Kılıçdaroğlu'ndan gece yarısı paylaşımı: Her yerde erken seçim isteyeceğim bana katılın dedi. Klıçdaroğlu'na katılıyor musunuz ?

Kılıçdaroğlundan gece yarısı paylaşımı: Her yerde erken seçim isteyeceğim bana katılın dedi. Klıçdaroğluna katılıyor musunuz ?
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabında gece yarısı bir video paylaştı. Erken seçim çağrısını yineleyen Kılıçdaroğlu, "Bana katılın. Her yerde bağıracağız; seçim hemen, hemen seçim" dedi.
Erken seçim çağrıları için destek isteyen Kılıçdaroğlu, "Sizden ricam, yalvarıyorum; bu haramzadelerin sofrasına oturmayı reddedin, selamı sabahı kesin. Türkiye'nin kaderini onlar tayin edemeyecek sevgili halkım, siz edeceksiniz. Makul anneler, babalar, ülkenin iyi insanları… Ülkenin geleceğini siz tayin edecek, siz belirleyecekseniz. Ben her yerde erken seçim isteyeceğim başka çarem kalmadı. Bana katılın. Her yerde bağıracağız; seçim hemen, hemen seçim." şeklinde konuştu.
Kılıçdaroğlu'ndan gece yarısı paylaşımı: Her yerde erken seçim isteyeceğim bana katılın dedi. Klıçdaroğlu'na katılıyor musunuz ?