Gündem Seçim ikinci tura kalırsa oyunuzu kime vereceksiniz? Belmsmda Takip Et Xper 1 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Benim oyum Kemal Kılıçdaroğluna! ✊🇹🇷 Kemal Kılıçdaroğlu Recep Tayyip Erdoğan Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Seçim ikinci tura kalırsa oyunuzu kime vereceksiniz? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Masanın amacı AKP ve MHP den kurtulmak değil mi? Masada AKP ve MHP artıklarının ( Babacan, Davutoğlu, Meral Akşener, Mansur Yavaş ) ne işi var?Masanın amacı siyasal islamdan kurtulmak değil mi? Masada siyasal islamcıların ( Temel Karamollaoğlu, Babacan, Davutoğlu ) ne işi var? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tabi ki Kemal Kılıçdaroğluna.Bence 2. tura kalmaz bile 1 3 Yorumla Belmsmda +1 yıl İnşaAllah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnşAllah <3 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Muharrem olmasa kalmazdı. Muharrem, Erdoğan'a ikinci bir şans vermiş olacak. Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Oyun Kılıçdaroğluna. Allahın izniyle Kemal Kılıçdaroğlu kazanacak inşAllah 1 0 Yorumla
Furious-A Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İkinci tura kalırsa ikisinede oy vermeyi düşünmüyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Masanın amacı AKP ve MHP den kurtulmak değil mi? Masada AKP ve MHP artıklarının ( Babacan, Davutoğlu, Meral Akşener, Mansur Yavaş ) ne işi var?
Masanın amacı siyasal islamdan kurtulmak değil mi? Masada siyasal islamcıların ( Temel Karamollaoğlu, Babacan, Davutoğlu ) ne işi var?
Tabi ki Kemal Kılıçdaroğluna.
Bence 2. tura kalmaz bile
İnşaAllah
İnşAllah <3
Muharrem olmasa kalmazdı. Muharrem, Erdoğan'a ikinci bir şans vermiş olacak.
Oyun Kılıçdaroğluna. Allahın izniyle Kemal Kılıçdaroğlu kazanacak inşAllah
İkinci tura kalırsa ikisinede oy vermeyi düşünmüyorum
Helal! Ben de Kılıçdaroğlu derim
İkiside kötü umarım ince kalır
Tayyibin karşısında kim varsa ona
Kılıçdar
Kılıçdaroğlu
Recep Tayyip Erdoğan a