Gündem İnce mi, Oğan mı? Ates4870 Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce kim daha iyi?Muharrem İnce mi? Yoksa Sinan Oğan mı? İnce mi, Oğan mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,5b cevap paylaştı. Kılıçdar 1 0 Yorumla
AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Gündem konusunda 620 cevap paylaştı. Hiç biri desem 1 1 Yorumla Ates4870 +1 yıl Kime vereceksin Kılıçdaroğluna mı? Yorumla
popkekamalimonlu Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Oğan tabi ki 1 4 Yorumla Ates4870 +1 yıl Oy verecek misin Oğan'a? Yorumla popkekamalimonlu +1 yıl Evet Yorumla Ates4870 +1 yıl Ben ince ve oğan arasında kaldım. Oğan'ı isterim ama pek tanımadığı için oyu az olacak diye düşündüğüm için inceye verebilirim belki Yorumla popkekamalimonlu +1 yıl Evet zaten oğan kazanamayacak. Ama vicdanım rahat olur, oyumu hal eden insan oğan olduğu için ona veriyorum Yorumla
SueɹrdʞuɔnK Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 89% +1 yıl Neye göre 0 4 Yorumla Ates4870 +1 yıl Her şeye göre. Yani bilgili, karakter, hangisini seçerdin vs Yorumla SueɹrdʞuɔnK +1 yıl Oğan da fetöcü tipi var İnce adamdır Yorumla Ates4870 +1 yıl Ne alaka Yorumla SueɹrdʞuɔnK +1 yıl Çok sakin 15 Temmuz öncesi fetöcülere bak hepsi öyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kılıçdar
İkiside de değil. Kemal dedem❤️
Ogan ama oylar kilicdarogluna
Hiç biri desem
Kime vereceksin Kılıçdaroğluna mı?
Oğan tabi ki
Oy verecek misin Oğan'a?
Evet
Ben ince ve oğan arasında kaldım. Oğan'ı isterim ama pek tanımadığı için oyu az olacak diye düşündüğüm için inceye verebilirim belki
Evet zaten oğan kazanamayacak. Ama vicdanım rahat olur, oyumu hal eden insan oğan olduğu için ona veriyorum
Oğaaaan.
Neye göre
Her şeye göre. Yani bilgili, karakter, hangisini seçerdin vs
Oğan da fetöcü tipi var İnce adamdır
Ne alaka
Çok sakin 15 Temmuz öncesi fetöcülere bak hepsi öyle
Oğan
Oğan