Müzik & Etkinlik Heves ettiğiniz, keşke çalabilsem dediğiniz enstrüman var mı? Memoli066 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Bağlama ve klarnet benim dikkatimi çok çekiyor, sizin de hiç heves ettiğiniz keşke çalabilsem dediğiniz müzik aleti var mı? Güncellemeler+1 yıl Yorumlarınız için teşekkür ederim Heves ettiğiniz, keşke çalabilsem dediğiniz enstrüman var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. Piyano var 1 0 Yorumla
Nadıyekrhn Takip Et Master Yaş: 42 , eic 67% +1 yıl Bağlama çalmak isterdim. Kardeşim babam yiğenim çalıyor 2 4 Yorumla Memoli066 +1 yıl Ben aldım bizim burada kurs yok kendim youtubeden izliyordum ders ders oda bir yere kadar bıraktım sazı eve astım annem şunuda başımıza bela ettin diktin şuraya yer kaplıyo diyo 😅 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Ver bana 😀 Yorumla Memoli066 +1 yıl Canın sağolsun Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Eyvallah Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Def olabilir bir ara ney olabilir.. çalsam bağlama da çalarım gitar da ama istemiyorum bazı sebeplerden dolayı 1 0 Yorumla
melisçayı Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Keşke ud, kanun ve cümbüş çalabilseydim. 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 504 cevap paylaştı. Piyano. Elektro gitar. 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,5b cevap paylaştı. Saz diyorum ben 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1b cevap paylaştı. piyano ve keman.. 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 399 cevap paylaştı. Var batari ve gitar 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Piyano var
Bağlama çalmak isterdim. Kardeşim babam yiğenim çalıyor
Ben aldım bizim burada kurs yok kendim youtubeden izliyordum ders ders oda bir yere kadar bıraktım sazı eve astım annem şunuda başımıza bela ettin diktin şuraya yer kaplıyo diyo 😅
Ver bana 😀
Canın sağolsun
Eyvallah
Def olabilir bir ara ney olabilir.. çalsam bağlama da çalarım gitar da ama istemiyorum bazı sebeplerden dolayı
Piyano ve klarnet olurdu
Keman piyano ve kanun😙
Evet keman çok istiyorum..
Keşke ud, kanun ve cümbüş çalabilseydim.
Piyano. Elektro gitar.
Saz diyorum ben
piyano ve keman..
Piyano
Piyano.
Piyano ve gitar
Piyano
Kapakta da olduğu gibi var bi keman hayalim 🥲
Var batari ve gitar
Gitar🙏
Gitar
Gitar ♥️