bu videonun da bi açıklamasını yapmış istersen izle sırf kendisinin gönderdigi bir polis oldugu icin resepsiyonist her seferinde zorluk çıkarmış ki başkaları gibi yaptıgını yalanlamak yerine yaptığının arkasında duran biri eğer bir kişiyi gönlümüzce karalamak istiyorsak zaten en ufak hatasını ararız ki hepimiz sütten çıkma ak kaşık değiliz bence.
O adam muharremin anasini bile mikse bu sekilde aramanin izahi yapilamaz. Karaktersizlik örnegidir baska bisey degil. Asansor olayi da var. Adam sadece aday gosterilince rte nin 15 yilda donustugu seyden daha beterine donusmus siz hala savunacak bisey ariyorsunuz.
o öyle kolay degil kardesim eger hatalar silsilesi görmek ve duymak istiyorsan ben sana burada milyonlarca örnek gösterebilirim siz ülkeyi mi düşünüyorsunuz yoksa takım mı tutuyorsunuz anlayamıyorum
Kolicdarogli varken boyle rte den daha beter cahil cuhelayi secenler mi bana ders veriyor? Anankda al git demekle bu adamin direk. sovdugu arasindaki fark kadar fark var bu insanlarin kalitesi arasinda. Bunu anlayamiyorsaniz rte yi de muharremi de sonuna kadar hak ediyorsunuz. Ama bizim gibi normal insanlar da var bizleri de dusunun
Sag sol nedir bilmem bile sadece karakterli ile karaktersizi iyi ayiririm. O yuzden sana ayirdigim vaktin de sonuna geldim. Belli bir seviyenin altina efor sarf etmiyorum tatlim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Karşılaştırma doğru değil. Kemal Kılıçdaroğlu mu Tayyip mi?
Al sana muharrem ince. Rte ye bile oyveririm buna ve sarigul e oy vermem. Tinerciye bile oy veririm bunlara oy vermem.
bu videonun da bi açıklamasını yapmış istersen izle sırf kendisinin gönderdigi bir polis oldugu icin resepsiyonist her seferinde zorluk çıkarmış ki başkaları gibi yaptıgını yalanlamak yerine yaptığının arkasında duran biri eğer bir kişiyi gönlümüzce karalamak istiyorsak zaten en ufak hatasını ararız ki hepimiz sütten çıkma ak kaşık değiliz bence.
O adam muharremin anasini bile mikse bu sekilde aramanin izahi yapilamaz. Karaktersizlik örnegidir baska bisey degil. Asansor olayi da var. Adam sadece aday gosterilince rte nin 15 yilda donustugu seyden daha beterine donusmus siz hala savunacak bisey ariyorsunuz.
o öyle kolay degil kardesim eger hatalar silsilesi görmek ve duymak istiyorsan ben sana burada milyonlarca örnek gösterebilirim siz ülkeyi mi düşünüyorsunuz yoksa takım mı tutuyorsunuz anlayamıyorum
çiftçiye ananı da al git diyen tayyipe oy ver sen
Kolicdarogli varken boyle rte den daha beter cahil cuhelayi secenler mi bana ders veriyor? Anankda al git demekle bu adamin direk. sovdugu arasindaki fark kadar fark var bu insanlarin kalitesi arasinda. Bunu anlayamiyorsaniz rte yi de muharremi de sonuna kadar hak ediyorsunuz. Ama bizim gibi normal insanlar da var bizleri de dusunun
sen kilicdaroglunu mu destekliyorsun anlamadım yazdıgından bir sey
Tabiki kilicdaroglunu destekliyorum. Adam akilli ve kibar birde cesur. Ama tam tersini yansitmaya calisiyor tum akp piyonlari.
he sen sol çomarısın anladım
Sag sol nedir bilmem bile sadece karakterli ile karaktersizi iyi ayiririm. O yuzden sana ayirdigim vaktin de sonuna geldim. Belli bir seviyenin altina efor sarf etmiyorum tatlim
Kıyamet kopsa her ikisine de oy vermem. Biri saray yönetimi, diğeri ise muhalefetin oyunu bölmek için kurulmuş olan bir saray projesi
Muharrem İnce'ye asla oy vermem
neden
Son seçimde ortada yoktu sayım yapılırken ona mı güvenilir
kardesim babalada acıkladı izlemeni tavsiye ederim
Biliyorum ama tamamen güven vermeyen birisi
bana kalırsa ülkeyi kendi çıkarlarına katmayan tek aday
Ben muharrem inceyi destekliyorum ancak kaybedicek ve kilictarolu diyorum şu an bence boş oy atma amaç ayni koltugu devirmek
hem daha genç hem dinamik ve gençlere önem veren bir lider gençlerin desteği ona olacak
Tabiki de Muharrem Reyiz
Tayyip erdoğan değilmi o🤪
İnce tabii ki
Salise düşünmem muharrem ince
Kilinjdar olacak kankam
Kılıçdaroğlu
Ankette kafa kafaya gidiyorlar
Ben 🤦♀️
Bence böyle bir sorunun sorulması bile saçma. 😁
Muharremincetayyip
Fatih Erbakan
Zencig. t bence