Bay Kemal'in performansı epey umut veriyor açıkçası. 14 Mayıs akşamı makarna yiyerek seçim sonuçlarını izlemeyi düşünüyorum. Seçim akşamı siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
youtube.com/shorts/RjwXGdTcOCo?feature=share4
youtube.com/shorts/RjwXGdTcOCo?feature=share4
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
hayır dağılmayacak, masada mutabakata ulaşamadığımız tek konu adaylık oldu onda da "kazanamaz" endişesi duyuyorduk ama yeni bir çözümle bu da halloldu
Allah'ın izniyle iktidara geleceğiz, Türkiye çok güzel olacak, gençlerimiz yurt dışına gitme hayali kurmayacak gidenler geri gelecek
#SanaSöz Her şey çok güzel olacak
Yeni bir çözümle 🤣
7 tane yardımcı çok güzel çözüm gerçekten
7 CB Yardımcısı sadece Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme geçiş için bir süreç (yani sistem değiştiğinde son bulacak)
Tek adam rejiminde yetkiler çok fazla, kritik kararları istişare edecekler. Tamamen güven için yapılmış bir olay, Mansur ve Ekrem beyde halk tarafından sevilen güven duyulan isimler onları masaya bu sebeple önerdik.
Tek adam rejimi dedin de altılı yedili masada ne rejimi var peki? Deva saadet gelecek DP alın size birkaç milletvekili benim adaylığımı destekleyin
Masada iyi partiyi köşeye sıkıştıralım bay Kemal aday olsun
CHP deki güçlü adayların önünü kesme koltuk hırsı için kongreyi engelleme
10 sefer seçim kaybedip aynı koltukta oturma
Bunlar ne oluyor açıklar mısın
Masada ki partiler Kemal beyin adaylığını kendi istekleri ile seçtiler, farklı bir aday ortaya atılabilirdi bu durumda farklı bir aday üzerinde istişare edilirdi. Suçlamaya çalıştığınız şey tamamen gerçek dışı, masanın ilkelerine ters.
İyi Parti yeni bir teklifle masaya geri döndü, birlikte kazanacağız dedi.
Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemi araştırmanızı öneriyorum, tek adam rejimini tarihe gömeceğiz.
Yaşın kaç senin? Ali Babacan kendi istiyordu aday olmayı herkesin kafasında farklı bir şey vardı
Menfaatleri için istediler onu kapalı kapılar ardında anlaştılar
O hikâyelere çocuklar bile inanmaz
Dikkat et de altılı (yedili) masa tarihe gömülmesin!
akpli git ötede ağla biz ittifak üyelerimiz ile birlik içindeyiz, hepimiz mutluyuz, ülkeyi yöneteceğiz
kaybol
He birlik içindesiniz birbirinizi yiyordunuz geçende
Akşenere etmedik hakaret bırakmadınız
Yakında yine devrilir o masa 🤣
Çıkmışsın yenmiş çıkmışsın yenmiş yenmiş de yenmiş 😅
akpli git ötede ağla, 2019'da kazandık yine kazanacağız
Tek tutacağınız dal 2019 yılı seçimleri kaldı zaten. Neyse ki önümüzdeki seçimde silinip gideceksiniz millet sizden kurtulacak
halk sizden bıktı, medyanız olmasa baraj altı kalırdınız
bu seçimde gideceksiniz, halkımız refah görecek sonunda
Seçime 10 gün kala bile dağıla bilir 6 lı masanın bir ayağı şu an çıktı geri taktılar ama eskisi kadar sağlamlığı yok
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!