseye geçmesin diye hepsine basmayı düşünüyorum 😂
Yurt dışında yaşıyorum, bu yüzden oy kullanmayacağım
Soruna yorum yazamadim 🙈Xp kaynakli
.. Bana yazarmisin lutfen bir sey sormak istiyorum
KEMAL KILIÇDAROĞLU.
Recep Muharrem Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce olabilir ama emin değilim.
Mecbur Tayyip Erdoğan
Niye mecbur
@prenses__artemis yıllardır tayyipten nefret ettim ama kılıçdaroğlundan iyidir hdp nin yönetimde söz sahibi olmasını istemiyorum
Hizbullah yönetiyor ama o ne olacak?
Adam kadın hakları yoktur diyor
Kadını hiçe sayıyor onu görmüyorsun?
@prenses__artemis Haklısın ama Hüdapar Hdp gibi güçlü bir parti değil onun oyları Erdoğanın çok işine yaramaz ama hdp nin yüzde 10-13 oyu var hdp tarafı daha tehlikeli bence
Yanlış düşünüyorsun kanka, oysa zamanında AKP bile kalkıp HDP ile görüştü
İşlerine geldiği gibi hareket ediyorlar
Ayrıca diyorsun ki güçlü, ya tekrardan akp gelip Hizbullah tarafının dediklerini yaparsa o zaman ne olacak söyler misin?
Hiç mi anneni düşünmüyorsun çevrendeki kadınları düşünmüyorsun bu kadar mı kadın düşmanısınız
@prenses__artemis Biz ailecek Almanyada yaşıyoruz zaten bize giren çıkan yok Türkiyedekiler düşünsün
Yazık çok yazık, bu sözlerin bile vatanı sevmediğinin göstergesi
Neyse diyecek sözüm yok sana...
Sen aday olsaydın keşke..
Tayip erdoğana
Koyunsunuz abii valla yeminlen ya 😂
Evet koyunum
R. t. e
Hade lenn 😂
Adam Dünya lideri oldu diğerleri pasif
Biyir ne lideri didin
Kavun değil kelektir
Fistan değil yelektir dedim