Marmara Erdek Açıklarında 4.2 büyüklüğünde deprem yaşanmış. Hisseden var mı aranızda, ne zaman bitecek bu depremler?

Marmara Erdek Açıklarında 4.2 büyüklüğünde deprem yaşanmış. Hisseden var mı aranızda, ne zaman bitecek bu depremler?

Depremler hiç bir zaman bitmeyecek. Bu Türkiye'nin bir gerçeği. Bir deprem ülkesinde yaşıyoruz ve can kaybını azaltmanın tek yolu konut affının olmaması ve her binanın depremlere karşı dayanıklı bir şekilde yapılması. Ama kime anlatıyoruz ki. Marmara depremi olduğu zaman yeniden binlerce bina yıkılacak en önemlisi binler can kaybı olacak. Yıllardır Marmara depreminin yaşanacağı söyleniyor ama hala bu konuda bir şey yapılmıyor
Cevap
19Cevap
Geçmiş olsun hissetmedim
Olmuş evet, bugün çogu tanıdıgım duydunmu vs, masalar vs sallandı dedilerde, sabah 8 bucukta kahvaltı yapıyoduk kardeşimle bi biz hissetmedik heralde bandırmada... Geçmiş olsun
erdek taraftaysa İstanbul fay hattı üzerinde olmamıştır.
İstanbul fay hattı diye bir hat yok
İstanbul'a yakın her şey İstanbul'a aittir 😂😂😂
Bu tip küçük ölçekli depremler zaten hep oluyor. Sadece Maraş depremleriyle daha fazla dikkat çekmeye başladı o kadar.
yok hissetmedim de çok büyük depremleri yaşamış biri olarak bu artçılar beni zerre korkutmuyor
Ben surekli deprem olmus gibi hissettiğim icin gercek deprem ve artcilari ayirt edemiyorum artık
4. Depremler önceden de. Vardı bir şey olmaz onlarda
çok sıkıntılı bir döneme denk geldik, en az zararla atlatırız umarım
Bu ülkenin yapısında deprem var. Bitmeyecek. Sadece birsure olur bir süre olmaz hepsi bu.
Depremler hep vardı sadece teknoloji sayesinde daha çok ön plana çıktı
herzaman oluyordu bu depremler yeni bir şey değilki gündem olunca farkındalık oluştu
Depremler bitmez. 10 milyon yıl sonra da devam edecek.
hissettim bandirma olarak surekli sallaniyoruz sogukkanliydik o yuzden
hayır hissetmedim ama olağan depremler bunlar.
İşe gidiyordum, araçtaydım, hissetmedim…
Bunlar iyi depremler hep olsunlar.
Hayır Marmara'da yaşamıyorum
O saatte dışarıda idim, hissetmedim.
Hissetmedim. Allah korusun
Hissetmedim
Bıktım artık bu ülkenin sorunlarindan
Sorunsuz bir gün yok
Çok geçmiş olsun
Hissetmedim
Hayır hissetmedim…
Hayır hissetmedim geçmiş olsun
Hayır