Seçimler niye e devletten yapılmıyor?
Herkes kendi Tc si ile girip oyunu kullansın. 10 saniye...
Oy, pusula, mühür gibi şeylerle niye uğraşıyoruz. Hem çalıntı iddiaları hem de hile ortadan kalkar?🤓
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Seçimler niye e devletten yapılmıyor?
Herkes kendi Tc si ile girip oyunu kullansın. 10 saniye...
Oy, pusula, mühür gibi şeylerle niye uğraşıyoruz. Hem çalıntı iddiaları hem de hile ortadan kalkar?🤓
Güvenli olmayabilir ki aileden biri bir başkasının e devletine girebilir, onun yerine oy kullanabilir. Ya da perde arkasına geçme gibi bir durum sağlanamadığı için insanlar birbiri üzerinde yanlış olsa da baskı oluşturabilir ve gizlilik kalmaz.
Kanka zarflar çalınabilir. O zaman ben okula oy kullanmaya giderken önümüzde bi ekran olsun.
4 aday var, 4 tane Buton olsun önümde.
Kimi istiyorsam işaretleyip çıkayım. 10 saniyelik iş. Bunlar elektronik ortamda yedeklensin.
Bunun maliyeti vs nolur bilmiyorum bu benim fikrim. O zaman ŞEFFAF olur, mükemmel olur.
Kavga gürültü patırtı olmaz
Evet o dediğin de mantıklı yine aynı şekilde görevliler vs. olur ama hem çalınma riski azalır hem de tasarruf açısından iyi olur.
Cevap
5Cevap
En az 60 milyon seçmen var bunlar aynı saatlerde Sisteme girerse sistem çöker çökmezsede dünyanın her yerinden siber saldırıya uğrar yine sistem çöker hemde E -devletin altyapısı zayıf
İyi fikir de adamlar canlı sandığa sahip çıkamıyor internette kesin çalınır
Ddos atak koruma ve parmak izi okuyucu ile giriş ile bu dediğin olabilir
Senin TC kimlik numaranı bilen herkes senin yerine oy kullanabilir
GSM operatörleri, İnternet şirketleri, Kargocular, Bankalar, Belediyeler vs vs TC kimlik numaranı bilmeyen var mı?
Deme ya. Demek bu projem hayal oldu.
Sürekli sandıklar, Oyların Çalınması konuşuluyor ve Güvenilir değil. O yüzden dedim.
Ayrıca kağıt, kalem, mürekkep, kırtasiye malzemesi vs aşırı tasarruf etmiş oluruz
Hem Zaman, hem maliyet kazancı
Bencede yüksek güvenlik ve önlem alınırsa sayfayı hackleyemezler...
Bende güzel fikir olduğunu söyledim insanları boşuna sandık başına sürüklemezler... onca sandık görevlisine boşa para vermemiş olurlar...
sayfa hacklenebilir
Türkiye güvenlik alt yapısı bu kadar iyi değil
güvenmemelisin zaten olması gereken sorgulayıcı ve şüpheci halk kesmi
herkes sorgulayıp hakkını arasa yapılan kimsenin yanına kalmaz
Sayfa heyklenebilir iki adım atmaya üşeniyorsunuz
Kim ne yapsın senin oyunu o kadar insna. Boşunamı duruyor orada saçma sapan şeyler düşünüp vakit kaybetmeyin
çok güzel fikir ha
çalınıyordur illa ki ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?