Dünden beri gülmekten karnımız ağrıdı. Yahu siz cidden bu adamlara güvendiniz mi? Bir tane kukla için anlaşamayan koca koca insanlar sizce bu coğrafyayı yönetebilir mi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dünden beri gülmekten karnımız ağrıdı. Yahu siz cidden bu adamlara güvendiniz mi? Bir tane kukla için anlaşamayan koca koca insanlar sizce bu coğrafyayı yönetebilir mi

Bizim insanımızı anlamıyorum muhalefet olarak neden 6 lı masa görünüyor ki? Muharrem gibi ciddi başka adaylarda varken. Açıkçası Muharrem İnce 6 lı masa kimi sunarsa sunsun ondan daha fazla alır rahat. Adam Chp den fazla bile oy almış biri. Vaktinde Erdoğan'ı yenemedi çünkü Kemal'in hareketleri İnce'yi kısıtladı ayrıca Akp altın çağındaydı. Bu seçim çekişmeli olur hatta şahsi görüşüm 2. tura kalacak bu seçim.
Cevap
5Cevap
Meral hanım doğrusunu yaptı. Yeni irtidat bu ülkeyi uçurur yeter lisans versin millet. Gerçek türk milliyetçileri ve vatanseverler sonunda bir araya geldiler
Sana bin tane videosunu atarim erdogan dedigin sahdiyetin asıl hdpkk ve feto destekçisi olduguna dair.
AKP'den daha az zarar vericekler yirmi yıldır ve özellikle son yıllardaki ekonomik krizlerden bıkmış bir halkin bu saatten sonra ampulle ISI olmaz. Kim kazanırsa kazansın bizim irademiz
O bahsettiğin ekonomik krizin altında yatan nedenlere baktınız mı?
15 Temmuzda fetöcülerin attığı bombalardan biri başınıza düşmüş olmalı... Farklı bir dünyada yaşıyorsunuz..
Sizin bu cahilliğiniz sayesinde yaptılar bunu tarikatlar küçük çocuklarıni istismar ediyor akp tarikatları savunuyor fetö ile yıllar önce kol kola gezdiler şimdi mi fetö diyorlar hazreti hoca derlerdi gençliğimizi yaktı iktidar çoğu insan temel ihtiyaçlarinj alamıyor adalet yok eğitim çökmüş ekonomi zaten yerlerde 50 binden fazla insanı ölümene dolaylı neden oldular yapı denetimini rüşvetle halletiler RTE mitinglere çıkıp demiyor muydu Kahramanmaraşli kardeşlerimizi imar barışı ile sorunlarını çözdük kimse çıkıp hala akpeyi savunmasin bir tezek çıksa ona oy veririm ama AKP'ye vermem bunca şeyi görmemek aptallık olur
Her cümlen hatalı tespitlerle dolu. O yüzden adım adım gidelim...
Tarikatların küçük çocukları nasıl istismar ettiğini açıklar mısın?
Türkiye'de, Alevilik gibi dev bir tarikat varken, nasıl inkar edeyim ki?
Yakında ulken kalmynca anlarsn
Bunlar mı kurtaracak bro
Denemedk ki?
Bu arada sağ kökenli vatansever gerçek ataturkcu ve gercek musluman bırısı olarak soyluorm. Ben vatan haını degılm ve hesaba cekılecegmızı bılıorm bu konuda sadece kafam rahat. Goz gore gore cıkarm dahı olsa ılk saydıklarmı satmam. Yoksa bugn uc kurus ıcn vatanını satan yarın vatansız kaldgnda o kuruslarla bır sey yapamıcagnı bılır ki o da gıder. Soyluceklerm bu kadar kardesm kulaktan duygsgna degl nerden nereye gıttnı gor yarn bırgun senden daha ust sevıye bır yancıyla sorun yasayp hakknı alamadgnda anlıcaksn ne demek ıstedgmı
Belliydi zaten anlaşamadıkları
Coğrafya 😄nayır yönetemez
Bunlar bırak ülkeyi 5 tane koyunu güdemezler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?