Aynı evde yaşadığım kız arkadaşım 4 gün önce benden ayrılmak istediğini söyledi?

Şimdi arkadaşlar fenerbahçe kayseri maçını izlerken eve geldi yaptığı bir davranış yüzünden hafif tepkiliydim ama bi gülümsesin kızgınlık falan kalmıyor bende öyle bir tepki. Neyse az konuştuk ettik 1 saat geçti biz ayrılalım mı dedi. Sebebini ise onu önemsemediğim ve değersiz hissettirip aşağılıyormuşum. Ama kendi görüşümce asla ve asla bile isteye böyle bir şey yapmadım. Dikkatimden kaçan bir şeyler olmuş onun için de çok pişman olduğumu söyledim ve binlerce kez özür diledim ama fayda etmiyor. Ama bir yandan oda suçlu. Çünkü 2-3 haftadır sana zaman tanıdım davranışların değişir mi diye dedi ama ben ne yaptığımın bilince bile değilim neyin ne olduğunu bilmiyorum. Böyle içine atmak yerine gelip bana anlatsaydı olaylar çığrından çıkmadan böyle olmazdı bence. Bundan rahatsız oluyorum lütfen bir daha böyle yapma böyle davranma gibi konuşsaydı zaten eşk değiliz tabikide kabul edeceğiz ama işin kötü tarafı hiçbir şeyin farkında olmadım ben. Ayrıca bu tanıdığı süre zarfında sevgisinden en ufak bir eksiklikte hissettirmedi. Gülüp eğleniyorduk hala. Yardım edin lütfen kafayı yemek üzereyim. Barışmak istiyorum onu çok seviyorum evlilik hayallerimiz vardı. Söz yüzüğü takıyorduk.
Güncellemeler
+1 yıl
(Ve bu ayrılıktan sonra aynı evde kalmıyoruz artık.. )
Aynı evde yaşadığım kız arkadaşım 4 gün önce benden ayrılmak istediğini söyledi?