Cumhur İttifakı Adayı Recep Tayyip Erdoğan
Millet İttifakı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sorunların en büyük nedeni, alternatifsizlik denilen öğretilmiş çaresizlik. Ne zaman alternatiflere yöneliriz o zaman bazı şeyler düzelir. İki taraf var algısı, ite kaka gidiyor. Bu millet 2002 seçimlerinde "alternatifimiz yok" diyenlerin hepsini meclisten attı, yine yapabilir ama aşırı bir soshal medya baskısı var. İktidarın kaybetmek istediği, ana muhalefetin kazanmak istemediği, troller savaşının yaşandığı garip bir seçime gidiyoruz. Seçime kadar muhalefetten birileri çıkıp, öyle saçma şeyler söyleyecek ki, adeta "sakın bizi seçmeyin" diyecekler. Bu da buraya kayıt olsun.
bir kaç örnek ile durum tesbiti yaparız
İstanbul Büyükşehir Belediyesi:dünyalar kadar borcu vardı yapılan hizmet ortadaydı, şimdiki zaman ve diğer zamanları mukayese ediniz, çalmayınca çırpmayınca oluyor demek ki
Ankara büyük şehir belediyesi ha keza hemde tüm engellemelere rağmen
kendileri dedi topal ördek olacaklar ama olmadılar bakın bir kaç örnek daha vereyim
Ankara'da suyun metreküpü 15.58 tl (belediye chp)
İstanbul'da suyun metreküpü 14.61 (belediye chp)
trabzonda suyun metreküpü 22.56 (belediye akp)
çanakkale/bigada suyun metre küpü 19.50 TL (belediye akp )
Ankara'da indirim diğer kendi belediyelerinde bindirim
bunları tek düzene getirirsek ne belediye zarar edecek ne halk ezilecek bakın basit basit hesaplar bunlar
evet her şey çok güzel olacak
@avigor sana cevabım şu olabilir çek git, ne o nonoşmusun canımlı cicimli konuşuyorsun sen
Kılıçdaroğluna oy vermem kendisi ülkenin gidişatını iyice kötüye sürükleyecektir
Altısı toplanmış ülke yönetecek
Bir ülkede birden fazla başkan olursa kaos çıkar
Siz bunun farkında değilmisiniz
Normalde iktidar yanlısı değilim ama ülkemi ve onun çıkarları için ikinci tura kalırsa onu desteklerim
Ulan kaosun tam ortasında yaşıyoruz zaten!
Hiçbiri.
Ama bence bu seçimi kemal Kılıçdaroğlu kazanacak. Ülke zaten kötü bir gidişattaydı daha da mahvolacak. Erdoğan olsaydı daha mı iyi olurdu dersen olmazdı. Sadece şu anki mevcut durum biraz daha kötüye giderdi ama Kılıçdaroğlu gelirse gideni çok arayacağız.
Eğer ki Kılıçdaroğlu seçimi kazansın ben hesabımı kapatacağım
Seçimde hezimete uğramazsa ben bir şey bilmiyorum
Kazanacak. Herkes her şeyden bıkmış durumda. Bir kesimi saymıyorum tabii onların kafası Erdoğan'ın karşısına kim geçerse geçsin değişmez ama yeni nesilin de kararıyla ülkede bir değişikliğe gidilecek. Şimdiden söyleyeyim, tahminlerimde yanılmam. Hesabını kapatma kalsın ne gerek var
Tamam 14 Mayıs akşamı görüşelim bir sıkıntı çıkmazsa. Söz mü? 😀
Unuturum ben. Yazarsan görüşürüz 😄
Tamam takip atıyorum 😂
@rekreasyonistt helal olsun kapak yapmışsın
Kılıçdaroğlu gelirse şimdiki durumdan daha mı kötü olacağız sence?
@rekreasyonistt iklim krizi ve biyolojik sebepleri kılıçdaroğlu mu getirecek akp hükümeti genç erkek mültecilerle asıl iç savaş ve yeni terör örgütlerinin tohumlarını çoktan ekti
Kılıçdaroğlu kazandırsa parlementer sistem geri gelecek, tek adam rejimi bitecek. Tarikatlar imamhatipler kapatılacak. Merkez bankasına saray karışmayacak. ülkeye giren mülteciler için daha doğru politikalar izleyenecek. Akrabalarını her yere getirenlerden hesap sorulacak. Basın özgürlüğü artacak. Dış politika çok düzelecek. Adalet gelecek. Eğitim, hükümetin ideolojisini değil, bilimi izleyecek biyolojinin temeli olan evrim teorisi gelecek. eski iktidarın yaptığını bildiklerimiz buz dağının görünen yüzü olduğu için, diğer yaptıkları da tek tek ortaya çıkacak, açıklamadıkları sakladıkları her şey bulunacak.
