Ben Kemal’e vereceğim ülke daha ne kadar kötüye gidebilir ki bu düzene dur demeliyiz diye düşünüyorum gençlerin geleceği söz konusu bizim gibi sıkıntılar yaşamasınlar :(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSinan OĞAN'a oy vermiş bir Türk Milliyetçisi olarak süreci takip edip seyre göre karar vereceğim ama şu aşamada sandığa gitmemeyi düşünüyorum çünkü ne iktidar ne millet ittifakı sığınmacıları gönderecek veya terörle ilişkilerini kesecek. Al birini vur ötekine bu iktidar ve KK nın
117 Yorumla
Soran+1 yılŞu an hepsi sensizliğe büründü biraz geçsin tekrar konuşmaya başlarlar açıkçası ben de oy kullanmayacaktım ama bu ülkenin yarısı neredeyse bir şeylerden ümitli ben bu insanların ümidini yitirmesini istemiyorum bu yüzden k k ya vereceğim tekrardan özellikle gençlerin depresyon sebebi bu seçim çok önemli gönül isterdi ki başka adayımız olsun ama elde olan bu
- +1 yıl
Ümit ÖZDAĞ çoook uzun zaman önce yine Sinan OĞAN çook çok uzun zaman önce evire çevire her şekilde dediler ki "KK aday olmasın kaybeder." Anketler her zaman imamoğlu ve mansur yavaşı önde gösterdi. KK yıllardır ne zaman kazanabildi ki yine kazanabilsin? Bir de yanına eski akpyi, hdpyi alıp khk lıları çıkaracağım falan naralarıyla hızlandırılmış akp modeline büründü. Ümitli olan gençlere bu sözlerim, değişim isteyen insanlara bu sözlerim ; 10 kişiden 7 si sinan oğan çok iyi ama kazanamaz dedi. O 7 kişi insiyatif alsa seçim dün Türkiye kazanımı ile sonuçlanmıştı. Ben bana dayatılana sırf iktidar değişsin diyw boyun eğmem, terörle aynı sandığa girmem. Hüdapar da hdp de çöp benim için. Cumhur da KK da gitmeli bir daha gelmemek üzere, bahçeli gitmeli birdaha gelmemek üzere, karamollaoğlu gitmeli bir daha gelmemek üzere.
Soran+1 yılSiz de haklısınız biz de düşünüyoruz herkes için zor ben de şu an Türkiye’deki hiçbir adaydan memnun değilim hiçbiri o kadar vasıflı değil ama inancım tam bu Sefer chp ye ben adaya bakmıyorum partiye bakıyorum bir şekilde inancım var umarım doğru olan kazanır çok zor günler yaşıyoruz ülkece
- +1 yıl
İnancım var dediğiniz parti 35 millet vekilini oyunu %1 in altında olan eski akplilere hediye etti. Saygım sonsuz vereceğiniz oya erdoğana verin anlamında söylemiyorum. Bu seçimde Türkiye Sinan OĞAN şansını dayatmalara boyun eğerek kaybetti. Umarım sonraki seçimde Sinan OĞAN iktidar.
