Türk ve müslüman biri olarak CHP ye asla oy vermem.
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
‼️Hatırlatma‼️ AKP ZAMANINDA; 2005 yılında eşcinsel dernekleri ilk defa resmîleştirildi 🏳️🌈 2006 yılında Domuz eti kasaplık et sınıfına konuldu 🐖 2011 Yılında İstanbul Sözleşmesi Türkiye’de kabul edildi 2012 yılında İsrail’in NATO vetosu kaldırıldı 🇮🇱 2022 yılında İsrail ve Türkiye el sıkıştı 🇮🇱🤝🇹🇷 Ekonomiyi, adalet sistemini vs. söylemiyorum bile. 📈⚖️
LOL kamuda başörtüsü yasağı 2013 yılında kalktı. Yani adam daha başörtüsünü serbest yapmadan domuz etini, eşcinselliği serbest yaptı. Mavi marmaranın hesabını bile israile soramadı. Avrupa’ya yük olmasın diye tüm mültecileri bu ülkeye aldı. Daha sayacak birsürü şey var.
‼️Hatırlatma‼️ AKP ZAMANINDA; 2005 yılında eşcinsel dernekleri ilk defa resmîleştirildi 🏳️🌈 2006 yılında Domuz eti kasaplık et sınıfına konuldu 🐖 2011 Yılında İstanbul Sözleşmesi Türkiye’de kabul edildi 2012 yılında İsrail’in NATO vetosu kaldırıldı 🇮🇱 2022 yılında İsrail ve Türkiye el sıkıştı 🇮🇱🤝🇹🇷 Ekonomiyi, adalet sistemini vs. söylemiyorum bile. 📈⚖️
Olum İsrail dediğin ülke ama chp nin seloyu hapishaneden çıkaracağız naraları atarak savunduğu ise terör örgütü bunun ikisi arasındaki farkı anlamıyorsan harbiden sığ kafalısn
@AgentKid olum sana sorduğum sorulara cevap ver kürdistan kuruldu mu? Apo piji özgür kaldı mı? Terör örgütleri ülkemizin dağlarında fink mi atıyor? Ypg pyd pijleri suriyede sıkışıp kalmadı mı? Ben 9 sene terörle savaştım sen ne yaptın neye şahit oldunda burdan bana terör sevici diyorsun. Sen klavye delikanlılığı yaptığın kadar benim kelle almışlığım var bunu da havadan civadan söylemiyorum.
Babanın hayrınamı yaptın dayı, para aldın onları yapmak için. İşine geldiği gibi yorumluyorsun, adamlar Şehitlere kelle diyip kürdistan diyor videoda sen ne diyorsun boş insan.
@AgentKid ulan kafasız beyinsiz insan ben şahit oldum manasında yaptım dedim. Neyse ülkeye bu kadar faydası olan birinede babanın hayrına mı yaptın diyen birinin terörden be farkı var seninle daha fazla muhattab olmaya gerek yok gereksizin tekisin
Senin ülkende şehitlere kelle denilip diyarbakırda T. C. tabelası sökülüp teröristler davul zurnayla karşılandı, taptığın fetöcü Kürdistan diyip PKK'nın en büyük destekçisi Barzani ve diğerlerine jest üstüne jest yaptı. Üstüne şarkı söyleyip dans ettiler. Haklısın aga terörist biziz siz suçsuzsunuz, pardon.
‼️Hatırlatma‼️ AKP ZAMANINDA; 2005 yılında eşcinsel dernekleri ilk defa resmîleştirildi 🏳️🌈 2006 yılında Domuz eti kasaplık et sınıfına konuldu🐖 2011 Yılında İstanbul Sözleşmesi Türkiye’de kabul edildi 2012 yılında İsrail’in NATO vetosu kaldırıldı 🇮🇱 2022 yılında İsrail ve Türkiye el sıkıştı 🇮🇱🤝🇹🇷 Ekonomiyi, adalet sistemini söylemiyorum bile. 📈
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Türk ve müslüman biri olarak CHP ye asla oy vermem.
‼️Hatırlatma‼️
AKP ZAMANINDA;
2005 yılında eşcinsel dernekleri ilk defa resmîleştirildi 🏳️🌈
2006 yılında Domuz eti kasaplık et sınıfına konuldu 🐖
2011 Yılında İstanbul Sözleşmesi Türkiye’de kabul edildi
2012 yılında İsrail’in NATO vetosu kaldırıldı 🇮🇱
2022 yılında İsrail ve Türkiye el sıkıştı 🇮🇱🤝🇹🇷
Ekonomiyi, adalet sistemini vs. söylemiyorum bile. 📈⚖️
1923 yilindan baslarsam hatirlatma yapmaya sabah olur.