Eğer KK kaybederse bunların hiç biri olmayacak ve tam tersi yönde gelişimini sürdürecekler.
@sarınıntonları Hahahah seni iyi keklemişler. İnanıyor musun bunların olacağına. Medet umduğun kişiye bak. 10 seçim kaybetti. :D
@King_Leonidas KK 10seçim kaybetmedi. Halkımız 10 defa hata yaptı 10 defa halkımız kaybetti. Aynı hatayı tekrar tekrar yapan bir milletiz maalesef ve bu neyin göstergesi ben söylemeyeceğim sen tahmin et.
@sarınıntonları Bu adamı seçmeyerek mi hata yaptı? Bir sen yapmadın yani. Mantığa bak ya her partinin trolü koyunu farklı oluyor demek ki. Objektifliğinizi yitirmişsiniz.
@King_Leonidas Ben chpci değilim ama akpye karşı verilmeyen her oy bana göre hata. Chp muhafazakar bir parti temeldeki farklıyız ama akpye karşı hepimiz biriz o yüzden bütünüyle ideolojik olarak inanmasam da destekliyorum. Bana göre memleket partisi iyi yoksa.
@sarınıntonları Chp muhafazakar mı dedin? :)
@King_Leonidas CHP ilk ve kurucu değerlere sahip parti olduğu için ülkenin en muhafazakar partisi olmuş oluyor, hala aynı politikaları izlemiyorlar belki fakat 20yıldır akp yönettiği için artık muhafazakar onlar gibi hissetmeye başladık.
@sarınıntonları sen bu kafayla daha çok beklersin kılıçdaroğlunun kazanmasını
@UfkunÖtesi tamam sen akpye oy vermeye devam et
@sarınıntonları İnanılmazsın cidden.
@King_Leonidas akp hiç gelmese belki bugün Ortadoğu devleti bile olmayacaktık, ab’ye girecektik belki. Ekonomi normal olacaktı. Mülteciler olmayacaktı. Her konuda daha iyi olacaktı
@sarınıntonları abla baya hayal görüyon Türkiye Osmanlıcılık politikası izliyor senin dediklerine bak fkefjef
@sarınıntonları Akp'nin yaptığı birçok düzgün iş oldu zamanında. Yiğidi öldür hakkını yeme. Boş yapmaktan vazgeçin. AB'ye girmek için bazı şeyler yapıldı zaten. Biz Avrupalı değiliz ve oraya girmemeliyiz. Biz onların ki gibi bir toplum değiliz ve olmamalıyız.
@King_Leonidas Avrupalı değiliz Asyalıyız
@meftunbirşahıs Aynen değiliz. Toplum ve kültür olarak benzer bir yönümüz yok. Bizde aile kavramı vardır Avrupa'da bu yok.
@King_Leonidas Hunların ve Osmanlıların atlarının nalları altında ezilmiş bir kıta..
@meftunbirşahıs :D
@King_Leonidas Bizim Yunanistan’dan, Bulgaristan’dan ne eksiğimiz var da giremiyoruz. Türkiye’yi mülteciler için barınak yapıp Avrupa’ya girmelerini önledik. 3. dünya devleti muamelesi görüyoruz tüm dünyadan. Vize veren ülkelerin çoğu ülkeye Türk vatandaşı almıyor.
AKP AB konusunda hiç bir doğru politika izlemedi çünkü akp kendi başına ideolojik Afganistan’a dönüş.
Neymiş İngiltere de çıkmışmış zaten, çok da kötüymüş AB. İngiltere seviyesine gelelim biz de çıkardık AB’den
@sarınıntonları Evlilik öncesi cinsel ilişki suçtu kaldırıldı. Eşcinsel müslüman derneği kuruldu. Her şeyden tavi veremezsin. Şu batı hayranlığınız bir bitsin artık.
@King_Leonidas İçinde bir yerlerde atalardan kalma barbar Türklüğün saklı..