Soran+1 yılSinan da taraf değiştirecek gibi duruyor umarım çizgisini bozmaz ülkede dürüstçe siyaset yapan insan yok kusura bakma ben kendimi düşünmek zorundayım bu kadar işsizlik bu kadar sıkıntı bu düzene bir şekilde karşı gelmezsem pişman olurum
- +1 yıl
Sinan OĞAN'ın ve kitlesinin tarafı net. Taviz vermeyeceğimiz konular var. Kim taviz vermediğimiz konularda bize taviz vermeye yanaşırsa o zaman duruma bakacağız. Biz taraftar değiliz taraf değiştirelim. Tarafımız hep Türk milletiydi, yine öyle olacak. ☺️
Soran+1 yılBiz de kendimiz ülkemiz için istiyoruz hepimizin tek amacı bu ama inançları farklı sadece umarım gerçekten iyi olan ve hak eden alır
- +1 yıl
Seçmenin amacının bu olduğu doğrudur. Adayların amacı seçmenin amacı değil öyle olsa KK aday olmazdı ☺️
Soran+1 yılKazanma hırsını bir türlü aşamıyor yıllardır bunun için çabalıyor başkası olda çoktan çekilirdi ama pes etmiyor bir şansı hak ediyor yerine zamanla geçecek kişi ondan daha iyi olacaktır partinin adı yeterli bence ya yine de hayırlısı
- +1 yıl
Adı yeterli dediğiniz parti 20 yıldır erdoğanın karşısındaki en büyük güç ve parti, oy artırabilmişliği, rekabet edebilmişliği yok aksine önceki seçimlerde abuk açıklamalarla seçim öncesi erdoğana oy kazandırmayı başarmış bir parti. O parti Atatürk'ün partisi olmaktan çıkalı çook oldu ☺️
Soran+1 yılÜlkenin çoğu tapıyor akp ye o yüzden bu hale geldi değişimden korkuyor bu ülkenin yarısı Anadolu çocuğu Erdoğan gibi onlar birazcık çekiniyorlar Erdoğana vermezlerse imanının gideceğini düşünüyorlar bence bir de eskiden yaşanan birkaç olaydan dolayı olabilir
- +1 yıl
Ülkenin çoğu artık tapmıyor inanın bana KK yerine Mansur Bey aday olsa durum çok farklıydı.
Soran+1 yılEvet ülkenin yarısı kk ya verdi ve oy kullanamayan daha genç bir nesil var onların hiçbiri Akp li değil aslında bu açıdan bakarsak ülke çoktan kararını vermiş o gelecek olan genç nesildekiler ülkenin zamanla kaderini değiştirecekler
- +1 yıl
Bu seçim geçti artık. Kimin kazandığı benim umurumda değil. İnanıyorum ki 3 yıl içerisinde erken seçim olacak ve bu sefer millet Sinan OĞAN'dan yana oy kullanacak. şu an seçilen kim olursa olsun.
Soran+1 yılHiçbiri olmayacak bunların Erdoğan koltuğu bırakmaz yapışmış oraya asla kimseye vermez resmen adam koltuğa tapıyor Türkiye de erdoğana tapıyor bu ülkeden bir şey olmaz bu ülke kurtarılmaz bir halde gelişemedik bir de üzerine ülke ikiye bölündü ne hale düştük dinle siyaseti birbirine katarsan olacağı buydu ama
- +1 yıl
Abartıyorsunuz kimsenin kimseye taptığı yok. Doğru adayla Erdoğanın direnebilme ihtimali yokken yanlış adayla çıkan derdine yansın ☺️ ölmezsek sonraki seçimde buluşalım burada. Umudunuzu yitirmeyin
Soran+1 yılHadi inşallah ölmeden güzel şeyler olur
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılGelecekle ilgili Kılıçdaroğlun ne gibi vadetleri var neleri yaptı hangi sözünü tutu ona vermek isterim beni ikna edermisin eskiden CHP vardı iktidar da bayramdan bayara elbise alabiliyordu insanlar çamaşır makinası alınamıyor du bulaşık makinesi alınamıyor du evlerde telefon yoktu
Okul kitapları paraylaydı hasaneye gitsek ilaç fiyatları maaşımızla aynı fiyatı keşke kazansa yine şimdiki nesil o zamanı yaşasa hakediyorlar027 Yorumla- +1 yıl
cok fazla vaat soyledi 2300 maddelik 6 partinin ortak yayinlri turkiyenin gelecegi ile ilgili yaptiklari mutabakat metni herseyi aslinda gosteriyor
