Erdoğan hariç hiç birinden bi poh olmaz. Akıllı olun oyları KaKa'ya vermiştik yine kaybetti oylar boşa gitti diye ağlarsınız sonra. Hele şu ilk defa oy kullanacak yeni yetmeler size de yenilginin acısını yaşatacaklar o yüzden aklınızı başınıza toplayın. İlk oyunuz işe yaramadı diye sızlanırsınız.
Muharrem ince'yi ben de düşündüm ama etkisiz eleman olur. Gene, adam kazandı diyip kaçacak. akp hegemonyasının karşısında dikilecek en iyi aday Kemal bey
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kemal Kılıçdaroğlu.
Erdoğan hariç hiç birinden bi poh olmaz. Akıllı olun oyları KaKa'ya vermiştik yine kaybetti oylar boşa gitti diye ağlarsınız sonra. Hele şu ilk defa oy kullanacak yeni yetmeler size de yenilginin acısını yaşatacaklar o yüzden aklınızı başınıza toplayın. İlk oyunuz işe yaramadı diye sızlanırsınız.
Daha önce partisi tarafından ülke yönetmeye layık görülen ama parti yönetmeye layık görülmeyip haksız şekilde aforoz edilen abimize vereceğim.
Muharrem Bey'e mi?
Bu tanıma uyan başka biri var mı?
Muharrem ince'yi ben de düşündüm ama etkisiz eleman olur. Gene, adam kazandı diyip kaçacak. akp hegemonyasının karşısında dikilecek en iyi aday Kemal bey
Kılıçdaroğlu da sayısız seçim kaybetti
Halkın gözünde Ve hafızasında kaybeden adam olarak yer alıyor
Ülke yönetmekte zorlanacağı düşünülüyor
Dediğim gibi muharem ince bana güven vermiyor. Seçim günü nerede olduğu bile belli olmayan bi adama oy atmam
Mantık bu işte Muharrem hiç kimse karşısında dayanamaz ve oy bölmekten başka bir şey değil proje
Erdoğan harcı aldığı masa da dahil olmak üzere Hepsi de vatan haini
Şu adami adaymis gibi koayin arkadas. Her gordugumuzde midemiz kalkiyor. Bir de mustafa sarigul u koyacaksiniz utanmasaniz.
6+1 ittifak kazandığında tabi kazanabilirlerse biz ne ettik diyenleri göreceğiz.
Sanırım oy kullanmayacağım
Neden bu hakkınızı kullanmama düşüncesindesiniz Türkiyenin geleceğinden umudunuz mu pek yok?
Oy vermek istediğim kimse yok yanlış bir seçim yapıp insanların hakkına girmek istemiyorum ki vermeyince de haklarına giriyorum sanırım.
Ay ben Muharrem İnce yi görmedim eğer vermek zorunda kalırsam ona veririm
Siz bilirsiniz ben açıkçası Kim gelirse gelsin mevcut kişi de devam etse Türkiyeyi kötü günlerin beklediğine eminim
Öğretmen Muharrem Bey bana samimi geliyor
Muharrem inceye vericem
Aramızda kalsın bende 🫢
Bu aralar çevremde kime bu soruyu sorsam Öğretmen Muharrem İnce Bey'edir oyum diyor
kk alıyor fkejfjef
Kapasitesi düşmüş sitenin
Muharrem
Kendime
Muharrem İnce
Kemal kılıçdaroğlu