Bundan adım gibi eminim..
Türk aile yapısını kusursuz sanıyorsunuz. Bizde aile kavramı var çünkü çocuk büyüyünce ev araba alıp hemen kendi hayatını kuramıyor. Onların hep müstakil evi var, bizde apartman hayatı zindanı var.
@meftunbirşahıs Savaşçı ruhu işte bu genetik gibi bir şey ama artık kültürel deformasyon ile bu durumda deforme ediliyor.
Avrupa’da ortalama bir aile Türk aile ortalamasından daha nezihtir emin olun.
@sarınıntonları Tamam abla çok haklısın. (!)
@King_Leonidas eşcinsel müslüman derneğini hükümet mi kurdu. Dernek kurabilme özgürlüğünün olmasını mı övüyorsun anlamadım. Batıya Ortadoğu’da göre hayranım ne dersen de.
@sarınıntonları Dernek kurabilme özgürlüğü ne. Çok boş yaptın. Gram mantığın yok abla lütfen daha fazla yazma. Çok meraklı isen batıya git. Ne batıymış...
@King_Leonidas sen Avrupa’ya kaç defa gittin ki konuşuyorsun.
@sarınıntonları Avrupaya çok gittik atların üstünde yalın kılıçlarla, kara saçaklı tuğlarla..
@sarınıntonları Hala devam ediyorsun boşa. Avrupa benim gram umrumda değil. Onların kültürü ve toplumu bana uymuyor. Yazma artık.
@King_Leonidas AKP’nin hiç bir “yiğidi öldür hakkını yeme” denecek icraatı olmadı. Belli ki sen eski akplisin kuyruk acın var.
@King_Leonidas senin kafa yapın aşırı hoşuma gitti
@sarınıntonları Allah'ım ya. Hahah yazık kafana. Objektif bakamıyorsun işte olaya trolsün belli ki. Mantık sıfır zaten. Objektif baksan böyle olmazdın.
Avrupa’ya bir defa gitmeyin, onların kültürü toplumu bana uymuyor diyorsun işte. Önyargı böyle bir şey.
@sarınıntonları Avrupa dediğin kan ve vahşet üzerine refahını kuran adamların kıtası
@meftunbirşahıs Avrupa’ya kan vahşet üzerine kuruldu diyorsun fakat insanlık Afrika’dan çıktı ve Avrupalılar gidip sömürmeseydi Afrikalılar muhtemelen milyonlarca yıl daha aynı kabile dinlerini yaşayıp o hayatı sürdüreceklerdi. Vahşeti övmüyorum fakat ben buna doğal seçilim diyorum.
Osmanlı da Afrika’yı sömürdü ve hiç bir şeyde vermedi ama siz Osmanlı kimseyi sömürmedi, kimseye haksızlık yapmadı diyorsunuz. Taraflı tarih görüşünüz bu kadar
@sarınıntonları Osmanlı Afrikayı sömürseydi şu an Afrikanın yarısı Türkçe konuşur olurdu. Konuşuyorlar mı Türkçe hayır..
Fransızlar Afrikayı sömürdüler mi evet nereden belli Afrikada bir çok ülkenin resmi dili Fransızca
tarihi oku anla tahlil et öyle gel
Kendi toplumun, dinin üzerinden başkaları hakkında önyargı yürütüp bana “objektif değilsin yıa” diyorsun sadece acıyorum
@meftunbirşahıs Osmanlı Afrika’yı bal gibi sömürgü fakat sömürmek dışında hiç bir şey yapmadı işte. Celal Şengör’ün bir sözü var aç izle. Cezayir’e gittim bir Türk karakolu dışında hiç bir şey yoktu diyor. Osmanlı keşke orada Türk okulları açsaydı ama bunu yapmadı.
@sarınıntonları Celal Şengör izliyorsan vay haline.. Adam Osmanlı düşmanı batı kölesi biri
kendi dışkısını yiyen adamın Osmanlı hakkında konuşmaya ne hakkı var
@meftunbirşahıs Celal Şengör, İlber Ortaylı’nın hakkında Tarih bilgisi çok geniştir dediği bir isim.
