Kızlar genelde neden serseri tipli erkeklerden hoşlanır ve Efendi tipli erkekleri saf yerine koyar gerçekten merak ediyorum.
Efendi Tipli Erkek
Serseri Tipli Erkek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Türk kızları serseri seviyor
Abim boşuna kasma ve yorma kendini. Emin ol. hepsi efendi diyecek ama yalan. Serseriler eğlenmelik
Efendiler evlenmeliktir onlar için.
Valla şimdi oylama ya göz attım haklısın Abim. Ama gün gelecek devran dönecek. Başıma gelmedi değil zaten 🙂
Asls dönmez abim. P*ç ol keyfine bak.
Valla Abi öyle olamam kibenim vicdanım el vermiyor. Ama inanmıyorum ki öyle olsaydım her şey daha farklı olurdu. Pişman değilim vicdanımı dinlediğim için
Ileride pişman olacaksın. Hadi eyvallah
Doğru söylüyorsun Abi ama maalesef ben böyleyim
Serseriyi kim sevip ömür geçirecek ya? Çocuğun soracağı soruya benzemiş
Çoğu kişi öyle düşünmüyor ama maalesef
efendi olsun ben onun kölesi olayım bu kadar zor degildir dimi
Tabiki saygılı olsun ama yine de kölesi olma 😄
Kimsenin kölesi olma
Serseri erkekler genelde çocuk ve ergen olurlar , efendi erkek daha oturaklı ve nerde ne yapacağını bilen işini gücünü oturtmuş insanlardır
Hiç bu kadar güzel özetlenemezdi aynı dediğin gibi zaten çoğu serseri erkeklerin aklı hâlâ çocuk gibi bence. Ama kızlar maalesef efendi erkekleri saf zannediyorlar bence.
Çünkü günümüzün kızlarıda çocuk gibi ve özgürlüğüne çok düşkün , yaş ile de alakalı bişey bence bu
Katılıyorum ve şöyle bir şey var başlarına bir şey gelmeden olgunlaşamıyorlar bence bu her insan için geçerli 22 yaşındayım sohbet ettiğim kişiler çocukluğumdan beri büyümüş de küçülmüş diyorlar benim için ama hiç alakası yok. İnsan kendini bilmeli 16-17 yaşından sonra olgunlaşmalı
Aynen kanka dediğin çok doğru , 20 21 yaşındaki Kızlar serseri ister , yaş gelsin bi 25 26 ya görürüm ben onları
Valla yaşla da pek alakası yok dostum başlarından bir olay geçecek ne gibi dersen efendi çocuktan sonra serseri biriyle takılacak ondan sonra anlayacaklar efendinin değerini. Zamanında saf yerine koyduğu kişinin ona değer verdiğini anlayacaklar ama çok geç olacak
Bu arada ticaretle uğraşan , al sat yapan düzgün oturaklı erkekler kızların gözünde her zaman karizma görünür 😉
Doğrudur ticaret ile uğraşıp paralı oldukları içinde olabilir 🙂
Kızlar tipe bakar tamamen yalan cümledir. KIZLAR TAMAMEN ERKEĞİN NE İŞ YAPTIĞINA BAKAR
Aynen öyle ve noktayı koydun. Tabiki başka şeylere bakan kızlar da vardır ama ben görmedim 🙂
Ve her zaman erkekler kızları kendinden küçük görmesi lazım , onları görünce çok abartıyoruz bu yüzden oluyor
Valla TR genelinin sıkıntısı bu sonra herkes kendini prenses olarak görüyor. Kızlar da haksız değil ki şimdi. Bana da 10 kişi yazsa bence seçici ve şımarık olurum herhalde 😂
Ben her zaman kızlarla otururken kendimden aşağıda görürüm , ve cool durduğumu söylerler , o yüzden o popo kalkıklığını biz veriyoruz
Doğrudur birde egolu davran öyle de gör sonucu. Takip ettim bu arada 😄
P*ç erkeğin toplumda , önemli insanların arasında bir vasfı olmaz çünkü onlar hala çocuk akıllı oldukları için iki zilli kızın peşinde koşarlar
Bu kadar haklı konuşman artık canımı sıkmaya başladı 😄 Valla herşeyi özetliyorsun görmüş geçirmişsin
18 yaşındayım kanka ama bu Türk kızlarını anladım artık , ilerki yaşlarda bu ülkenin gençleri çok sıkıntı çeker ama efendi olan erkekler daime dimdik olurlar çünkü onlar hayata karşı her zaman 1-0 önde olacaklar
HER ŞEY GÜLÜŞ OYNAŞ DEĞİL BU DÜNYADA
Aynen öyle. Takip ettim seni burada yeniyim. Ama gerçekten sende yaşına göre olgunlaşmışsın bir tavsiye hep böyle ol. Ve de vicdanını dinleyerek efendi kal.
Tamamdır can kardeşim, bu arada ben de ticaretle uğraşıyorum hayattan çok tokat yedim
Bu yaşında ticaret ile uğraşman güzel ama sen sen ol çok riske girme. Zaten bu işleri benden iyi bilirsin 🙂
Riske girmeden ticaretten kazanamazsın kanka en büyük olayda cesarettir zaten , ticarette kâr ve zarar bir yerde gezer
Doğrudur risk al ama sana zarar verecek kadar alma. Çevremden biliyorum o yüzden yani. Ama sen zaten biliyorsundur olayı 🙂
Yaşıtımdaki ergen liseli Kızlardan nefret ediyorum, hiç hayata bakış açımız uyuşmuyor
Valla bende öyle yani yaşıtlarım kafa dengi olmadığı için benden olgun insanlar ile sohbet edip kaynaşmayı seviyorum.
Erkekler karı kızla kafayı yemiş resmen
Son 5 senedir daha beter
Çok kötü ortalık ya , ne büyük saygısı kaldı ne küçük saygısı
Valla bana göre saygı hak edilen bir şey ama artık suyu çıktı herşeyin. Saygıyla da alakası yok birşeylerin gurur ve vicdan meselesi
Bana yaşını yaşa , 27 li yaşlara zaten geleceksin falan diyorlar
Onlara sadece gül 😄
Gülmeye bile gerek yok valla hdjdjs
Aslı efendi olsun tipine yansır
Aynen öyle
Genelleme yapma
Genelleme yapmamın sebebi çoğunluk
Hic alakasi yok yia
Çoğunluk öyle düşünüyor ama 🙂