Bildiğiniz şeriatçı Kürdistan istiyorlar bunu yaparlarsa Türk halkının sabrı taşar bence şeriat dedikleri şeyin eserleri ortada bu halk gerekirse İran halkı gibi kutsala kutsalla karşılık verir kan döker fakat buna izin vermez bence

Bildiğiniz şeriatçı Kürdistan istiyorlar bunu yaparlarsa Türk halkının sabrı taşar bence şeriat dedikleri şeyin eserleri ortada bu halk gerekirse İran halkı gibi kutsala kutsalla karşılık verir kan döker fakat buna izin vermez bence
Ben kendi adıma söylüyorum eşimin kardeşimin bu halk için savaşmasını isteyemiyorum kiraların evlerin durumu ortada herşeyde fırsatcılık yöneticileri seçememe partizanlık.. 4 halife döneminde de şeriat vardı ama refah seviyesi üst düzeydi zekat verecek fakir bulamamışlardı yani temelinde adalet eşit gelir dağilimi vardı. Üzgünüm ama türkiyede işler çığrından çıktı ne akpsii ne chp si hepsinin derdi menfaat partilerine zeval gelmesin de ne olursa olsun bu şeriat isteyenlerin derdi şu an islam değil tam hakimiyet ve daha fazla.. anladiniz iste
öncelikle Türkler halk değildir millettir ve şeriat diye bir devlet yönetimide yoktur dünyada ve hiçbir zaman olmamıştır.. şeriat sosyal bir kurum olan dini kurallardır.. şerri hükümler Türkiye de akademik olarak daha bir tanımı olmasada laik diye tanımladığı bu garip devlet yapısında da uygulanabilir mesela sadece müslüman vatandaşlar için... ama Etat laïc devlette şerri hükümler uygulanıyor zaten.. şeriatı bir kişi de getiremez.. üstelik selçuklu ve osmanlıda da örfi hukuk uygulanmıştır. tamamen şerri hükümler uygulanmamıştır... zaten irandaki gibi afganistandaki gibi bir devlet modeli Türkiyeye uymaz ne etnik olarak ne kültürel olarak ne antropolojik olarak ne de politik olarak... son olarak müslüman kişi zaten şeriatla yaşamak zorundadır... namaz kılması şeriattır.. oruç tutması şeriattır.. zekat vermesi şeriattır... evlenirken dini nikah yapması, faizle ticaret yapmaması vs vs... şeriatı red eden kişi küfre düşer dinden çıkar zaten.. şeriat islam dinini temelidir.. şeriat istemeyen müslüman olamaz..
Yalan paylasim yapmak suctur. Bilgin olsun.
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun katıldığı bir televizyon programında kendisine yöneltilen "Şeriat istiyor musunuz?" sorusuna "Sadece istemiyoruz, getireceğiz" yanıtını verdiğine yönelik iddia ve görseller sosyal medyada tartışma yarattı. Programın sunucusu Mehmet Akif Ersoy yaptığı açıklamada "Yayında böyle bir soru sorulmadı, böyle bir cevap verilmedi. Tamamen sahte bir paylaşım" ifadesini kullanırken, açıklama sonrası söz konusu paylaşımın da silindiği dikkatlerden kaçmadı.
sakinim sakinim sakinim sakinim sakinim sakinim sakinim sakinim sakinim sakinim sakinim sakinim sakinim sakinim sakinim sakinim sakinim sakinim sakinim sakinim sakinim sakinim daha sakin olamazdım çok sakinim
Yalan paylasim. Her duyduguna inanma.
tamam halilim
👍👍
Cevap
5Cevap
Şeriat diyor da bu kardeşim şeriatı Allah'ın kitabına göre uygulamazlar ki. Doğru uygulansa sözüm yok ama bu devirde kimse yapamaz boş yapmış
Soruyu soran kit kafalı kardeşim kürdistan ile şeriatın ne alakası var. Şeriat Peygamber efendimiz döneminde de vardı. Kurdistan ne alaka ha bu herif kurdistanlilar gibi şeriat istiyorsa kafalarına göre uygularlar. Önce şeriatı iyi araştır sonra sorunu Sor
cumhur ittifaki kazaeisa Türkiye Cumhuriyeti diye bisey kalmaz
Senin gibi o ç larının işi bitecek bekle seçimi bekle. Sektir olup GİDECEKSİNİZ..
Ben ne alaka mk
🤣 🤣 🤣 Yaw sen değil çekil aradan. Bu lafı söyleyen kah peye diyordum o ç diye 🙈
Cumhur ittifakı kazanirda Şeriat getirmeye çalışırlarsa iç savaş çıkar net.
Başını getirecek anın da kafasına sıkarlar.
Böyle bir şey olursa Askerî darbede gerçekleşir
Çoğu eski ordu yok yandaş dolu cart curt diyor fakat halk konusunda endişeliyim umarım düşündüğüm gibi ya sabır bu son yoksa kendimi tutamam diyorlardır
Kardesim secim oncesi yalanlar bunlar
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun katıldığı bir televizyon programında kendisine yöneltilen "Şeriat istiyor musunuz?" sorusuna "Sadece istemiyoruz, getireceğiz" yanıtını verdiğine yönelik iddia ve görseller sosyal medyada tartışma yarattı. Programın sunucusu Mehmet Akif Ersoy yaptığı açıklamada "Yayında böyle bir soru sorulmadı, böyle bir cevap verilmedi. Tamamen sahte bir paylaşım" ifadesini kullanırken, açıklama sonrası söz konusu paylaşımın da silindiği dikkatlerden kaçmadı.
dusuncem yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?