Merak Akşener iç sesimi anlatmış resmen.
Meral Akşener
Diğer Partiler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merak Akşener iç sesimi anlatmış resmen.
Kemal Kılıçdaroğlu olmalıydı. Öyle bakkalda dükkanda duydum Yavaş'ı istiyorlar ayaklarını bıraksın herkes. Bunun ölçüsü nedir neye göre halk onu itiyor diyorlar? Hepsi hikaye. Bu ülke sosyal medyadan ibaret değil. Sosyal medyayla hiç işi olmayan çok büyük bir çoğunluk var ve gidip onlara sorsan ne Yavaş'ı falan derler. Hepsi Kılıçdaroğlunun aday olmasını bekliyor ve istiyor. Burdaki, yandaş medya ve aktroller tarafından yapılan algılarla farkında bile olmadan yönetilen avanaklar ise ülkeyi sosyal medyadan ibaret sanıyorlar. Ülke gerçekliğinden tamamen kopmuş durumdalar. şu an rte nin karşısında ki en güçlü oluşum Millet İttifakı, en güçlü parti CHP ve en güçlü kişi Kılıçdaroğludur. Aklın yolu bir, eğer akp den kurtulmak istiyorsak, Millet İttifakına oy vermeliyiz. Eğer bu %200 leri aşan enflasyondan, geçim sıkıntısından, adaletsizliklerden, liyakatsizliklerden, soygundan, yolsuzluktan, 5 li çetelerden, yobazlıktan, çökertilmiş eğitim sistemimizden, neredeyse yok olma aşamasına getirilmiş tarım ve hayvancılık, yok edilmiş hukuk sistemi, yargı bağımsızlığı ve dahası Afganistana dönmek istemiyorsak köprüden önceki son çıkıştayız, aklın yolu bir, onların karşısında ki en güçlü olana oy vermeliyiz o da Kılıçdaroğludur.
Gelelim Akşener'e;
Satmak, ihanet etmek onun kanında var. Halbuki 1 yıldan fazla oldu Kılıçdaroğlu'nun Belediye başkanlarımız görevlerine devam edecekler diye açıklama yapmasına. Bu yeni bir şey değildi ki. Hatta İmamoğlu ve Yavaş ta o dönem evet görevimizin başındayız demişlerdi. Ayrıca her zaman ben masadaki çoğunluğa uyacam diye açıklama yapmıştı hatta daha 3 gün öncesinde bile bunu tekrarlamıştı ama 5 parti Kılıçdaroğlunu aday gösterdiği halde kendisi buna uymadı çünkü zaten onun misyonu, kendisine verilen görev bunu yapmaktı.
Süleyman Soylu bile çok iyi analiz etmiş Merali;
Elbetteki Meral Akşener haklı. Babam dedem sülalem Chp seçmenidir benim, keza bende öyleyim ama hiç birimiz hiç bir zaman partizan olmadık. Görüşümüz bu yönde olduğu için bu partiye mensubuz sadece. Oysa ki koltuk sevdalığı, kaybedilmiş onlarca seçim varken bizim görüşümüze terstir.
Oyumu yüksek ihtimalle adayı kim olursa olsun Meral ablaya atacağım ❤ yürekli duruşundan öpüyorum.
Biri cumhurbaşkanlığına ne kadar göz dikmişse diğeri de başbakanlık için aynı şeyi düşünüyor. İki tarafa da şunu gerçekten sormak istiyorum aylardır bunu sürdürdünüz millet size baktı bi umut bekledi adayı kararlaştırmak bugün mü aklınıza geldi diye. Hiçbiri samimi değil birer hayal kırıklığından ibaretler...
Meral Akşenerin Kemal K vazgeçirebileceğini düşündüğünü sanıyorum ben. Adayı belirlemek için sürekli zaman kaubedildiğinden belliydi zaten böyle bir şey yaşanacağı. Ben şaşırmadım açıkçası ama üzüldüm.