Soran+1 yılEskiyle kıyaslıyorsunuz ama eski dediğiniz benim doğum yılım 96 lılardan söz ediyorsunuz o zamanlar televizyon yeni yeni ülkeye geldi telefon da aynı şekilde Nokia tuşlu telefonlar vardı bu sadece bizim ülkemizde değildi ki bütün dünya henüz gelişmemişti ve inan ben o günlere bu günleri tercih ederim 10 kuruşa bile bir şeyler alınabiliyordu her kuruşun değeri vardı ve çokta mutluyduk ne zaman dinle siyaset karıştırıldı bu hale geldik çok üzülüyorum eksiden memur kesimi fazlaydı şimdi asgari ücretle çalışan yüzde 60 ın üzerinde insanlar torpilsiz iş bulamıyor çoğu zorluk çekiyor ama sırf dini için akp yi tercih ediyor akp gidince inancımız dinimiz gitmeyecek din insanın kendisinin yaşaması gereken bir şeydir siyasete alet edilerek insanların duygularını sömürmek değildir
Cevap sahibi+1 yılYapacağına inanıyor musunuz peki
şimdiki iktidar dediğini yapıyor
açıkçası ben inanmıyorum çünkü eskiden Türkiye onların elindeydi batırmasalardı Türkiye yi milletde akp oy vermezdi
Cevap sahibi+1 yılTeröristler ile bir oldular Türkiyenin tüm parası dağda yaşayanlara gidecek ellerinde para kalırsa yapar Türkiye ye bir kaç heykel
- +1 yıl
96 li yillarda sagcilar uretiyordu ulkeyi chp tek basin en son iktidar oldugu donem senin annenlerin cocuklugu 73-74 yillarinda oldu biraz arastirip bakmani oneririm
Soran+1 yılBenim yaşadığım ilçe yıllardır chp ye ait ve çok güzel bir yer eskiden çok iğrençti aşırı gelişti evet lezbiyen heykelleri var ama bu kimseyi rahatsız etmiyor açıkçası zaten parlementoda Akp var ülkeyi kimse kimseye satamaz bu basit bir olay değil iç savaş çıkar bu durumda akp de şu an imamhatip ve hastane yapmaktan başka bir şey yapmıyor ve ülkenin yarısı onu istemiyor bu da büyük bir sıkıntı kimsenin yüksek bir beklentisi yok bu ülke bir 20 yılda ancak toparlanır ama toparlanır en azından ekonomi olarak olmadı en fazla 5 yılda adayımızı değiştiririz ben de eskiden chp li değildim fakat Akpartili bazı insanlardan aşırı çok çektim ve akıllandım
Soran+1 yılEvet biliyorum bunu zaten sadece orada örnek verirken başka bir şeyi anlatmaya çalışıyordum o zamanlar şartlar zaten kötüydü teknoloji yoktu hiçbir şey yoktu ki ne bekliyoruz partiden
- +1 yıl
o zaman uretim sadece patates soganla geliyordu bu donemde biz o teknolojisinin gerisinde kaldik millet atari yapti bize satti telefo yapti bize satti biz hala tarladan cikmadik cikmadigimiz icinde cahil kaldik o donemle bu donemin ozeti bu Şu an chp teknoloji yolun gorelim çip uretimi yapalim 3-4 ulke yapiyor sadece bizde yapalim bu uretimden kendi pastadan payimizi alalim dedi ki dogru bir plan suriyelileri gonderelim dedi onu da yapacak en buyuk fark bunlar yeter bence daha cok var
Cevap sahibi+1 yılakp adamları işini iyi yapıyor ve yaptırıyor neden inkar ediyor sonuz Chp aynı şeyi yapsa gerçekden gider ona oy veririm yeterki yapsın nereye ne yaptı son 5 sene içinde bana link gönderin bakayım
Soran+1 yılBiz sadece kendi patates soğanımızı üretsek bile çok fazla yol katederiz galiba öyle rezil duruma düştü ki ülke patates soğan bile üretmiyor üretken değil tüketken bir ülkeye dönüştük 5 kuruşa sattık tüm ülkenin güzelliklerini
Soran+1 yılEkonomi yok ülke de biz hiçbir şey yapmadı demiyoruz yanlış yaptı diyoruz ülke olarak ameleye dönüştük
Cevap sahibi+1 yılNe patatezi ne soğanı bir senede tırlar ile öretilir nedir o topraktan çıkıyor toprak çıkan hiç bir şeyin açlışını çekmez insan balkonda ek yine çıkar bu kadar aç değil bu ülke