Hiçbiri eşcinselliği resmîleştirecek, domuz etini kasaplık hayvan sınıfına koyacak kadar ileri gitmedi.
Ayrıca 100 yıl önce yaşananlar Erdoğanın yaptıklarını normalleştiremez.
valla oyle zulumler yapildiki rte 1 yil maas vermese gene chp ye vermez millet
LOL kamuda başörtüsü yasağı 2013 yılında kalktı. Yani adam daha başörtüsünü serbest yapmadan domuz etini, eşcinselliği serbest yaptı. Mavi marmaranın hesabını bile israile soramadı. Avrupa’ya yük olmasın diye tüm mültecileri bu ülkeye aldı. Daha sayacak birsürü şey var.
senle kahvehane muhabbeti yaparim istiyorsan ama ne sen fikrinden vazgecersin ne ben vakif israfi olur
Neyse, herşeyi geçtim Erdoğan göz göre göre israil ile el sıkıştı. Bay.
by.
Ülkenin menfaati için Sayın Kılıçdaroğlu na verecem her ne kadar sosyalist olsam da
Aktroller bu siteye de dadanmışlar. Seçimden sonra mamaları kesilecek hepsinin.
TAYYİP tabiki de
‼️Hatırlatma‼️
AKP ZAMANINDA;
Terörist adaleti için mi
Onu terörist israille el sıkışanlara sor
Anladım siyasetten anlamıyorsun gerek yok muhabbete
Siyaset demek katillerle el sıkışmak mı? Anlamayayım daha iyi.
Aa sayın @soran kendine gel Teröristlerle işbirliği yapan CHP'yemi oy vereceksin gerçekten?
Ayıp ayıp.
https://m.youtube.com/watch?v=doQFJm9eFpQ
Olum İsrail dediğin ülke ama chp nin seloyu hapishaneden çıkaracağız naraları atarak savunduğu ise terör örgütü bunun ikisi arasındaki farkı anlamıyorsan harbiden sığ kafalısn
İsrail bir ülke diye onunla el sıkışmak zorunda mıydı? Mavi marmaranın hesabını bile soramadı.
@AgentKid kürdistan kuruldumu apoya özgürlük verildi mi?
Senin yaşın kaç kız
Kaç yaşında olursam olayım Müslümanları öldüren katillerle el sıkışmam.
@bogaerkegi34 şakamısın terör sevici?
@AgentKid olum sana sorduğum sorulara cevap ver kürdistan kuruldu mu? Apo piji özgür kaldı mı? Terör örgütleri ülkemizin dağlarında fink mi atıyor? Ypg pyd pijleri suriyede sıkışıp kalmadı mı? Ben 9 sene terörle savaştım sen ne yaptın neye şahit oldunda burdan bana terör sevici diyorsun. Sen klavye delikanlılığı yaptığın kadar benim kelle almışlığım var bunu da havadan civadan söylemiyorum.
Babanın hayrınamı yaptın dayı, para aldın onları yapmak için.
İşine geldiği gibi yorumluyorsun, adamlar Şehitlere kelle diyip kürdistan diyor videoda sen ne diyorsun boş insan.
@AgentKid ulan kafasız beyinsiz insan ben şahit oldum manasında yaptım dedim. Neyse ülkeye bu kadar faydası olan birinede babanın hayrına mı yaptın diyen birinin terörden be farkı var seninle daha fazla muhattab olmaya gerek yok gereksizin tekisin
‼️Hatırlatma‼️
AKP ZAMANINDA;
Senin ülkende şehitlere kelle denilip diyarbakırda T. C. tabelası sökülüp teröristler davul zurnayla karşılandı, taptığın fetöcü Kürdistan diyip PKK'nın en büyük destekçisi Barzani ve diğerlerine jest üstüne jest yaptı. Üstüne şarkı söyleyip dans ettiler.
Haklısın aga terörist biziz siz suçsuzsunuz, pardon.
Durmak yok reisle devam.
‼️Hatırlatma‼️
AKP ZAMANINDA;
2006 yılında Domuz eti kasaplık et sınıfına konuldu🐖
Ekonomiyi, adalet sistemini söylemiyorum bile. 📈
Ben kararsizim