Eger Bati ulkeleri. olmasaydi. Ortadogu ulkeleri. ne yapardi?

Araba teknolojisini bulamayacaklari icin. Deve ve at surmeye devam edeceklerdi. Isik lamba olmayacakti. TV. Internet. Cellphone olmayacakti.. Ucak. Olmayacagi icin gidilecek uzak yerler icin. Alti ay gerekecekti..( Hazerfan Mehmet celebinin. Uctugu soylenecek aslinda bizde teknoloji var denilecekti.. Batiya. Kullandiginiz seyler evren kuranda yaziyordu. deyip.."Dunya yuvarlak" diyenin. Kafasina ceza Vurusu yaptiktan Sonra. dunya dumduzdur.. inanmayin bu salaga.. denilecek. Ve Magara adamlarin gibi yasanacakti.. Soru.. eger su an bati. Ile dogu. arasina. Duvar cekilip. Gecisler engellense. Bin yil Sonra. Acilsa. Ortadoguya. Hersey. Teknoloji insan halklarina olurda diyenler benim yanima... Olmadi diyenleri karsi taraftari alalim efendim.. Cunku. Kitapta hersey yaziyordu biz biliyorduk zaten. ile size karsi bir sifir ondeyiz. Zaten

Güncellemeler
+1 yıl
Arap ulkelerinin. sinirlari Ingiltere tarafindan cetvelle cizilerek Osmali, dan. Ayirildi. bunu icin. O zaman. Osmali vatandasi olan Araplar Kullanildi.. onlara Silah verilerek. Osmanliyi. Arkadan vurdurup. Topraklari. Araplara birlikte bolundu.. ingiltere Niye bu bolme izlemini yaptim? Cunku Ozmanlidan alinan cetvelle cizilen bolgenin altinda petrol vardi.. Su an Araplar. Petrol satarak milyarlarca dollar kazaniyor.. Teknolojiye yatirim. Yapmalarina ihtiyac Yok..
Güncellemeler
+1 yıl
Araplarin Teknolojiye ytirim yapmalarina gereken Yok demistim Ama onlara ingiltere tarafindan. Bagislanan. Petrol topraklarindan cikan petroleum parasini verenler. Batida harcayin emri de verdi onlar. Batida. Yapilan. Jeep Cherokee. Chevrolet Corvette. GM, C. Mercedes. gibi tum lux. araclari almak zorunda. apple, nin. Tum telefonu lap toplarini. V. S. almak. dolarlari geri vermek zorundalar.. Usa, ya giderseniz. $800 gunlugu olan Kiral odalari Araplar tarafindan tutulmustur.
Eger Bati ulkeleri. olmasaydi. Ortadogu ulkeleri. ne yapardi?