MEB takvimine göre okullarda ara tatil, 17 Nisan Pazartesi başlayacak ve Ramazan Bayramı resmi tatiliyle birleştirilecek.
Toplam 9 gün sürecek bu tatili nasıl değerlendirmeyi düşünüyorsunuz?

MEB takvimine göre okullarda ara tatil, 17 Nisan Pazartesi başlayacak ve Ramazan Bayramı resmi tatiliyle birleştirilecek.
Toplam 9 gün sürecek bu tatili nasıl değerlendirmeyi düşünüyorsunuz?

Ben dönemlerin kendi aralarında tatil olmasını saçma buluyorum. Çocuklar tam okula adapte olurken tatil yapıyorlar ve çocuklar ne okula, ne arkadaşlarına ne de öğretmenlerine alışamıyorlar. Bence tekrar bu eski düzene dönmesi gerekiyor diye düşünüyorum.
Her şeyin ucu paraya dokunuyor şu dönemde tatile gitseniz her şey gibi oda uçtu gitti paranız varsa her yere gider tatilinizi yaparsınız ama yoksa bir çok genç gibi evde tatili geçirirsiniz...
Benim için değişiklik yok muhtemelen tatil yaparım. yani farklı bir şey olmaz işte gezerim spor yaparım ya da arkadaşım ile buluşabilirim belki de yani hep aynı şeyler
Cevap
19Cevap
Zaten tatil edildi deprem bölgesinde birde ara tatil mi verilecek. Egitim sistemi ancak bu denli bilinçsiz yönetilebilirdi. Ne diyeyim artık dama diyorum.
İstanbul'a gitmek istiyorum, tam da o tarihlerde Steve Vai konseri de olacak. Canlı canlı dinlemeyi çok istiyorum. Hem birkaç gün de gezmiş olurum.
3 senedir cocuklar dogru düzgün eğitim alamıyor bu kadar sık tatil olması çok sıkıntı. Umarım bu tatillerin telafisi olurda senede 15 güne iner
Eğitimden çok uzaksınız
Zaten bayram tatili. Her dönemde 1 hafta ara tatiller var. Dünya üzerinde en yoğun eğitim bizde. Cocuklar bunalıyor hatta.
@Batuhan1003 eğitime uzaklik değil aksine eğitimi düşünmektir zaten dünaynın en sacma egitim sistemine sahibiz öğretmenler desen bırak dersi hangi bölümden mezunlar onlardan bile bir haberler okullar pandemiydi doğal afetleriydi osuydu busuydu derken bir çok konudan ve derslerden geri kalmış vaziyetteler MEB çoğu konuları atlama talimatları veriyor bu cocuklari birde üniversite sinavlarına sokup barajsız geçmelerini sağlamaya çalışıyorlar bu insanlar hiç bir ders gormeden kendilerini geliştirmeden bina dikmeye çalışıyorlar işin en korkutucu tarafı ise işte bu
Yanlis dusunuyorsun. Aksine şu an açık lisede olan çocuklar daha başarılı oluyor. İstedikleri puanları daha rahat alabiliyor. Dinlenmeden tatil olmadan sürekli eğitim fayda sağlamıyor
Her tatilde fırsat İstanbul turu yaparım büyük ihtimalle...
Nesil mi yetiştiriyoruz karpuz mu belli değil. Ayda bir ara tatil.
Ben pandemiden beri eğitim sisteminin bu tatil muhabbetini sevmiyorum
Keşke çocuk olsaydım bu tatilleri özlüyorum😄
Burada o düzeyde eğitim alan insan mı var çalışanlara tatil yok ki
Eğitimsizlik olarak görüyorum. Her şekilde tatil tatil tatil. Bu ülke hiçbir şey öğrenmiyor, her şeyden öte tembellik peşinde.
Kardeşim ben okula gitmeyip saatlerce özel ders alan insanım ne tatilinden bahsediyosun stresten 1 ayda 9 kilo vermişim
ben zaten tatildeyim ki :D
bütün gün yatarım herhalde
Kısa bir Eskişehir turu olacak.
Yks öğrencisi olduğum için derslere iyice asılıcam
Ne guzel surekli tatil
valla kardesimi okula goturup getirmekle yoruldum
Uzaya çıkmayı düşünüyorum
Bizim için tatil değil çalılma zamanı.
Yatarak değerlendirecem
Beni pek bağlamıyor ama
Ders calisicam malum yks öğrencisiyim
iyi tamam
İstanbul'a gidip gezmeyi düşünüyorum 😀
Bence bu kalabalık şehire gelipte strese girme, tatilin tadı kaçmasın😌
Gezilecek yer çok doğru cidden yaşayan biri olarak çok stresli ve kalabalık..
Güzelim şehir beton yığınına döndü ben eski İstanbul’u çok özlüyorum..
Sanki ben gelmesin diyorum..😌
Ben kalabalık öğrenci diye stresi zaten var ondan dedim 😌😌
Uyuyarak
Yatarak
İyiymis tatill
Güzel tatil zamanı
Peri bacalari
Bayram tatili ile birleştirilmesi kötü
Güzel olmuş bence
tatil şart
Mükemmel
Bizi etkilicek bir şey yok tatil anlamında