- +1 yıl
bende akp nin yaptigi bu ulkedeki vatandasin egitimine adaletine sosyal haklarina ekonomisine katkida bulunacak issizligi cozecek bir sey yaptigini gormedim eger siz gorduyseniz buyurun siz link atin
Cevap sahibi+1 yılİnsanlar iş beğenmiyor işsizlik diyorsunuz herkese masa üstü iş düşmez tabi
Soran+1 yılÖnemli olan o değil biz ihracat yapacakken ithal ediyoruz Türkiye en verimli topraklara sahip tarım ülkesi iken bu duruma nasıl düşebilir işsizlikten kastımız da torpil ve deneyim istiyorlar neden 10 saat çalışmayı kabul edelim ki yurt dışında bu kadar ağır şartlar yok çalışana amele muamelesi yapılmıyor diğeri var eşit şartlar var burada sırtına vur ekmeğini al
Cevap sahibi+1 yılAylardır teprem olan yerlere para yadımı elektrik doğalgaz her şey bedavaydı evler için temel çoktan atıldı
Daha deprem acısı geçmeden
6 tane iktidar masaya oturdu Tayyipi nasıl deviriz planı yaptılar o bölgelere gittiler hiç bir vaat yok tabi hakkı olarak oradaki insanlar Erdoğana oy verdiler- +1 yıl
kimse masa ustu masa alti is istemiyor esit maas istiyor benim is yeri acma belgem ver akp bana verdigi bu hakki geri kabul etmiyor acamiyorum kendi meselegimi yapamadim yillarimi caldi goturdu onun icin is begenmeme durumu yok ben fabrikaya da gittim insankaynaklarinda da stajyerlik yaptim garsonlukta yaptim bana hakkimi veriyorsa beni kole yapmayacak yer bulayim giderim is yerleri bana tecrube demezse giderim askerlik demezse giderim bana esit maas verecekse giderim ama yoksa tabiki is begenmem bu da benim hakkim
Cevap sahibi+1 yılCHP gelirse açacağına inanıyorsan bende oy veremeyim gelsin ama daha da imkansız olur
- +1 yıl
vaat yok mu depremzedelere vaat verdi evleri erdogan parali dedi kk onca yil deprem vergisi verdiniz onlari onun yerine sayip ucretsiz veriyoruz evleri yapacağız dedi uretim yerleri acip is alani yapacagiz issizligi bitirecegiz dedi okul krasler acilacak yollar yapilacak sehirleri yeniden yapagiz ve size soz bu imar barisi adi altinda oturduklari evleri basina yikan her kim varsa hepsinden hesap soracagim size soz dedi daha ne desin ceplerine para verip gitsemiydi
Cevap sahibi+1 yılZannetmem sen iş yeri aç diye sana yadım etsin CHP elinde kini de alır sağdaki adamları aç ise sanamı para yedirecek zannediyorsun
- +1 yıl
akp ilk cikarken inancin yoktu simdi mi partiye innmaya geldi mesela akp de chp de emin ol devletin hazinesinden fazla fazla paralar aliyorlar ulkenin basina gelince de yaparlar olmadi yeniden secim hakkin var degisim her zaman var degistirmek ne kadar zor biz insanlar icin birini secebilmekten ne kadar aciz cekimser olabiliyoruz bende bunu anlamiyorum bakin ben chp den sandik uyesi arti oarti de uyesi olmak uzereyim kazanirsa sorun yok en çokta onlari takip edecegim yaoamazsa en buyuk lafinda ben diyim orgutlenmeyi ben yapip yone ben gonderecegim ama bizim diger insanlar hic esnek degil birini sevip olene kadar basinda beklemeyi ne seviyoruz ya saadet partisinden temel bey mesela 84 mu ne oldu hala duruyorhp den devlet bahceli hala duruyor erdogan oylesine kk oylesine koltukta oturtmayi cok seviyorsunuz kaldirmaya sonra korkuyorsunuz korkmayin
- +1 yıl
ben bana torpil gecsin mi dedim eski sistem degissin herkese esitlik verebilsin ben kendi sahip oldugum milli egim mudurlugunden imzali ustalik belgemle basvuru yapabileyim veya kiralayabileyim bu hakkim. cok zor at ile deve degil bunu yapamayanlar utansin
