Gündem Profesyonelce keman çalabilenler! Deprem anısına keman çalmak istermisiniz? Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Lindsey Stirling-The ArenaDeprem saati ve günü anisina Güncellemeler+1 yıl Harika bir düşüncem var. Profesyonelce keman çalabilenler! Deprem anısına keman çalmak istermisiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Evet keşke çalabilsem 1 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Gündem konusunda 696 cevap paylaştı. Deprem anısına neden müzik çalıyoruz ölmüşlerimiz için bol bol dua etmeliyiz 0 7 Yorumla Yaban00 +1 yıl Dua ve saygı duruşu evet. Ama benim aklımda kiler çok farklı. Yorumla Bizden_Söylemesi +1 yıl neymiş onlar? Yorumla Yaban00 +1 yıl Dediğim gibi farklı. Anlatsam da ne alaka dersiniz. Yorumla Bizden_Söylemesi +1 yıl Niye anlımda canım mı yazıyor? Yorumla Yaban00 +1 yıl Ne alaka Yorumla Bizden_Söylemesi +1 yıl Alnımda G*rizekalı mı yazıyor yazdım onu canım olarak değiştirdi Yorumla Yaban00 +1 yıl Yine alakasız olurdu. Öyle bir şey yazdığınızda sanmıyorum. Tam tersi bence zekisin Yorumla
Leonidasss07 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Keşke çalabilsem çalarım 1 1 Yorumla Yaban00 +1 yıl Keske Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bilmekte çalsak 1 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Gündem konusunda 467 cevap paylaştı. Viyolensel çalıyorum 0 1 Yorumla Yaban00 +1 yıl Nasil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet keşke çalabilsem
Deprem anısına neden müzik çalıyoruz ölmüşlerimiz için bol bol dua etmeliyiz
Dua ve saygı duruşu evet. Ama benim aklımda kiler çok farklı.
neymiş onlar?
Dediğim gibi farklı. Anlatsam da ne alaka dersiniz.
Niye anlımda canım mı yazıyor?
Ne alaka
Alnımda G*rizekalı mı yazıyor yazdım onu canım olarak değiştirdi
Yine alakasız olurdu. Öyle bir şey yazdığınızda sanmıyorum. Tam tersi bence zekisin
Keşke çalabilsem çalarım
Keske
Bilmekte çalsak
Viyolensel çalıyorum
Nasil