RTE kazansa ve arkasına aldığı hüda par partisi yüzünden ülkeye şeriat getrse iç savaşa sebep olur mu bu
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Tabi tabi.
Sadece seriatı gelmez. Uzaylilar da istila eder. Korana tekrar hortlar.
Zombi istilasi da olabilir.
Ondan sonra geride kalanlar ic savası baslatiriz artik.
Iyice kecileri kacirdiniz 😀🙂
Secimden önce ic savas cikacak secim yapilmayacak diyen provakatörler vardi senin gibi. Nereye gitti o arkadaslarin.
Seçimin bitmesini beklio hüda yi arkasına aldı akp beklio sonucu
Secim öncesi neden cikmadi peki 🙂
100 bin oy katkisi olan Hudapar'dan bu kadar korkanlar 5 milyon oy katkisi olan HDPli siyasileri neden gormezden geliyorlar cok merak ediyorum. Ustelik bunlar ülkemizi böleceklerini ic savas cikaracaklarini bas bas soyluyorlar.
HDP meclise yeni girmedi eskiden de vardı iç savaş olsaydı bu zamana kadr olurdu
Cikmadi cunku her Kürt PKK li degil. Vatanini milleti seven milyonlarca Kürt kardesimiz de var. Ic savas olmadiysa da PKK terörü yuzunden 50 bin küsür insanimiz öldü. Az bir rakammi bu sence.200 milyar dolardan fazla ekonomik kaybimiz var. Kürt kardeslerimiz de bu PKK teror orgutu yuzunden onlar da acı cekti. Iş HDPYESILSOLLU siyasilere kalsa onlar bugun bile ic savas cikartirlar.
@halilim123 katılıyorum. Bu kadar bizi yine milletimize dost Kürtler kurtardılar. Hepsi hdp li olsa yanmistik
@Nightwalk35 Haklisin. Cunku Kürt Türk Laz Cerkez burasi hepimizin vatani.
Ben ne kadar bu ülkenin sahibi isem onlarda sahibi.
Ama iste aralarinda bu sahip duygusundan mahrum olanlar var.
Tipki HDPYESILSOLPKK lılar ve onlarin pesinden gidenler gibi.
Bu bölücü sahis ve kurumlar yabancilarla isbirligi icerisindeler. Aslinda bu bir haçlı ve hilalin savasi da.
Bu yuzden Türkiye'yi vatani bilen kim olursa olsun bir birlik olmali.
@halilim123 Aynen öyle
Bırakın bu düşünceyi ya hüda par her zaman AKP'yi destekliyordu şuana kadar şeriat geldimi ki bundan sonra gelsin?
Gelmeyecegnin garantisi var mı seçimde bile binbir oyun cevirmisler
Anayasanın ilk 3 maddesi değiştirilemez o 3 maddeden. Biride cumhuriyettir biraz arastirsaniz keske
Hüda par partisinin seçim vaadi anayasanın ilk 4 maddesi degsecek yönünde arastr bak
Ben anlatamıyorum galiba bu ülke varolduğu sürece hiç kimse ilk 4 maddeyi değiştiremez anlayabiliyorum dimi :)
Bize göre evet ama Cumhurbaşkanı bunları arkasına aldgnda onaylamış olmuyor mu sonuçta akp sayesinde meclise girmeyi de başladılar
Cumhurbaşkanı istedikten sonra nasl degsio seyret sn. Yapılamaz edemez deme
Cumhurbaşkanı değil kim gelse değiştiremez biraz araştır az bı bilgi sahibi ol ya
Koskoca ülkeyi b@ka sürdü adam yapamaz diyorsun.
Bildiğinizi okumaya devam edin bellimi arastirip okumak yerine gorupte kulaktan duyduğunuz şeylere inaniyorsunuz
S@lak dglz herald yalan mı söylediklerim.
