Libya'da ne işimiz var bizim?

"Libya'da ne işimiz var bizim? - Kafamızı kuma gömelim, kıçımızı Misak-Milli sınırlarına çevirip, el alemin namlusunu bekleyelim -" diyen yobazlar, size söylüyorum... Başörtüsü ile, heykel inşaatı ile, "şeriat geliyor " naraları ile, halkı "ipteki cambaza bakmakla" meşgul edip uyutma zihniyetinin değişip, Atatürk'ün gösterdiği, bilim, sanat, ve çağdaşlaşma yolunda, halkı aşağılamadan, kandırmadan, adım adım ilerlemeye devam eden Selçuk Bayraktar gibi vatan sevdalısı gençlerin çalışkanlıkları ve ülkem insanına olan "inanç ve verdikleri değer" sayesinde geliştirdikleri İHA ve SİHA ların açtığı yoldan, Akdeniz'in öte ucunda Rus, Fransız, Mısır, S. Arabistan ve BAE nin desteği ile büyütülen Hafter güçleri bertaraf edilirken, Libya'dan yeni haberler gelmeye devam ediyor. Düşman destekçileri sessiz sedasız geri çekilirken, Libya Hükumetinin almış olduğu karar ile, tüm Libya'da petrol "arama ve çıkarma" faaliyetlerini TPAO (Türk Petrolleri) yürütmesi kararı alındı. Bu durumda, kimin aydın, kimin YOBAZ olduğunu anlamak daha kolay olmuyor mu? Düşünsenize... Her biri kendisini Nobel kazanmış bilim adamı zanneden, Selçuk Bayraktar gibi 5 tane daha aydın, "çikolata ateisti/dinsizi!!!" çıksa bu ülke zirveye koşarak çıkmaz mı?
Not: Bu ülke insanı, tüm zenginliğine rağmen, mütevaziliğinden ödün vermeyen, zeki, çalışkan, özüne ve halkına değer veren, aydın Selçuk Bayraktar ve ekibine minnet borçludur. Hadi yobazlar yüklenin bu ülkenin aydın insanlarına. Kaynak
Libya'da ne işimiz var bizim?