Güncellemeler
+1 yıl
Arap ulkelerinin. sinirlari Ingiltere tarafindan cetvelle cizilerek Osmali, dan. Ayirildi. bunu icin. O zaman. Osmali vatandasi olan Araplar Kullanildi.. onlara Silah verilerek. Osmanliyi. Arkadan vurdurup. Topraklari. Araplara birlikte bolundu.. ingiltere Niye bu bolme izlemini yaptim? Cunku Ozmanlidan alinan cetvelle cizilen bolgenin altinda petrol vardi.. Su an Araplar. Petrol satarak milyarlarca dollar kazaniyor.. Teknolojiye yatirim. Yapmalarina ihtiyac Yok..
Güncellemeler
+1 yıl
Araplarin Teknolojiye ytirim yapmalarina gereken Yok demistim Ama onlara ingiltere tarafindan. Bagislanan. Petrol topraklarindan cikan petroleum parasini verenler. Batida harcayin emri de verdi onlar. Batida. Yapilan. Jeep Cherokee. Chevrolet Corvette. GM, C. Mercedes. gibi tum lux. araclari almak zorunda. apple, nin. Tum telefonu lap toplarini. V. S. almak. dolarlari geri vermek zorundalar.. Usa, ya giderseniz. $800 gunlugu olan Kiral odalari Araplar tarafindan tutulmustur.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
yani binlerce yıl öyle yaşamışız zaten biraz daha geç başlardı teknolojik gelişmeler. ya da öncülügü başka ülkeler yapmış olurdu
Su anda bati ulkeleri bu onculugu yapiyor. Adamlar. Marsa yerlesme plank yapiyor. Onlarin teleskoplariyla diger galaksileri. goruyoruz.. Ama onlarin Adina anmadan. " Insanlik'. Yapti diyoruz.. Su gune kadar. gelen tum iktidarlar. batidan hazir Aldi. Sadece Simdiki iktidar ve baskanimiz. onumuzu acti insansiz hava araclari v. s. daha bir suru. uretim var.. bu bizde olan. Maalesef diger. Ortadogu ulkeleri. Sadece hazir uretilmisi. Slip kullaniyor
Bir sir.. Herkes. Cin, in cok sey urettigini saniyor halbuki degil.. her turlu Cin Malinin. dizayni muhendislik tasarimi. genelde. Amerikali. Serbest yatirimcilar. Tarafindan. dizayni Ediyor Cinde sadece uretim yapiliyor.. Cin devleti hava atmak Cinde yapildigini vurgulamak icin. " Made in China". Yaziyor.. dogru Cinde yapiliyor ama teknoloji ve Orada. yapilmasini Amerikanin. yatirimcisi sagliyor.. Neden Cinde? Cunku Cinde gunluk ucret $3. Amerikada. Su an $15. Yani Cinde yapilan urunun. maliyeti. Ucuz oldugu icin. Cok ucuz teknolojik seyler yapip satarsiniz. Rakiplerinizde buna dayanamaz. Onlarda. Cinde yaptirmaya baslarlar ucuz iscilikten dolayi ama her yabanci Yatirimcinin urununun. ustune " made in China ". Yazarlar Cin uretti sanar tum. Akilli arkadaslar..
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!