@sarınıntonları İlber Hoca iyidir ama Celal sadece bir Jeolog haddini bilsin
@meftunbirşahıs Celal bunu söylediğinde İlber Hoca yanındaydı ve İlber hoca Celal’e katılmadığı zamanda yermekten asla çekinmez
@sarınıntonları aman abla hiç kaldıramayacagım iyi günler sana
@meftunbirşahıs Murat Bardakçı’da oradaydı. Celal Şengörün kişisel hayatı değil söylediklerine odaklan derim iyi günler
@sarınıntonları Ön yargılık bir şey yapmadım. Bana uymuyorlar bu kadar. Daha fazla boş yapmaç.
@King_Leonidas tamam uymuyorsa seni 3. dünya devleti mülteci hapishanesi yaparlar sıkıntı yok. Çokta umurlarındaydın
@sarınıntonları He he aynen. Çokta umrumda.
@sarınıntonları Kılıçdaroğlunu eleştiren herkes AKP'li oluyor 😂
Süper mantık
@King_Leonidas Suriyeli, Afgan, Pakistanlı kardeşlerinle el ele kola kola paylaşırsın ülkeni istemesen de zorla
Avrupalılara yeğliyorsun ya
@sarınıntonları Yobaz. Ben çok mu bayılıyorum onlara? Ben çoğunun gitmesi taraftarıyım. Ama ülkeyi geliştirmek benim amacım senin gibi batıcı olup kaçmak değil.
@UfkunÖtesi O muhabbet çoktan kapandı. AB’ye girmemiz konusunda akpnin hakkını yeme doğru yaptı diyor arkadaş. Ona istinaden söyledim. Tüm yazılanları okusan keşke
@King_Leonidas Suriye’yi kim karıştırdı? Mültecileri kim oy olarak görüp aldı? Ben batıcı olmayı yeğlerim Ortadoğu’da antik çağdan kalma sorunlar çekmeye
@sarınıntonları Ben doğru yaptı demedim. Girmek için bazı şeyler değiştirilmedi mi? Ne boş yaptın. Ben zaten Ab'ye girmeyi desteklemiyordum.
@sarınıntonları Defol git ol o zaman. Suriye'yi çok sevdiğin batı karıştırdı bu arada. Orta doğu ülkelerinin hepsinde bop ve bazı projeler yürütüp kendi devletlerini kurmaya çalışıyorlar. Bizim askerimiz vatanı savunuyor.
@King_Leonidas sonuç olarak sen de akp’nin gidip chp’nin gelmesi daha hayırlı olacaktır diyorsan konuyu kapatalım.
@King_Leonidas Aynen batı karıştırdı🤣Peşmerge’yle kim el sıkıştı. her şeyi batıdan bilin. Depremi de batı yaptı diyorsunuz zaten🤣
@King_Leonidas Hepsi hükümetin beceriksizliğinden oldu. Ekonominin başına damadını koydu daha besini savunuyorsun cidden anlamıyorum. Eski akplisin, sadece ekonomi iyi olsa hiç düşünmeden verirsin muhtemelen yine 🤣
Bu cehaletin olduğu sürece zaten ülkeyi geliştiremeyiz hadi işine yeteri kadar boş yaptın.
@King_Leonidas son bir şey söyleyip gidiyorum. yazdıklarımı okursan ben sana hiç doğrudan “cahil, cühela”gibisinden tahrik edici hakarette bulunmadım ama fikirlerine karşı yorum yaptım. Sende çoğunlukla tam tersini yaptın. Tartışmaktan anlamıyorsun karşındakini düşman görüyorsun. Güle güle.
@sarınıntonları sen bana yazdın AKP'ye oy vermeye devam et diye
Sen benim nereye oy verdiğimi nereden bileceksin? Kk yi eleştiren herkesi AKP'li yapıyorsun
Yarıdan sonrasını okumadım ama ben sarıyı tutuyorum ağalar.
atkn daha kötünün senaryosu o. Bakarsan depremin kötüsünü inşaat sektöründeki yolsuzluk yüzünden yaşadık. İklim krizine de hazırlıksız yakalanırsak hepten yamuluruz vs. Anladın sen daha çok detaya gerek yok.
