2023 seçimlerini millet ittifakı kaybederse ne olur?
- bence CHP tarihe gömülür seçmen bidaha affetmez
- bence CHP tarihe gömülür seçmen bidaha affetmez
Valla iki tarafta umrumda değil bu ülkeye bu millete hizmet etmiyceklerse hepsi ölebilirler, biri din kitap diyip çalıyo, diğeri laiklik cumhuriyet diyerek çalıyor, ve sonrada diyolar ülke gelişmiyor o yapmadı biz yaptık , la zati yapmaya geliyonuz çaldıklarının yarısı kadar hizmet etseler , ferçektena avrupa bizi kıskanırdı ozman
bu ilk kaybedişi olmaz seçmen de yine cumhur ittifakına oy çaldı der durur. 1950 den beri chpnin tek argümanı o zaten. Niyeyse hep onun oyları çalınıyor.
😂😂😂👏
Cevap
6Cevap
Akp ve MHP yi sandığa gömecek halk 😎👍
Öyle gömecek ki bir daha kendine gelemeyecek cumhur çetesi
Zafer partisine oyum. ve günden güne oyu artıyor zafer partisinin
Çünkü mültecileri gerekirse zorla yollayacam diyen tek kişi ümit Özdağ
Cumhur ittifakı kazanırsa benim bu ülkeye karşı olan inancım tuzla buz olur. Büyük ihtimalle baya bir göç olur Türkiye'de.
Cumhur ittifakı da millet ittifakı da aynı bence. biri pkkya laf edemiyor diğeri suriyelileri seviyor. zafer partisi ikisine de postayı koyuyor. Gözünüzü açın ve zafer partisini ümit Özdagi araştırın YouTube'dan izleyin adamı neler diyor
@meçhulbestekar her parti gideni aratacak zaten. Şu an kafa kafaya giden iki parti var akp ve chp. Diğerlerine oy atmak boş oy atmakla aynı değerde.
Saçmalıyorsunuz işte bu ülke bu kafa yüzünden bu hale geldi. muhsin Yazıcıoğlu yaşarken kimse oy vermedi öldükten sonra kıymete bindi. şimdi de gözünüzü açın. chp bu halk nasıl olsa bana oy vermeye mahkum ben kimi aday koyarsam koyayım vermek zorundalar der. senin gibi oy bölünmesin kafasında olanlar yüzünden ülke bu halde
@meçhulbestekar zafer partisinin göçmen politikasından başka bir popüleritesi yok ama millet ittifakı ile cumhur ittifakının dengelerini sarstı baya ama %1 i geçebilir mi bilemem zaten millet ittifakına da güvenim yok muharrem inceye yapılanlar emin ol mansur yavaşada yapılır o yüzden mansur yavaş millet ittifakından CB adayı olmak istemiyor :)
Yahu arkadaş yemin ediyorum delirecem. ulan yüzde 1i geçemez diye oy vermemek ne. ayrıca başka vaatleri yok diyorsunuz. lan ülkede 8 milyon Suriyeli varken sen nasıl ekonomiyi düzeltmeyi bekliyorsun. yok abi ben üstüme düşeni yapayım millete ümit Özdaği anlatayım da vebali benden çıksın. sen nasıl su an bu sefillik icindeysen bunun sorumlusu bu iktidarı başa getiren halkta ve onlardan alacağın var. ben de yarın sizin gibi düşünenlerden gördüğü halde bu tarz insanlara oy atmayanlardan alacağım olacak
@meçhulbestekar kardeşim ümit hcayı senden daha iyi takip edenlerdenim merak etme oyum zaten ya memleket partisine ya zafere şekerin mi var senin kardeşim zaten diyorum sana millet ittifakı bana güven vermiyor ama %1 geçer mi bilemem diyorum niye deliriyorsun :D
Ya deliriyorum kardeşim memlekette zaten az oy alır diye oy atmayacak kaz kafalı çok olduğu için seni de onlardan sandım k. bakma
@meçhulbestekar zaten chp nin ben iktidar olmak istediğini düşünmüyorum eski 2 evetçiyle ittifak kurulmaz zaten :)
Ah ümit Özdağ başa bir gelse bunların alayindan kan alır da 😃 ama zeki biri son hamlesiyle oyunu katladı. Mansur Yavaş ümit Özdağ ile birlikte yola çıkarsa son bir Manevra yapıp. o zaman sen gör cümbüşü
kimin kazanacağını bilmiyorum ama kaybedecek Türk Milleti olacak yine
Kaybedecekler, çünkü dürüst değiller, ya da kazanacaklar ve millet kaybedecek.
Kaybedecek zaten
Ne zaman kazandılar ki
CHP tarihe gömüleli çok oldu çok, hâlâ bunlardan medet umuyorlar
Valla hepsi aynı gemide biri batsa diğeri cikar
Ülke kalmaz
Hiç bilmiyorum
kaybetmeyecek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?