Zaten ortağı Babacan'da, ABD talimatına göre BAYKAR'ı traktör fabrikasına çevirmeyi düşünüyormuş.
Bu durumda, ülkemiz son 20 yıldaki kazanımlarının tümünü kaybedip, ülkeyi fetö kumandasında tekrar ABD kucağına oturtur mu?
Zaten ortağı Babacan'da, ABD talimatına göre BAYKAR'ı traktör fabrikasına çevirmeyi düşünüyormuş.
Bu durumda, ülkemiz son 20 yıldaki kazanımlarının tümünü kaybedip, ülkeyi fetö kumandasında tekrar ABD kucağına oturtur mu?
Yani içimden öyle geçiyor ki bu kadar parti birlik oldu, bence bu sene seçimleri kazanacaklar gibi, tabii olarak yine ak parti gibi bir partinin muhalefeti dahi ülke için yine yeterli, tabii olarak eski yıllardaki gibi, faili meçhuller olmaz ise pek sorun yaşamayız en azından meclisten ülke zararına bir yasa geçirmezler diye umuyorum.
Ancak dış politikada elde edilen tüm edinimler gerçekten silinecek, bir çok yatırımın duracağı devam etmeyeceği de aşikar yine bir duraksama yaşarız bir dönem ancak ülke olarak bu gibi durumlara alışığız, bende hep derim en kötü köye yerleşiriz en azından yiyeceğimizi eker yine yeriz. Peki ya olmayan ne yacapak?
Akdeniz'den çıkın diyecekler, libya'dan suriyeden , mavi vatan'dan çekilin diyecekler baş üstüne deyip uygulayacaklar. Diyarbakır'a özerklik verecek, Aponun heykelini dikeceğim diyen adama özgürlük, Fahri üyesi olduğu Lgbt li bireylere yasa çıkarıp hemcinsleri birbirine zktirecek. Karadeniz gaz sahasını BP ve Shell'e teslim edip, doğal rezervleri dışa bağımlı yapıp aferim alacak. 1 tane bile akla yatan projesi olmayan bir adam sırf Erdoğan düşmanlığından dolayı kazanacak. Koltuğu terk etsin diye 4 gözle bekleyen Avrupalı kan emicilere çanak tutup , Pkk ile perde arkasında işler çevirecek. Pkk terör örgütüdür diyememiş bir insan vatan hakkında nutuk atacak, akıl ve fikir tutulmasına yakalanmış reâyâsı alkış tutacak. Allah bizleri CHPKK'nın iyiliğinden ve kötülüğünden korusun.
Libya dan petrol geliyor da ben mi bilmiyorum hadi diyelim Libya petrolü bizde o zaman ekonomi neden bu kadar berbat bana fayda vermeyen petrol sen banane
Evet senin bilmediğin çok şey var. Nedeni senin sadece sosyal medyanın şarlatanlarını bilgi kaynağı olarak görmen.
Halen ayaktasın, halen KS ye girmek ve benimle dedikodu yapmak için internet ödemeni yapabiliyorsan daha fazlasını istemek savurganlıktır. İnsanoğlu doyumsuzdur... Libyadan petrol geldiğinden haberi olmayan, Libya petrollerinin %70 inin TPAO tarafından işletildiğini bilmeyen birine benim dünya siyaseti ve Türkiyenin bu siyasetteki yerini anlatmam 1 yıl sürer.. Önce okuyup araştırın dünyada neler oluyor. Biz dünyanın neresindeyiz? Armut piş ağzıma düş peşindesiniz..
Bazıları lüks içinde yaşasın diye ayaktayım diye mutlu mu olacağım elbette ki eleştiri yapacağım elbette vergiler nereye gidiyor diye bakacağım elbette pahallık dan şikayet edeceğim makarna, patates yiyerek devlete, hükümete şükür edecek biri asla değilim her zaman halk önceliğimdir revah seviyesi alım gücü yükselmezse hükümete değişmek zorunda
Klasik sosyal medya mahalle karısı ağzı.. Bilinçsiz ve bilgisiz kurulan cümleler... Son 20 yılda neler oldu habersiz bir birey...
