Sizce seçim kampanyalarında seçilen şarkıların önemi nedir, insanları ne kadar etkiliyor?
CHP'nin ilk kampanya çalışması: Şebnem Ferah - Birileri var. pic.twitter.com/Q2WN738WKs
— Con Sinov (@lordsinov) March 7, 2023
Sizce seçim kampanyalarında seçilen şarkıların önemi nedir, insanları ne kadar etkiliyor?
CHP'nin ilk kampanya çalışması: Şebnem Ferah - Birileri var. pic.twitter.com/Q2WN738WKs
— Con Sinov (@lordsinov) March 7, 2023
CHP darbe ve tek partili ortamdan başka ne zaman başa geldi ki hiç düşünmediniz mi Meral Akşener masayı terkedip neden geri geldi abi şu gözünüzü açın Allah için ya bunların derdi İngiltere ve Amerika'dan fonlanan kişiler neden CHP ilk işimiz Erdoğan'ın projelerini iptsl ediyor sihalar yerli üretimler vs vs ekonomi neden kötü? Bundan 2 yıl öncesine kadar her şey güllük gullistanlikti neden geriledi peki? S400 krizi sonrası f35 projesinden cikarildigimizdan beri Amerika ambargosu ve Avrupa ambargosu uygulanıyor güçlü Türkiye istemiyorlar birde vatan sever bir insan CHP'ye oy vermez senin askerine vatanı için şehit olmuşlarla iş tutuyor HDP yandakcisi özerklik sözü vs vs dini imanı mantığı olan o rezil adama vermez.
Rezalet
Meral, kumar masası diyor, kıskaca alındık oyuna geldik deyip kalkıyor
Bakıyor tepkiler kötü, tek başına barajı geçip Milletvekili çıkaramayacak, tükürdüğünü yalayıp masaya dönüyor
Kemal memnun, biraz daha fazla oy alırım diyor ama Muharrem İnce, Mustafa Sarıgül, Emine Ülker gibi birçok gerçek Atatürkçüyü partiden ihraç etti
Meralin kendi adaylığına itirazını, Ekrem ya da Mansur aday olsun deyip CHP nin iç işlerine müdahale etmesini unutmaz
Bunları bi tarafa kaydedip zamanı gelince Meral'den intikamını alır
Siyasetten ve dolaysız yoldan siyasetçilerden de! Kemal Kılıçdaroğlunun CHP de normal olarak çaycı olamayacakken, bir diktatör edasıyla hâlâ partinin başında olması midemi bulandırıyor. Benim için CHP Muharrem incedir Emine Ülker Tarhandır (nokta).
Şebnem Ferah'ın siyasi görüşünü öğrenmiş olduk.
Seçim şarkılarında ün yapmış isimlerin yer almasından "TİKSİNİYORUM." Sanatçı olmak halkın sesi olmaktır, kendi siyasi görüşünü belirtip, gencecik beyinleri kendi tarafına çekmek değil. Bizim toplum olarak yaşadığımız derdi dile getirip bağırarak şarkı söylemesinde sorun yok. Ama ona aşırı değer verip, idol gören kişileri kendi yolundan götürmesi bir sorun.
Cevap
38Cevap
Bence güzel bir video olarak buldum
Bu adamın her şeyi sanki annesi seneye de giyersin demiş gibi emanet duruyor. Dün akşamki konuşmasında da yanına iki abisini alıp da karşı sokaktaki çocuklara nutuk cekiyormus gibi hali vardi, imamogluyla mansurun vucut dillerine baktıkça kahkahayı bastım. İlerde seçimi kazandıktan sonra tayyipi başbakan olarak atarsa şaşırmam.
Bu seçim pek bi etkilemez. Neden çünkü ülkede bitek erdoğan fanatizanları bide erdoğanı diktatör yeter olarsk görenler var. Millet okadar bıktı ki meral akşener masadan ayrıldı neden geri döndü?
Masadan ayrılması dönmesi veya dönmesede olay bitek kılıçdaroğlunu güçlendirdi. Diğer ittifak ortakları da erdoğana zıt nekadar biyük bir kitle olduğunu net görmüş oldu.
Oyizden bu seçim şarkı önemli değil
"birileri var ruhunu şerefini, zalimin gölgesine satmayan.." demiş Şebnem ablamız. Bizim siyasetçilere karşı çok iyimser kalmıyor mu bu söz ;))
Yine güzel ülkemde kötüler arasında en az kötü olanı seçip oy vereceğiz gibi. Hayırlısı olsun diyelim.