Soran+1 yılBizim 15 yıl önce evimiz yanmıştı daha doğrusu bütün kasaba yandı ve ak parti gelmişti Tayyip geldi neyse bize ikinci el yardımlar yapıldı tv ye Tayyip’le pozlar falan verdik onlar gitti çadırda yaşadık para yardımı yapılmadı ben 5 yaşındaydım okula otobüsle bir yerden bir yere gidiyorduk yemek yardımı ilk başta yapıldı sonra birdaha yapılmadı ev yaptılar eşyaları hayırseverler verdi ve yaptıkları evlerin yarısı yıkıldı ve bilin bakalım yıllar sonra ne oldu devlet o evlerin parasını bizden istedi !!! Ben daha bir şey demiyorum
Soran+1 yılSavunduğunuz ak parti böyle bir şey buna rağmen ailem ak partiye veriyor üstelik tonla vergi öderken yetmedi evlere imar affı verdi bütün bu müstakil evlere neden para için ve depremde bu evler yıkılacak bu vergiler tonla vergi imar afları bu paralar nereye gitti de bizim iki kuruşluk çatlak evimize para istiyorlar
- +1 yıl
ben asla akp yi savunmuyorum o zaten benim gelecegimi yakti atti ona asla oy vermem sulalemden veren insanlarin hepsiyle sohbeti kestim
Soran+1 yılBen de vermem çünkü çok sinsiler ve kötü körüne erdoğanı ilahmış gibi davranıyorlar cahillik bu akp li herkesi takipten çıktım saygısızlık yapıyorlar
- +1 yıl
onlar 20 yila takmislar ya da yetmemis 70 li yillara gidiyorlar siyaset o kadar geriye bakilarak bugune bakmakla olsa o zaman tas devrinde adamlar tasi tasa vurup ates yakarken simdi bak cakmak var demekle farki yok son 5 yila bakmak gerek ama bizim ulkede cahil saf insan cok fazlaymis bunu anladim
Gizli Üye(30-35)+1 yılKemal dedeme vereceğim. Bu seçim türkiye'nin son seçimi.
11 Yorumla
Soran+1 yılHer yerde paylaşıp birbirimize destek olalım diğerleri gibi saldırıp kötü şeyler söyleyip moral bozmadan kazanacağız ben eminim
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
6Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılkemale vermek zorundayız hepimiz değişim şart ama kemal kendini yaktı diyebilirim
15 Yorumla
Soran+1 yılYaktı evet ama yine de bence bir stratejileri vardır illa ki aradaki farkı kapatabiliriz bir şekilde hepimiz ikna olarak Kemal’e verdik sonuçta başkaları da olabilir
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum hdp ile ittifak olmayacaktı millet seloyu salacak bu deyip akpye verdi
Soran+1 yılKürtlerle oldu olduysa da o işte başka bir şey vardır çünkü Kemal koltuğunu gidip hdp ye verecek hali yok ama maalesef Kürtler de zaten birkaç il oy verdi doğru düzgün
Soran+1 yılKemal ortada kaldı yine
Soran+1 yılEvet çünkü amacı PKK ile bir olmak değil oyları alıp önüne bakmak 2. Turu bari alsa
+1 yılHer İttihatçı gibi Kılıçdaroğlu'na vereceğim.
17 Yorumla- +1 yıl
Atatur ittihat a karsi degil miydi
- +1 yıl
Atatürk
- +1 yıl
Sonradan ayrıldı ama temel fikirleri aynıydı
- +1 yıl
Evet ama zararli oldugunu soylemjs Ataturk. Enver pasayi severim baya bu arada.
- +1 yıl
Ordu siyasete karıştığı için. Zaten ben temel olarak Atatürkçüyüm ama ittihat ruhu
ile Atatürk ruhu aynıdır - +1 yıl
Helal olsun kardesim 🙌
- +1 yıl
@Myotherchance ☪️
+1 yılKK ye vereceğim bu seferde kazanamazsa istifa etsin gitsin
13 Yorumla
Soran+1 yıl5 yıla zaten vefat eder
- +1 yıl
Joe Biden 80 yaşında belli olmaz
Soran+1 yılO adam spor yapıyor ve genç görünüyor ya
+1 yılKesinlikle düşünceleriniz çok doğru katılıyorum.
