Nişanlıyız biz ve evlenme vakti yaklaştıkça ben soğumaya başladım korkuyorum ve vazgeçiyorum evlenmekten ve ona da yansıyor benim bu durumum içimden gelmiyor kaçıp gitmek istiyorum gerçekten uzaklara

Nişanlıyız biz ve evlenme vakti yaklaştıkça ben soğumaya başladım korkuyorum ve vazgeçiyorum evlenmekten ve ona da yansıyor benim bu durumum içimden gelmiyor kaçıp gitmek istiyorum gerçekten uzaklara
Kusura bakma da çocuğu çileden çıkartmışsın o haklı gibi duruyor. Konuşmak istemiyorsan düzgünce söyle karşındaki insana daha fazla uğraştırma kendinle ona da yazık. İlgi istiyor senden belli ki. Konuşma tarzın çok gıcık ve itici. Bu gidişle kendinden soğutursun amacın bu heralde
Kızlarla genellikle düğüne yakın bir korku, endişe hali oluyor diye biliyorum. Nişanlın seni anlamaya çalışıyor ama sen kestirip atıyor gibisin. Bu onu daha da sinirlendiriyor bence. Sen bir düşün vazgeçsen eksisi artısı ne olacak diye.
Sen baya ilgisizsin çocuk da üzülüyor seni değiştirmeye çalışıyor
Hakli olan biri yok ama soguduysan da bunu ona söyle çocuk daha fazla umutlanmasin
Haklisi haksızı bilmem de tavrı çok sert ve kırıcı. Kadınla erkek duyguları aynı olmaz ki. Birde sana sen boyleysen ben de boyleyim deyip şart koşması da sacma. Sizin aranız soğumuş baya bi pişmanımlar felan var baksana. Bu kırıcı konuşma ayrılığa gider
Cevap
3Cevap
Adam anlayisli orta yol ariyor. Sen ise dik baslisin. Yazilanlari da anlamiyorsun.
Adam seninle evlenirse vay o adamin haline. Yazik olacak ona.
Adamin instagramini verde kurtaralim onu senden.
Çocuğu isyan ettirmişsin ablam. Evlenmekten korkuyorsan bunu söyle
Söyledim ona önceden 🥺 istemiyorsan ayrılırız dedi ileride pişman olurum diye korkuyorum ne yapacağım bilmiyorum gerçekten ne yapıcam ben
Duygunmu yok mantığınamı uymuyor
Mantığıma uymuyor ya okulum yeni bitti ne bileyim ailemden ayrı yaşamak istemiyorum bide
Acele karar verme iyice düşün o zaman
Aile demişsin, kurduğun yuva senin ailen olacak ben biz diyebilmen lazım hakkında hayırlısını diliyorum 🌺
Korkun ne aranızda olanlar her zaman olan şeyler önemli olan çekincen nedir
Kanka adam zenginse mutlu olman gerekir millet arıyor bulamıyor sen soğu ne iş yapyor
Zengin değil ya herkes gibi bir işi var sadece başka bir şey yok yani normal durumu bende çalışıcam mecbur şu anki hayatımdan bike kötü olur diye korkuyorum ailemin evinde olsam çalışsam paramı istediğim gibi harcarım ama orada eve vericem hep
Pişman olur muyum sence Ayrılğıma
Üzüldüm adama..
Ayrıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?