Gündem Deprem anında düşmanınız yardım istese yardım eder misiniz? Yakışıklı_Kayserili Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet ederim (sebebini yorumda yazacam) Hayır etmem hatta sevinirim (detayını yorumda yazacam) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Deprem anında düşmanınız yardım istese yardım eder misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
OzgurGüneş Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Gündem konusunda 893 cevap paylaştı. Bir doğal afet, bir kaza ya da herhangi bir yardıma muhtaç duruma düşen ister dost ister düşman olsun ben yardım ederim benim için bu fark etmez... 0 0 Yorumla
KaanArducc Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Etmem dusmanimsa ölmesini istiyorumdur 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Gündem konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kesinlikle hayır yardım etmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bir doğal afet, bir kaza ya da herhangi bir yardıma muhtaç duruma düşen ister dost ister düşman olsun ben yardım ederim benim için bu fark etmez...
Etmem dusmanimsa ölmesini istiyorumdur
Kesinlikle hayır yardım etmem
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!