Erdoğan'dan daha kötüsünün gelmesi için ülkenin başına Sauron'un geçmesi lazım. O bile daha kötü olamaz
@Ragnar_Lodbrok adam o kadar saçmalamaya başladın ki agrı dağı hindistandadır desem senin dediğin yanında hafif kalır fefuefkej
@meftunbirşahıs Bak, ülkede senin gibi ork da çok. Sauron becerir bence Sauron gelsin
@Ragnar_Lodbrok knk için nefret dolmuş senin kim kazanacak halk belirleyecek, sanki kan davası mı bu
@meftunbirşahıs Evet kan davası. Şu an ülkede dönen şeyin bir kan davasından farksız olduğunu hala anlamamış embesillerin oy vermesi yasaklansın!
@Ragnar_Lodbrok kibirli bir ruhun var komik duruyor
sal kendini takıl işte, kasman bir şey değiştirmez
@meftunbirşahıs Kendimi kastığım falan yok, ciddiyetsiz bir Z kuşağı zibidisi değilim sadece
@Ragnar_Lodbrok al işte yine kibir, kimine embesil kimine zibidi falan
başkalarını aşağılayarak sen mükemmel mi oluyon ne bu yani jfefjkefjk
@meftunbirşahıs Z kuşağı kapatılsın!!!
@Ragnar_Lodbrok bilgisayarı kapatıyor sanki mübarek
@meftunbirşahıs Nereye varmak, ne yapmak istemektedirler! Y kuşağının yetişemediği ne vardır da bu Zciler, Alfacılar akbağbaaağ gibi kanat çırpmaktadırlar?
@Ragnar_Lodbrok valla ben rahatım abi ya Kral Şakir izliyom, abuy cubuy yiyom, seçim günüde Tayyp babaya oy vermeye gitcem öyle yani
Şu diyaloga bak 🤣
@rekreasyonistt noldu ya bey abla
Ben de onu anlamaya çalışıyorum 😂
@rekreasyonistt 100 yoruma gelmiş fekfefjefjk
Cevap
32Cevap
Gılışdaroğlu ve teranesinin tüm hareket ve söylemleri yalan dolan, Bu ülke Koalisyonlardan çok çekti. maral çekildi amerika ikaz etti otur yerine dön diye. diğerleri zaten parmak kaldırıcı nası yönetcek bunlar kendilerine güvenmiyorlar iki de belediye başkanı aldılar yanlarına çocuk oyuncağı gibi kim kuvvetli ip çekme yarışı için. Şaşkınım yazık oluyor bu Ülkeye.
Hiç biri
Ama şu an başta olanların değişmesi lazım
Siyasette herkesin en fazla bir dönem hakkı olmalı
Temiz bir gömlek gibi değiştirmek gerekiyor
Değiştirmediğinizde gömlek kirleniyor ve hastalıklı bir hale dönüşüyor
Doğanın kanunda bile var
Eğer sadece 2 aday olursa 2. inci tura Kalmaz.
Bu saatten Sonra kaç aday olursa olsun 2. tura Kalmaz.
Kim kazanır derseniz
Kılıçdaroğlu'nun kazanma şansı yok. Kendisi buğday ambarında görüyor. Anayasayı değiştirmeyi düşünüyor. Bugüne kadar aldığı oylardan haberi yok sanırım. Cumhurbaşkanı adaylığından alacağı oy. çok çok %30'dur. Muarrem incede koyarsa onu da göremez.
Hiçbirine günahımı vermem. Kılıçtttarrroğlu olursa hayrına beni de CB yardımcısı yapsın bir ben yoğum çünkü sjjsj darıldım. Başta adayı açıklamadıklarında stratejik olduğuna inıyordum, inanmak istiyordum daha doğrusu :/ Ruhumuzu yoran bir ülkede yaşıyoruz velhasıl.
Millet ittifakı ülkeyi yönetebilecegini sanmıyorum daha 6lı masayı yönetemiyorlar bunlar kazanırsa ileride içlerinde kavgalar çıkacak olan ülkeye ve vatandaşa olacak
Yavaş, aday olsun çok isterdim. 2. Tercih olarak oyumu İnce'ye vereceğim. Bu belirttiğin kişiler kalırsa ikisine de oyunu vermem.
Seninle aynı düşünüyorum. Ama ikinci tur kalır ise o zaman biraz mecburi olacağız.
Ya ne çok boş yapıyorsunuz. https://www.youtube.com/watch?v=s39J4BUtI38 al izle boş yapma sayeniz de çoluğumuza çocuğumuza gelecek sunamayacağız.