Üretmeden almayacaksın demek ki...
Sene 2019 çekirdek ektim Eylül ayında hasat ettim hükümet gitti Çin den çekirdek getirdi çekirdek fiyatları dibi gördü şu an yıl 2021 ne kadar tarla varsa sattım arsa aldım çok daha fazla kar ettim bu hükümet üretimi destekliyor olsaydı ben arsa değil tarla alırdım daha çok üretirdim oturduğun yerden her şeyi biliyorsun
Tarımda küçük üretici ülkeye zarar veriyor. Topraklarını satması gerekiyor. Tarım büyük şirketlerin elinde modern aletler ile bilimsel yapılmalı.
Sen şimdi onu bırak ta, Libya da ne işimiz var bizim ondan haberin var mı?
Aynennn onu bunu bırak Libya da ne işimiz var dimi kardeş Libya da varsak Amerika gibi Fransa gibi o petrolü sömürecez yok sömürmüyorsak kimse bana Libya da varız Suriye de varız demesin oranın petrolünü yiyenlerin halkının ekonomisi de Türkiye ekonomisi de ortada ben hangi ülkede olduğumuzu petrol fiyatların dan anlarım televizyon kanalları umrumda değil
Ülke zaten AKP tarafından fetönün kucağına oturtulmamış mıydı? Çıkarları ters düşünce kedi köpek kavgasına dönmemiş miydi?
Fetönün rezil bir oluşum olduğu konusunda hemfikir, ben hiçbir zaman desteklememiş olmakla gurur duyuyorum, AKP'liler bu gururu paylaşabilir mi? Sanmıyorum 🙃
Hayır oturtulmamıştı.. fetö ülkeyi ele geçirdiğinde henüz AK Parti kurulmamıştı.. Bu yüzden Ak Partinin başlangıçta fetö ile ortaklık yaptığı doğru.. Senin o çıkarlar dediğin konu, ülkenin bekaası idi.. fetö Ak Partiden Dışişleri, İçişleri, Adalet gibi kritik bakanlıkları istedi ve AK Parti vermedi... Siyasi etkisi fazla olamayan Kültür tarım bakanlıklarını verdi ama amaçları ülkeyi ele geçirmek olduğu için ısrarcı oldular ve sonuç darbe girişimi oldu.
Ancak bunu saman kafalı birine anlatmak çok zor.. İdrak edemez... Çünkü o hayat bilgisini sosyal medyanın "mahalle karılarından" öğreniyor.
Hadi ya. Akp yapınca ülkenin bekası ama başkası yapınca tü kaka öyle mi? 😂😂😂😂
Gerçekten bu zeka seviyesini görünce bu adamlar nasıl canım muamelesi yapa yapa başta kalıyorlar daha iyi anlıyorum her seferinde xd
Ak Partinin çöpe attığı artıklarla mı ülke yöneteceksiniz? Fetö , Davutoğlu, Babacan, Akşener...
Muhalefet AK Partinin çöpünü topluyor :D :D :D :D İnsan olan utanır biraz.
Kanka sen bu muhabbeti git mahalle kahvesinde pişti oynarken yap, senin dengin olanlar orada.
Senin engin bilginden yararlanmak istedik ama kendi bilginde boğuldun gibi geldi bana :D
Cevap
5Cevap
"çomar, koyun" diye kelimeleri çok severler onlar. Herkesi kendileri gibi gördükleri için böyle sıfatları seçmişler diye hep düşünmüşümdür.
Ehh bunların peşinden gidenlere de yakışan en güzel sıfatlar bunlar tabi.
Klasik troller işte, maaşın kaç? Bir şey olmadan bilemeyiz.
Aldığım maaş her ay senin gibi 2 kişiyi satın alır..
Maaşı ben aldığıma göre bu söz konusu değil...
Ticari bir değerinin olmaması üzücü tabi...
Kıskandın mı? :D gel sende bin arabaya.. Yer bulamazsan kucağıma oturursun.. Alışkınsınız nasıl olsa :D
Kudurmak? Yazdıklarımı bi oku bakalım öyle bir durum var mı? İçip içip sarhoş olmak dua etmek değildir..