10 Yorumla
+1 yılK. k keske kazansa...
111 Yorumla
Soran+1 yılTek tek herkes bilinçlense kazanacak biz güçlü durup daha çok insanı bilinçlendirmeliyiz millet olarak birbirimize destek olmalıyız bu ülke daha kötüye gidemez eminiz
- +1 yıl
Dediginin imkani yok gibi ne yazik ki...
Soran+1 yılVar aslında Sinan oğana veren kesim kararsız kesim erdoğana kesinlikle vermek istemeyen ama chp ye de inanmayan bir kesin işte o kesimi bilinçlendirirsek kesinlikle açık ara kazanırız
- +1 yıl
Yok oyle degil ne yazik ki Sinan Ogan a verenlerin cogu Rte ye verecek. Zaten Sinan bey mhp den oylari aldi. Iyi parti seçmeninin oylari bile kaydi Akp ye. Acik ara kazaniriz demek o kwdar isterdim ki ama ben senin kadar umitli degilim ne yazik ki. 28 mayista eger ölmezsek gidip sabahin 9 unda oyumu Kilicdarogluna verecegim, duamı da edeceğim. Ama olmuyor dostum, bu ulkede olmuyor.
Bu ekonomik krize, bu ekolojiye, tüm bu durumlara ragmen hala secimi kil payi kaçırıyorsa bunun artik bir sonu yok gibi.
Soran+1 yılVar eğer bu seçim alamazsak hiç alamayız çünkü bu millet ilk defa bu kadar yarı yarıya geldi dini kullanarak tekrar insanların duygularını sömürmeye devam edecekler ama akp iktidara geldiğinden beri kadın ölümleri aldatma yolsuzluk arttı kesinlikle benim inancım var eğer birilerini ikna edersek biz kazanacağız
- +1 yıl
Kimi ikna edeceksin ki?
Togg un önünde egilip ez beni çiğne diyen kisiyi mi?
Veyahut depremde ailesini kaybeden, önlem alınmadıgını görüp de hala oy veren kisiyi mi ikna edeceksin?
Ben coktan gectim, ben 22 yasimda ümidimi kaybettim artık. Anladım ki bu ülke celladına aşık.
Soran+1 yılOnlar iflah olmaz zaten ama bir kesim var gerçekten o kesim oylarını verirse hala ümit vardır ve bu seçimde bazıları oy kullanmayacak yüksek ihtimalle bilemeyiz belki birileri bu durumdan rahatsız olur
- +1 yıl
Kac yasindasin?
Soran+1 yıl27
- +1 yıl
Ben de 22 yasindayim. Neden sordum yasini biliyor musun genc misin diye. Genc secmenler senin benim gibi olanlar bilincliler. Ama geriye kalan kısım zombi gibi. Demek istediğim, yapmamiz gereken sey ne biliyor musun. Elimizi taragimizi bu ulkeden cekecegiz. Gerekirse almanyaya gidelim. Oy kullanacagimiz zaman da Tayip e oy atalim. Ben bu ulkeye bir sey borclu degilim, bu ulke bana bir genclik borclu. Bu insanlar hicbir sey hak etmiyor. Bu benim gorusum.
Soran+1 yılBen çok başvurdum hatta çoktan gitmiştim bile bundan 2 yıl önce kararımı vermiştim ve şu an gidemiyorum çünkü birikim yapamıyorum paramızın bir değeri yok çalışıyorsun hayvan gibi izin günü 1 gün buna rağmen erdoğana kin tutmadım ülkedeki insanlar sömürü kafasında şaşırmıyorum böyle bir toplumda aydınlanmak çok zor çok
Reyler sana yavrum
00 YorumlaKemal amcama
20 Yorumla
+1 yılKemale
10 Yorumla
+1 yılKemo dedeme
10 Yorumla
+1 yılKk her zaman
10 YorumlaRTE..
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz