Son dakika...
Yeniden Refah Partisi, Cumhur İttifakı'na katıldı.
Bu durum seçim sonucunu basıl etkiler?

Son dakika...
Yeniden Refah Partisi, Cumhur İttifakı'na katıldı.
Bu durum seçim sonucunu basıl etkiler?
Partileri için risk almış oldular. Bu kararın başta Necmettin Erbakan'ın kızı Elif Erbakan olmak üzere, yeniden refah tabanında bölümlere yol açacağını düşünüyorum.
Bence kişisel maddi ikballere, akp destekçisi dini cemaatlerin baskılarına.. vs durumlara direnemediler.
Gerçekten çok güzel yorumlamışsın tebrik ediyorum.👍
Babasının davasına ihanet eden her tükürdüğünü yalayan boş adamın tekiymiş görmüş olduk. Kendi gibilerinin yanına geçti işte ne beklersin böylesinden.
%3 belki oyu vardı %1 e düşer o da anca müritleri oy verir gerisi vazgeçer zaten
Katılmayacağını açıklamadı mı bu adam? Daha geçen yolumuza tek devam edeceğiz dedi.
Bunların hepsi dolandırıcı. Kokainci imam bunlar.
Seçimi etkilemez bu adamların oy oranı %1'i geçmez
Cevap
12Cevap
Bence etilemez
Yeniden refah partisi %8 oy oranına sahip bir parti son anketlere göre.. ben sevindim bu ittifakın olmasına
Zaten bir işe yaramıyorlardı, artık hiç bir şeye yaramıyorlar.
Sana eğitim verecek kadar bilgim var, kemalist değilim, ezbere konuşma. Ama senin gibi körkütük biatci dinci de değilim. Eleştiriye ve farklı düşüncelere saygı duymayı öğren mesela. Demokrasi senin gibi düşünemeyen varlıklar için de lazım, herkes adına mücadele ediyoruz endişe etme.
Sonucu etkilemez de komediler mk bu bütün siyasiler para için her şeyi yapar aklşjsda
Aklımın ucundan geçmezdi arası bozuk diye biliyordum.
Buna katıldı ise umudum kırıldı beklentim bitti hiç iyi olmadı
AKP 0,0000000000000002 oy alır alır fazladan
Şu siyasiler kadar dönen yok ak gdfg
Kendi siyasi hayatını bitirdi geçmiş olsun
Kaybeden adamın yanına geçen de kaybeder zulme destek olanı Allah perişan eder o da perişan olacaktır
Şeriat değil ülkeyi soyup soğana çeviren hırsızların yanında durani bu millet tarihe gömer
Yao işlet devret projeleriyle ülkeyi bir avuç mutaite peşkeş çekti 17 25 Aralık dosyaları ortaya çıkınca piskince gülerek yüce divana gitmekten kurtuldular
Ülkeyi arsızca soydular Sedat Peker uyuşturucu tirafigini açıklayınca onu susturdular uyuşturucu ticareti yapan bir hükümet iç işleri bakanı yönetiyo ülkeyi ittifakta olmayacağız diyen Erbakan nolduda döndü ittifaka kaltildi Allah ta onu perişan edecek
Erbakan milleti için döndü makam mevki peşinde değil aç izle konuşmalarını Doğan Aydal hocayı falan bu adamlar niye parti kursun Akpden vekil olmak bakan olmak varken? hazırladığı projelerin bir an önce uygulanması için böyle bir ittifaka girdi Akp uygulasın diye kendisi kazanamadı diye hizmet etmekten geri durmamak için.
istediğini vermişler demeki
Şaşırmakla şaşırmamak arasında kaldım
%2 getirir max, o bile çok aslında.
Cumhur ittifakı her şekilde seçimi kazandı.
Oy oranı düşüktü zaten.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?