Belediye seçimleri yaklaşıyor. Bütün illeri cehepe kazansa bile. Erdoğan'ın görev süresi, devam ediyor. Adam neden istifa etsin, neden erken seçim yapsın. Kaybetceğini bilse erken seçime girer mi, bekler, görev Süresi dolana kadar başımızda durur. Yönetmeye devam eder. Neyse sorum şu, birinci parti cehepe olsa, hizmet eder mi? Erdoğan cehepe belediyelerinin, hizmet etmesine izin verir mi?
Hizmet eder
Hizmet etmez ya da edemez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Antalya'da gördük. Böcek efendi geldiğinden beri hiçbir şey yapmadı. Ondan öncei CHPli ise Akaydın idi. O da bir şey yapmadı. Bir de Böcek efendi utanmadan Menderes Türel'in projelerini kendisine mâl etti.
Cehepeden kurtulsak, vatana millete iyi olmuş olur. İzmir'de oturuyorum. 4 yıl bir şey yapmayıp, beşinci yılda bişeyler yapmays çalişan, reklam yapıp, panolar asıp, şunu yaptık, bunu yapacağız, diyip, bişey yapmayan. Tüm gün yatan belediyecilerin olduğu. Bir yönetim. Ülkeme hizmet edilsin istiyorum. Onlar Atatürkün partisi diyor. Atatürk'ün partisi, hizmet etmiyorsa, gitmeli. Hizmet eden gelmeli. Sırf Atatürk kurdu diye bir psrti tutulmaz ki. Erdoğan düşmanlığı yapıyorlar. Erdoğan, kendimi bildim bileli, başımızda. Ölmedik, sürünmedik, zenginlerimiz var, fakirimiz var. Adam yıllardır deneyimli, tecrübeli, o gitse başkası gelse, daha iyi yapacağı ne malum. Belki daha kötü yapar
Imamoglu secim vaadi olarak Annelere toplu ulasim ücretsiz olmasini vermisti. Erdogan yapamaz, nasil yapsin olmaz demisti.
Imamoglunun aciklamasina göre bugün 700.000 civari Anne toplu ulasimi ücretsiz kullaniyor.
Her Açıklama, doğru mu? Annelere sormalı. Öyle mi? İzmir'de neden annelere ücretsiz değil. İzmir nasılsa cepte diye, zam üstüne zam yaptılar. 90 dakka ücretsizdi, onuda kaldırdılar
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!