Kız arkadaşım ayrılmak istediğini söyledi yüz yüze buluştuk öyle konuştuk?

Kafeye çağırdı her zaman buluştuğumuz gittimiz yere garsonlar bile tanıyor artık bizi neyse bi anda soğuk yaptını anladım kalkıp sarılmadı bile yani çok büyük kavgalar ettiğimizde bile buluşunca sarılırdık bende direkt oturdum evet belli yüz ifadenden bişey olmuş dedim ayrılmak istiyorum dedi direkt çat diye o lafı duyunca sanki üstüme sıcak bişey döküldü bi anda hararet bastı dedim neden anlattı işte kız zaten psikolejik tedavi görüyordu bende ona destek oluyodum ailesinden ayrı yaşıyodu haftada iki üç gün yanında kalıyodum maaşı güzel bi işte çalışmasına rağmen iki kişi kalıyolardı evde kız arkadaşıyla hani olaylar çok karışık arkadaşı başka yere taşıncak buda tek kalıcak bana sen gel beraber kalalım dedi kirayı zor ödeyeceği için bende ailemle yaşıyorum hemde 6 ay olmuş daha yok dedim ama destek olucağımı söyledim ondna sonra her hafta tartışma çıkartıyodu herhalde başka arayış içindeydi birini bulduki ailesel sebsbini ortaya attı neymiş hiç ona derdini sormamışım hiç merak etmemişim neden ailesiyle görüşmüyor falan sevgiliyken sorduğumda ağlıyodu sonra anlatırım diyodu hep bende bidaha sormadım o anlatır diye

Kız arkadaşım ayrılmak istediğini söyledi yüz yüze buluştuk öyle konuştuk?