Ben de üzüldüm. Evet maalesef tahmin edilmesi zor bir şey değildi. Böyle ülkenin geleceği söz konusuysa zannetmekle ilerlemenin doğru olduğunu düşünmüyorum herkes oturup konuşacak ona göre planlar yapılacak. Seçime 2 ay kala aa yok olmadı diyerek vazgeçilmez sen bunu zaten biliyordun peki şimdi ne yapacaksın? 2. tura kalırsa seçim adaylar Kemal K ve Rte olduğunda hangisini seçeceksin? Ortada elle tutulur bir proje bile yok gerçekten Türkiyede bir siyaset olduğunu da düşünmüyorum. Herkes ben ben ben diyor kimse daha iyi olanı desteklemiyor elinde somut ve mantıklı bir şeyle gelmiyor vaatleri duymaktan sıkıldım ben planlar projeler görüp ikna olmak istiyorum.
Sen ne güzel bir gençsin 😊 fikirlerinin hepsine katılıyorum. Seçimin 2. Tura kalacağını bile sanmıyorum ama yani akp kökenli akp den ayrılmış diğer masa ortakları ve bölünmüş oylarla çok zor. Siyasal islamcilardan ayrılmış aynı tabanlı siyasal islamcilarla mevcut duzendeki siyasal islamcıları deviremezsin.
Meral Akşener iyi bir yol arkadaşı edinebilirse belki bir ihtimal.. çünkü herkes artık çok sıkıldı ve gençler artık senin gibi her şeyin farkında ne mutlu ki 🙏
sımdı bence soyle. bi önceki secimde meral hanım cok fena tokat yedi. bir nevi kullanıldı. ama chp ninde ona m vekili kıyagı olmustu. ama hangisi daha büyüktür bilemiyorum. ama cok içerlediler bu olaya ve parti de sanırım bi sonrakinde böyle ezdirmeyelim kendimizi algısı olustu. ve meral hanımda deli inadı da var sanırım ayrıca ki velhasıl bambam konusmus. o sinirle. artık nasıl kızmıssa. meral hanımın ben kazancak aday demesinden etkilendim kişisel olarak. farklı bi bakıs acısı. ama siyasi fikrimi ifade etmek istemiyorum o lafa laf atacak vs gerek yok. sadece o cümlesini söyledim sadece. kimimi haklı buluyorum. bence biri haksız biri haklı değil olay. hangi seneryo olursa olsun ilk turda ben kararımı verdim. ama tabi 1 kişiyim ben. 2. tura kalırsada yine verdim. ülke adına da gordugum sorguladıgım sey. tek adamlık vs cok adamlık kafam karısmadı değil. burada durup tası kuyuya atıp kacıyorum:D
bu arada cok sular akar koprunun altından bakarsınız yarın yanlıs anlasıldım der barısırlar. bakarsın karsı cepheye gecerler. bakarsınız 3. secenek bos oy atarlar sandıga gitme derler secmenine. ama nasıl ikna edilmemiş siyasette illaki ikna olur. meral hanım bence kişisel tanımıyorum ama cok iyi hafızaya sahip ve inatcı biri gibi:D al 2 ekstra bakan verek vs demişlerdir illaki. anlayamadım. ilginc
Hiçbirini haklı bulmuyorum ülkenin geleceği söz konusu 12 toplantı yaptılar adayı açıklamayı son toplantıya mı bıraktılar ve gerçekleşen bu sonuç zaten beklenen bir şeydi eminim onlar da biliyordu böyle olacağını da bu 6lı masayı buraya kadar neden sürdürdüler onu anlamadım
Cevap
9Cevap
Meral Akşener
Sözde tek adam rejimini eleştiren 5'linin, tek adamın kazanamayacağını bile bile üç beş bakanlık için silik bir tipi aday gösterme saçmalığı
Ben masayı haklı buluyorum içlerinde en kusrsuzu en sessizi ortadaki masa sanırım
Nankör kadın.
CHP'nin 50 milletvekili verip meclise soktuğunu unuttu.
o zaman da merali destekliyodum ama kknin yapacağı şey kaçınılmazdı..
Meral Akşener î destekliyorum... KK aday olmamalı
Belliydi zaten
şu an merale saldıranların hepsi kardeşim net
Meral Akşener haklı buluyorum tabii ki
Hiçbiri
çok bilmiş meral
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?