Güncellemeler
+1 yıl
ikinci Turda kalırsa muharrem ince Kemal kılıçdaroğlu verecek Fatih erbakan ise Akp destek vereceğini açıkladı yani Ona göre yorum yapalım
Güncellemeler
+1 yıl
Bide benim aklıma takılan kemal kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı olursa deprem bölgesine depremzedeler için ev yapmaz buna eminim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kemal Kılıçdaroğluna oyumuz incenin şansı sıfır. Kazanamaz ikinci tura ince kalırsa zaten bitti o iş sandığa gitmeyelim direk adam kazandı der çıkar
Yani kemal en dişli aday Rte kazandı bence nerdeyse chp zaten iktidarı verdi kemal aday olarak 😂😅
İktidar konusu tartışılır. Cunku iyi parti var orada oyu yüksek olan hdpyi de katarsak hükümet çoğunluğu CHP'de olabilir. İnce aday olmayacakti yanlış yaptı. İnceyi çok severim destekledigim yerlerde olmuştur ama aday olmayacakti. Çünkü ikinci turda inceye veren kimse kemale oy vermez. Burds aslında ince belirleyici değil belirleyici HDP.
Bence belirleyici etken ilk turda lider kimse o kazanır
Fatih Erbakan demişsin de onun da oy potansiyeli sıfır zaten. Kimse oy vermez ona. Hudepar mesela ona da tepkiler çok fazla. Yüksek oyu zaten hdpnin desteklediği aday alacak. Çünkü MHP'nin alacağı oy yüzde 5 anca. Hdpnin alacağı oy yüzde 10-12 bandında bundan dolayı ilk turda yüksek oyu hdpnin desteklediği aday alır
Bak knk şu an akp nin dip yaşlı oyu ile beraber %45 oyu chp kemal olduğu için düştü %30
Yüzde 45 imkansız. Yüzde 45 akp MHP alsın ortak zaten ilk turda Tayyip yüzde 60 alır o zaman ikinci tura gerek kalmaz.
Hayır akp mhp ile beraber toplam oy diyorum %45 chp %30
AKP'nin alacağı oy yüzde 30-35 anca 5 de MHP alır yüzde 40. O kısım başa baş gider. İktidar her zaman kan kaybeder. Z kuşağı hiçbir şekilde AKP'ye vermez. İkisi bir kırk alır anca CHP iyi parti 42 falan alır.
Chp %42 alsın eşşek gibi anırırım ben 😂😅 akp mhp ile rahat %45 alır kemal olmasa dediğin doğru idi ama kemale kimse vermez chp nin oyu muharrem inceye gidicek en az %7
Sadece CHP diyosun iyide. Ak parti MHP diyosun sadece CHP diyosun. İyi parti nerde. Yüzde 10 oyu var adamların. Zaten CHP'nin taban oyu yüzde 25 hiçbir zaman o oydan farklı yere oy kaymaz. İncenin alacağı oy yüzde 5 anca. CHP'den kimse ona oy vermez. Partiden gittiği için herkes tepkili. Tüm chpliler. Hesabı yap yüzde 25 CHP 10 iyi parti 10 HDP başkanlık için diyorum bu oyları nerde akp MHP yüzde 45. Sen sadece CHP odaklı düşünüyorsun. Kemal aday oldu evet Mansur olsaydı nolurdu yüzde 10 HDP direk kayardi. Aday cikarirdi. AKP MHP ile anca 37-40 alır. CHP iyi parti de aynı oranda alir. İnce de yüzde 3 alır oturur
iyi parti kendini bitirdi Önce chp den ayrıldı dedi Chp tükürürdü sonra tükürdüğünü yaladı zaten memnun değil ittifaktan iyi oldu oylar kaybetti
Memnun olmayan geri donmezdi. İyi partiden de oy MHP'ye gitmez zaten. İnsanlarda hala bi algı var MHP iyi oy alır iyi partiden oy kayar falan ama o işler bitti artık. İnsanların gözü açıldı. Ekonomik olarak herkes darda. Akplisin mhplisin chplisin iyi partilisin onu bilmem. Kimi desteklersin onu da bilmem. Şuanda hayal kurulan o yüzde 45lik oy iki ittifak içinde mucize olur. 42 bandında alırlar 40-42
Knk kısa net Kemal aday olmasını Zaten Rte istiyordu buna emin ol seçim zor olcak biraz ama kemal sağolsun kolaylastirdi en büyük akp li kendisi
Deprem olayını demişsin. Deprem de zaten helallik istenmedi mi. Bak matematik olarak devletin öyle büyük bir depreme yetişme imkanı sıfır. Ama defalarca verilen deprem önergesi defalarca akp ve MHP tarafından reddedildi. Zaten devlet oradaki evleri kendi cebinden yaptirmiyo. Toplanan vergilerle yapılması lazım ama yine biz para topladık gönderdik. Ki depremzede akrabası olan bir insanım ben. Japonya bir gunde oraya gelirken bahçeli 10 gün sonra çıktı ortaya ki Sinan Ateş cinayetini hiç katmiyorum. Devlet başkanı 3 gün sonra.
Bak bak şeref fukarası algıcının yaptığına bak, hüda par denen bölücü ve şeriatçı kürt partisini yazmamış. hüda-par a oy veren hem cahil hemde vatanhainidir
Birde utanmadan profiline Türk bayrağı koymuş, ikiyüzlü
Muharremden baska birine oy yok sadece İnce
Diyelimki ikinci tura kalamadı kk kalırsa ne yaparsın
Oy vermemek isterdim ama karşısında rte olacağı için riske atmamak olmaz. Üzülerek kılıçdaroğluna verirdim.
Ahaha Rte ile kemale sorsanız onlar bile Rte oy verir sjsjs ikiside
Ersoğanın karşısında kim olursa ona basacağım
Muharrem ince
Muharrem ince 2. Turda chp dedi kemale yani
Oyle bir sey demedi hatta 2. turda chpye destek vermiycem bu nedenle 2. tura cikmam lazim dedi
Hayır istersen bi açıklamasına bakmanı tavsiye ederim
Asıl sen bak daha bugün gördüm
twitter.com/.../1636629684224917505
Muharrem ince %10 geçemez kaldiki seçim 2. Turda mecbur büyük olan mega partilere destek vermek zorunda görürsünüz efendim acıklamasıda var araştırmanı isterim
Başka yerde konuşsanız :)