Zaten ikisine de oy vermeyeceğimi söyledim. Benim için Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın laciverti. Hiçbir fark yok. Benim ideolojime ters. Oyum kime giderse gitsin. Sizinle insanca konuşabileceğime inandığım için kendimden utanıyorum bu arada. Madem boş yaptığımı düşünüyorsunuz, uzatmayın ve yorum yapmayın.
Şimdi yazdıklarından sonra bende kendimden utandım. Bir karşı görüş zihniyeti ile direk pkk lı olarak yargılamak karalamak bana göre değil. Şahsen oyumu vereceğim 2 kişi var. 1. Muharrem İnce diğeri Fatih Erbakan İkisi de üreten Türkiye diyor.
Ülkeyi yıkmaya çalışanların ekmeğine yağ sürüp, ondan sonra Atatürk falan deme. Atatürk görse seni Akp taifesinden zerre kadar farklı görmezdi
Kılıçdaroğlu bu seçimde cumhurbaşkanı olmalı, bir sonraki seçimde o'da o koltuğu terk etmeli.
maalesef ki yükselmemiz için en dibi görmemiz lazım. Yoksa %10'larda yaşamaya mahkum olucaz.
2 tura kalmama durumuda hani olabilir eger 2 tura kalırsa benim belli. ve bencede 2. tura bu 2 aday kesin kalır aksini hayal etmek zor. ama dusunsenize biri ilk turdan elenmiş:D
şu an ki hükumetin karşısına düşmanımı koysalar yine de seçerim.
şu an ki durumdan ülkeye daha fazla zarar verecek kimse yok.
Kılıçdaroğlunun kazanabilecegini zannetmiyorum kazanacak adam bu zamana kadar kazanırdı
İlk tur
Zafer partisinin adayına
İkinci tur Zafer partisinin adayı kalırsa ona. kalmazsa kemal Kılıçdaroğlu na
İlk tur oyum özdağ’ın çıkaracağı adaya gider ikinci tur da mutlaka kılıçdaroğlu’na veririm, bu ülke erdoğan’dan bulduğu belayı kimseden bulamaz.
Battı balık yan gider aklıma bu millet hepten * içinde yüzsün diye akpye oy verecem diyen dayı geldi.
Hayırlı olsun. Hak, Hukuk, Adalet. Baharda her şey çok güzel olacak.
Adam kalmadı sanki millet ittifakı için aday yapicak
Oy vermeye gitmek istemiyorum ikinci tur hayal olur
Fikrim değişmez ama reisin karşısına güçlü bir aday çıkarsa neden olmasın şuanlık reisle yola devam.
Kemal Kılıçdaroğluna da oy verilmez bu arada ya. Ona oy vereceğime boş oy atarım daha iyi
Boş oylar iktidara gidiyor yalnız bari başka partiye atın😄
Kendi aralarında anlaşayamayan 6 tane asalak ilerde bir birlerine girecekler kalkmışlar bunlardan ülke yönetmesini bekliyorlar. Yürüyen merdivine ters binen adama ülke yönettirecekler. Olurda kk kazanırsa köpkler gibi pişman olacaklar.
Kılıçdaroğlu o kadar sene kazanamamış burada kazanmış görünüyor bu sitenin tam tersi oluyor hep ahaha
Erdoğanın karşısına boş şişeyi koy ona bile veririm
KS de bu şekilde bir anket gerçeği yansıtmaz arkadaşlar. sokağın nabzını almalısınız.
Oyumu kimseye verme taraftarında değilim kim kazanırsa kazansın 🙄
Ve oyu AKP'ye gitti...
Kılınçdaroğlu kazanırsa ülke boöbok biryere gider.. Hiç samimi ve ciddi bulmuyorum..
Bu da soru mu tabi ki Kılıçdaroğlu 😊
Recep Tayyip Erdoğan dan kurtulmak adına tabiki de Kılıçdaroğlu ❤️
Ya i bu konu kişiden kişiye degiris tabi hani soylencek çok şey var cidden
HDP tavrına bağlı gerekirse kimseye destek vermem
13. Cumhurbaşkanı; Kemal Kılıçdaroğlu 🇹🇷
İkinci tura tuvalet terliği çıksa seçerim
Bazen degisiklikler şart...
Tek yol Muharrem İnce
Kılıçdaroğlu ikinci tura kalamaz ki
Hepsinin canı cehenneme
Yaşasın anarşizm😄
Boş oy kullanacağım