Helal lan yusufi! Bu adamı gören ya delleniyor, ya sinir krizi geçiyor. Haklı diyen nadir insanlardansın. Soruna gelirsek de evet. Çoğunluğa uymayan, kendi fikrilerini belirten ve doğrunun peşinden gidenlere her zaman başka gözle bakılmıştır. Ya aykırı, ya protestocu ya da uzaylı gibi muamele görür
Ne güzel be hemen kapmışsın bişiler ben çok izleyemedim ama eski dile hakim olması çok güzel. Bişiler diyor ama bilmeyenler anlayamıyor falan harika bir olay. İzlicem eyw
Bu video 1995 senesinde bir TV kanalındaki konuşmadır. *Halife olsa Fetullah'ı tımarhaneye tıkar. *Elimden gelse O'nu jiletle doğrarım. *Sıfıra müncer olacak! *Herkes O'na hakaret edecek, telin edecek! *Sen hoca değil, papaz bile olamazsın diyecek!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Helal lan yusufi! Bu adamı gören ya delleniyor, ya sinir krizi geçiyor. Haklı diyen nadir insanlardansın. Soruna gelirsek de evet. Çoğunluğa uymayan, kendi fikrilerini belirten ve doğrunun peşinden gidenlere her zaman başka gözle bakılmıştır. Ya aykırı, ya protestocu ya da uzaylı gibi muamele görür
Sizin nesliniz İslâm'ın mutlak galebesini, küfrün mutlak yıkılışını, heykellerin leş gibi sürükleneceğini görecek!
O gün beni hatırlayın..!
Üstad Kadir Mısıroğlu
Ulan be böyle bi sitede bile üstada saygı duyan, onun izinden gelen birini gördüm ya daha ne olsun be
Kadir Beği sever misin?
Fikirler bulaşıcıdır ve hakikat er ya da geç ortaya çıkar
Beği? Beyi diyorsan tabii ama daha kitaplarını okuma fırsatım olmadı, +1
Beğ ve Bey aynı manaya gelir. Ben aşırı sıkı bir takipçisiyim 16 yaşında tanıştım.
İmparatorluk şuurunu uyandırdı ben de. Onun hitabetindeki akıcılık, öfke ve eski kelimelerin çoklugu beni benden alıyordu.
Al izle şu kısa konuşmada ki öfkeye, aksiyona, mimik ve vücut hareketlerine bak https://www.youtube.com/shorts/zCr1xJ68tv0
Ne güzel be hemen kapmışsın bişiler ben çok izleyemedim ama eski dile hakim olması çok güzel. Bişiler diyor ama bilmeyenler anlayamıyor falan harika bir olay. İzlicem eyw
aksulamel = tepki demek
istidat= kabiliyet demek
bu videoda bir onlar geçiyor
Desene sözlük gibi adam, her videosu ayrı bişi öğretiyor
cumartesi sohbetlerinden çok istifade ettim
Adamın fetö hakkında dedikleri ortada hem de yıllar önce.
Bu video 1995 senesinde bir TV kanalındaki konuşmadır.
*Halife olsa Fetullah'ı tımarhaneye tıkar.
*Elimden gelse O'nu jiletle doğrarım.
*Sıfıra müncer olacak!
*Herkes O'na hakaret edecek, telin edecek!
*Sen hoca değil, papaz bile olamazsın diyecek!
Ve gün gelecek, en Müslümanınız benim, bana rey verin diyecekler
"Zaten yakında ben daha Müslümanım diye yarışacaklar.
Ey millet bana rey (oy) ver, ben daha iyi Müslümanım diyecekler!"