Konuya zaten girmedik ki.. Sen başka taraflara yöneldin cevap vermemek için.. Soru başlığına bak bakalım cevap yazmış mısın?
Senin bu sorunda chp başa gelirse ülke abd ile fetönün kucağına oturur mu demişsin ve son 20 yıldaki kazanımlar demişsin. Ben de sana diyorum ki trollsün, seçime 2 ay kala chpye oy kaybetmeye çalışan bir trollsün. Chp başa gelirse abd ile fetöye teslim olur kaygısı yaratıyorsun.
Zaten öyle olacak diyorum... KK Pensilvanya ya hamburger yemeye gitmedi.. fetöden icazet almaya gitti.
Tabi millet ahmak bi sen zekisin...
Şuanda zaten feto yönetiyor. İstersen bak tüm bakan ve milletveklerinin hepsi ile fotoğrafları var.
Geçmişte ortak olmaları halen devam ettiğini göstermez...
Atv seyretmeye devam edelim
Halk TV mi izleseydik?
Mantıklı olmakta fayda var.
Mantık ve muhalefet... Ezeli düşmanlar :D
%100
Adamlar acik acik soyluyor zaten.
Libyada ne isimiz var diye.
ABD ve AB ulkeleri ne istiyorsa onu yapacaklar. Zaten zihniyetleri de bu yonde.
her şey beklenir bundan.
Rabbim fırsat vermesin.
Öff az a haber izle. Vatanı satıyeah..
Çapın bu kadar demek ki... Söz bulamayınca a haber demekle yetinin..
Sen halk TV izleyip mi geldin yoksa?
Ben beynimi kullanıyorum.. TV izlemem.. Ama sen başkalarının verdiği akılla buralarda konuşuyorsun gibi geldi bana.
Allah Allah. Bu fikre havayı soluyarak mı ulaştın yoksa vahiy mi geldi?
A Haber, Halk TV deyip duran sensin.. Demek ki başka bilgi kaynağın yok. :D
Bir fikir sahibi olmak için İlk önce her iki tarafı da dinlemek, sonra da akıl sahibi olmak gerek. 😃😃
Senin de ne dediğin belli değil.. Mış gibi yapıyorsun gerisi boş.
İnce dışındakiler yalan dolan
çare ince
Soru bu değil... İnce seçim kaybetmiş. Halk daha önce kendisine "SENİ İSTEMİYORUZ" demiş.
İncenin kaybettiği seçimdeki % ‘sine dikkat etmeni isterim. Ondan daha iyi biri yok. Erdoğanı zaten istemiyor halk. Karşılık olarak Chp’nin gelmesi bu halka çok haksızlık.
%sine dikkat et dediğin seçimi Erdoğan almış. :D Beyin şart tabi.. Olmayınca olmuyor.
😂😂😂😂 Kim kazanmış diye bak demedim, yüzdesine bak dedim.
Ben de sonuca bak dedim... Bu iş İnce ile olmaz.. Tek güvenilecek lider Erdoğan.. Başka liyakat sahibi yok zaten..
O zaman ben de Tayyibe oy atmıştım. Fakat o zaman bile Tayyibe en sağlam en başa baş giden inceydi. %50 ile tayyip aldı %30 ince aldı sen bakmıyorsan ben sana söyleyebilirim.
Satılmadık liman, fabrika bırakmadı bu adam ne üretimin var ne satımın yurtdışından getirte getirte yemek yiyemez olduk ellerim kırılsaydı da atmasaydım ona oy.
Satılmakta geç bile kalındı... Ne yani sen kendini şeker fabrikalarının sahibi mi zannediyordun... Asalak yuvasına dönmüştü...
En azından şekeri alırken vergisini neye verdim onu biliyordum. Şimdi dolar artıyor aldığım şekerin fiyatı yükseliyor. Sen üretmezsen kafanı eze eze batırırlar ülkeni.
Ülke batmıyor... Aksine borçlarını ödedi ve adım adım çıkıyor... Son 50 yıllık istatistiklere bir bak... Bizim kafamız önceden çok ezildiği için şimdi dik tutabildiğimizi söylüyoruz..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?