Şarkı da klip De çok vasat yavan kalmış. Bari şunu düzgün yapsalardi ya. Kimseyi gaza getirmiyor ki bu şarkı. Bi dombra dinliyorsun koyu solcu bile akp li oluyor.
CHP ye oy verecegime AKP ye oy veririm daha iyi digerlerine vermem bu şaklabanlarin hic birine oy verilmez AKP bunlardan bin kat daha iyi
Kazanma şansı yok sırf siyasi inat yüzünden aday oldu oysa muharrem inceyi aday yapsalardı imamoğlu ve yavaş da destek verdi mi çok rahat kazanırdı
Ya şu kadının şarkılarını pis pis beyinleri ile hareket edip birşeylere alet etmesinler ya azıcık daha mantıklı kampanya yapsınlar bu ne.
Istedigini yapsınlar kazanırsam selahattin demirbaşı hapishaneden çıkartacağım deyip hdpkk ile iş birliği yapan bir adama oy vermem! Oyum Erdoğana ❤
Olumlu buldum. Hersey yolunda değişim olacağına inanıyorum
Cidden böyleleri türkiyeyi yönetmesin abi ya. Rezalet. Okadar korkkaki tek başına seçilmeyeceğini bildiği için masa kurmuş kendine. Aptal. Rabbim fırsat vermesin
RTE okadar yollar yaptı köprüler havalimanları saysam bitmez. Bu kemale zerre güvenmiyorum ne konuştuğunu bile bilmiyor
Vergi her ülkede var bilgilende gel kardeş
Her ülkede vergi var ama bizdeki katmerli vergiler yok. Üstelik bunvergiler sadece kendi ülke vatandaşlarına var. Ülke vatandaşlığının bile satıldığı bir iktidar dönemine iyi denilip bugüne kadar ülkeye zararı dokunmamış birine kötü demek kötülüğün kendisidir. Bilgilenmesi gereken birileri var ama bu o kardeş değil bizatihi sensin
Umarım pişman olmazsınız verdiğiniz oya
Göreceğiz
Bence harika ve nokta atışı olmuş çok beğendim
Evet arkasında iplerini oynatan birileri var güzel şarkı seçmiş 🙂
Şebnem Ferah bu şarkıyı yazdığına pişman olmuştur herhalde
Valla twitere bakılırsa baya oy alıcak ama bence yapamaz bunlar en iyisi tayyip yine
Yeter ki hep böyle kal. Belki birileri bunu yanlış anlar shshd
geliyor gelmekte olan. adam açıklandı. 5 yıldır sabit kalan risk seviyesi anormal düşüş yaşadı
Kemal abi sende de yıllardan beri ses var görüntü yok. Artık sal şu koltuğu be beceremiyosun.
Deprem gündemi nasıl da bitti ama? Gelsin yeni gündemler. :(
Yaw ülkede siyaset siyaset değil resmen absürt komedi.
Güzelim şarkıları siyasete bulaştırmalarından nefret ediyorum
Bu ülkeden kaçmanın derdineyim ben artık kaçış planımı hazırlıyorum yaza karşı
Reis kazanacak, yıkılmayacak. Ondan başkası yönetemez ülkemi
AKP oy vermem ama sırf gitsin diye de oyumu Kılıçdaroğluna vermem
Tayyipci aktrollere inat kilicdaroglu kazanacak beyni yıkanmış akpartililer kudursun
İnsanların kanını hareketlendiren ve çoşturan seçim şarkılarının kitleler üzerinde etkili olduğunu düşünüyorum
Şarkıyla türküyle durumu kurtamazlar. Chpkk hainliğini
Hay Allah sayını artırsın abi aynen de öyle.
Bu herif ve yandaşları çok sakıncalı ne bunlara verin nede iktidara bu ülkede siyasetçi yoktur.
ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz ke_mal dan cacık olmaz
noter masasından çıkan 10 kez yenilmiş bir aday.. bunlardan ne beklenir? hiç..
jsjsjsj bu ne ya
Ona oy vermicem. Inceciyim
Saçma buldum , Tarkan olmalıydı
Olmaz hayal kırıklığı
Denize düşen yılana sarılır mantığıyla boğuluyoruz kurtulmak için yılana sarılıcaz mecbur
İyide bunun kendine hayrı yok
Seçilirse ülkenin en komik başkanı olacak
içtim şarabı şarkısı olmalıydı
Hahahaha bu mu kazanacak aday hahahahaha
Kemal kilicdarogluuu❤️❤️
Kazanamaz heyecan arıyor
Hiç bakmadım
Güzel gibi
Çok iyi
Yalaka
Hiç bir önemi yok
helal olsun demokrat dedeme geliyor gelmekte olan