Kuş beyinli arkadaşım. Politikacılar halkın yansımasıdır. Bu kadar boktan politikacılar ve partiler sizin yüzünüzden önümüze seçenek olarak geliyor. Birde ülkenin geleceği diyorsun. Çok ironik
Azıcık türk siyaset tarihi bilirsen 85 senedir günü kurtarmak adına o gitsin diğerini sonra göndeririz mentalitesiyle hareket ettiğimizden hala yerimizde sandığınızı ve hala ideolojik düşünen yetersiz insanların ülkede iktidar ve muhalefet görevini üstlendiğini görürsün. Bu konuda ülke düzelmez zaten ama doğrudan şaşmamak gerek.
Bilgim de var fikrim de emin ol. Fakat artık sıkıldık hukuksuzluktan artık bazılarının tahttan inmesi gerek ister iyi iste kötü ister bir şey değişsin ister değişmesin çünkü oy kullanmamak da bi şey anlam ifade etmiyor etmeyecek. Okey
Bu kirli sistemin sürmesine sebebiyet veriyor oy kullanmak. Tam tersi düzenin değişmesi için çeşitli yürüyüşler, ımza kampanyaları, propaganda mesajları ile insanların sesi duyular ama yine değişmez. Oy kullanmayarak en azından oy kullanmama yüzdesine etkim oluyor ve bu kirli, insanları canım yerine koyan politikacılara destek vermediğim için içim rahat, huzurlu oluyor. İlk baştaki fevri çıkışın sebebiyle uzadı. Ama kararına saygı duyuyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kılıçdar
İlk oyumu 2011’de kullandım. O gün de chp’ydi hala aynı değişmez.
Ne gördün chpde
İlk oyumu Ecevit'e vermiştim, şimdi Maarrem'e
Gururla oy kullanmayıp 22 türk lirası cezamı ödeyeceğim.
Kuş beyinli arkadaşım ülkenin geleceği için git oy ver.
Kuş beyinli dediğim için sorry
Kuş beyinli arkadaşım. Politikacılar halkın yansımasıdır. Bu kadar boktan politikacılar ve partiler sizin yüzünüzden önümüze seçenek olarak geliyor. Birde ülkenin geleceği diyorsun. Çok ironik
Kuş beyinli dediğim için sorry.
Başta özür diledim tatlım ama katılmıyorum sana sonuç olarak anarjizim ile yönetilmiyor mecbur baştakini gondermek en azından denemek gerek
Azıcık türk siyaset tarihi bilirsen 85 senedir günü kurtarmak adına o gitsin diğerini sonra göndeririz mentalitesiyle hareket ettiğimizden hala yerimizde sandığınızı ve hala ideolojik düşünen yetersiz insanların ülkede iktidar ve muhalefet görevini üstlendiğini görürsün. Bu konuda ülke düzelmez zaten ama doğrudan şaşmamak gerek.
(saydığımızı)
Bilgim de var fikrim de emin ol. Fakat artık sıkıldık hukuksuzluktan artık bazılarının tahttan inmesi gerek ister iyi iste kötü ister bir şey değişsin ister değişmesin çünkü oy kullanmamak da bi şey anlam ifade etmiyor etmeyecek. Okey
Bu kirli sistemin sürmesine sebebiyet veriyor oy kullanmak. Tam tersi düzenin değişmesi için çeşitli yürüyüşler, ımza kampanyaları, propaganda mesajları ile insanların sesi duyular ama yine değişmez. Oy kullanmayarak en azından oy kullanmama yüzdesine etkim oluyor ve bu kirli, insanları canım yerine koyan politikacılara destek vermediğim için içim rahat, huzurlu oluyor. İlk baştaki fevri çıkışın sebebiyle uzadı. Ama kararına saygı duyuyorum.
Evet haklısın ben dr saygı duyuyorum
(Canım değil canım/klavye hatası)
Anladım argo kullandığını hakimim şu aptal siteye
Canim değil canım olacak o kısım ama canım diye çeviriyor.
(Sa. ak yerine koyuyor olacak) Bu otamatik düzeltme yüzünden çok uzadı. İyi günler.
Hahshshhshs sorun yok ya ben anlamiştım demek istediğini iyi günler
Kk olmadı boş şişe 👍yeterli düzen değişsin. Bu düzeni istemiyoruz
İlk oyumuz demokrat dedeme
İlk oyum kilicdarogluna
İlk oyum erdoğana allahın izniyle
Dede mı kemal mı 😀oy mu
Tayyip dedeye verecem en iyisi o
İnce
Cıkıss
Yoksada oy kullanmayı düşünmüyorum
Dedelendin
Dedeme vercem heyecanlıyım
Kalp krizi geçirme
Kendime
Zort
ben deee
İnce
Tayyip
🍆
Ne bu?
Patlıcan
Ayıp ayıp hghklh
@Delioğlaaan hsbdhahahhwhahah
@Delioğlaaan sebze o yhaa
Patlıcanı al validenenin malûm yerine sok velet. :)
Kullanıldığı yere bakınca amacı dışında kullanım gibi duruyor 😅
Aa sen öyle mi yapıyorsun
Annen belli de baban kim acaba senin :)
Kızlar coştunuz iyice, abartmayın bence
Annem de belli babam da ablam başka soru
Neyse eşeklere fazla cevap yok hadi bye
@Delioğlaaan ben coşmadım tayyipçi abla coştu taştı gjshsjsh
İlk sen başlattın ama @Jessepjnkman www.instagram.com/.../?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Tavsiye niteliğinde dinleyin 👍
@Delioğlaaan Sana saygı duyuyorum dostum adamsın!
Eyvallah, sen de adamsın 😅
@Delioğlaaan Sırf kendisinden değilim diye nasıl kudurduğunu gördün değil mi
Bence bu konuyu kapatalım dostlar. İnanın hiç bir siyasetçi temiz değil 👍 saygımız daim olsun.
@Delioğlaaan Benim sürt*k animecilere saygım yok ama senin gibileri saygım daim. Iyi gunler.
🙄🙄
Oy kullanmiyacam
Aabi iyi misiniz siz
Evet canim