Atalarimizin savaşarak kazandg bu ülkeyi parsel parsel Araplara satılıyor ve hala da satılmakta millet açız die ağlıyor adalet zaten yok adam bunu daha cumhurbaşkani iken yapio bı beş sene daha cumhurbaşkanlığı yap ağzıma iyice et diosunz ki hida partisi de Kürtçe ikinci dil arapça da üçüncü ana dil olacakms türk milleti die bsi olmicakms gbi saçma sapan vaatler vermiş ki akp kabul etmese arkasına almazdi gündemi doğru düzgün takip etmiyorsun 50-60 yasnda dglz milletn lafıyla hareket etmeye
Yaşanılan şeyler bunlar yasadgmz şey
Mümkünatı yok, getiremez. Gelemez. Olmayacak şeyin hayalini kurmayın
Cumhuriyet mi şeriat mi diye seçim yaparlar ve bu cahil halk şeriatı seçer çünkü bizim halk recebin ağzından ne çıkarsa onaylamaya meyilli
Bizim milletimiz ne kadr ger@zekali oldgnu kanıtladı bnce
Onu 20 senedir kanıtlıyor
Ahahah doğru aslında ama bu sene oldg kadar dgldi sanrm 😅😅
Bu sene olduğu kadardı aslında ama tabi işin içine suriyeli vatanını satanlar ve canlı bomba afganlar girdi
Daha da dolduracak ülkeye
Bu halka hersey müstahak ama kurunun yasinda yaşta yanıyor işte yoksa birakirim kendi cahilliklerinde bogulsunlar
Seçimden sonra adalet yok şunu bunu alamıyoruz die ağlayana hak
Bunlar ağlamaz kendi gtnu keser yer açlıktan geberir gene ağlamaz o kadar sal ak lar çünkü
Hc de üzülmüyorum kendi akilsizliklarinin cezasını çeksinler
Kurunun yanında yaşta yanıyor daha dün bir genç kız intihar etti bu yüzden
Kim ne yaşıyorsa sonuna kadr hakedio beterini de yaşasınlar.
Yazik çok yazık olacak bu ülkeye
İslam'ın olduğu her yerde şeriat zaten vardır. Şu an da var.
Amacı o zaten ama dertleri şeriatle yönetilmel değil şerat isteyenler lüks yaşantısından vazgeçerler sarayda oturmazlar. kaos istiyolar eğer gelemezlerse
Bu ülke'ye şeriat gelmez rahat olun
Çok yuksek ihtimal
Olabilir
Bu gençlik nereye gidiyor shshshs
Oraya
Bence ekonomiyi falan birakinda PKK ile kol kola girmiş partiyi biraz eleştirin PKK ile aynı safta bulanların bu ülkeye zerre faydasının olmayacağından eminim.
HDP yi meclise kk sokmadı o hep vardı
Kk açıklamasını yaptı bunun ve kol kola gezio dicegnize aynı sofrada yemek yiyen yillarca aynı yolda yürüyen yıllarca onu konuşun birazda fettullah gulenle aynı masada oturmuş insan RTE hatrlatrm
Meclise girmek ayrı ülkeden ve bakanlıktan pay vermek ayrı kk şu an onlara pay veriyor git hdpnin başkanının KKK hakkındaki açıklamasını izle
Snde RTE nin arkasına aldg hüda par partisinin seçim vaatlerini dinle RTE okey dedi ve onlarla
Benim rteci olduğumu nerden çıkardın ki yazık gerçekten kimlere ne düşüncelerle oy veriyorsunuz. Dedelerimizin savaşarak aldığı bu toprakları kimlere emanet ediyorsunuz..
Sana RTE oldgna dair bsi demedm yazdgmi iyi oku.
Ülkeyi b@ka sürdü millet açız die ağlıyor atalarımızın savasarakkazandg toprakları parsel parsel Araplara satılıyor hala da satmakta ülkeye mültecileri soktu yetmedi vatandaşlık verdi hala gelmişsinz o olmaz bu olmaz diosunz adam Cumhurbaşkanı iken bunları yaptı bı beş sene daha yapmasına fırsat veriyor yurdum ger@zekali insanı seçimden sonra da şunu alamıyoruz bunu yapamıyoruz adalet yok die sizlanir ki hc üzülmem
Öyle bir şey mümkün değil
cikmaz