Gündem Türkiye'nin en sevimli siyasi patisi hangisi? nurgül10 Takip Et Yoda Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Bu seçimde kime oy veriyorsunuz :) Chp genel merkezinin Şero'su Mansur başkanın kedisi Saadet kedisi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Türkiye'nin en sevimli siyasi patisi hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Bence kılıçdağr oğlu 0 0 Yorumla
frappuccinobagimlisi Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl herkes şirin olduğu için saadet kedisine oy versin parti bağımsız :D 0 0 Yorumla
djdjdjdjdjdjdjdjdj Takip Et Xper 4 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Chp yine seçenler neden chp?Bende düşünüyorum ama seçmek icin bi neden bulamıyorum henüz? 0 2 Yorumla Kapisss +1 yıl Atatürkün partisi hdp (pkk) den destek bekliyor yazık ne günlere kaldı chp erdoğan korkusundan Yorumla djdjdjdjdjdjdjdjdj +1 yıl Yok bee adam daha baslarken hatalı başladı. Atatürkün yaptiklarini kendisi yapmış gibi lanse etti. Güvencek adam guvenmiyor artik Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 368 cevap paylaştı. Hiçbir kedi siyasete girmez, kimse boşuna umutlanmasın. 0 0 Yorumla
Mirayfit Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl bu ülkeyi akparti hariç her parti kalkındırabilir 14 mayistada Chpyle yeniden doğacak bu ülke 1 0 Yorumla
kucuukomerfarukdk35 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bence Chp Genel Merkezi'nin Şero'su 0 0 Yorumla
s Arag0rn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 41% +1 yıl Gündem konusunda 506 cevap paylaştı. Patileri siyasete malzeme yapmasınlar😃 0 0 Yorumla
Furious-A Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Siyasete simdide kedilermi bulaştırılıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Mansur yavaş demem isterdim onun kedisi çirkin 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bence kılıçdağr oğlu
herkes şirin olduğu için saadet kedisine oy versin parti bağımsız :D
Chp yine seçenler neden chp?
Bende düşünüyorum ama seçmek icin bi neden bulamıyorum henüz?
Atatürkün partisi hdp (pkk) den destek bekliyor yazık ne günlere kaldı chp erdoğan korkusundan
Yok bee adam daha baslarken hatalı başladı. Atatürkün yaptiklarini kendisi yapmış gibi lanse etti. Güvencek adam guvenmiyor artik
Hiçbir kedi siyasete girmez, kimse boşuna umutlanmasın.
Tabikide kilicdaroglu:) lakin en ciddiside Erdoğan.
bu ülkeyi akparti hariç her parti kalkındırabilir 14 mayistada Chpyle yeniden doğacak bu ülke
Hepsi seçime kadar şirin görünür...
Bence Chp Genel Merkezi'nin Şero'su
Aşağıdakine bir miktar düştüm.
Patileri siyasete malzeme yapmasınlar😃
Siyasete simdide kedilermi bulaştırılıyor
Tabiki de AKP partisi
akepenin uluyan kedisi
Mansur yavaş demem isterdim onun kedisi çirkin
Ama
CHP.
D) hicbiri
Mahmut Tuncere vereceğim 😂