Konunun sacmaligi peki yavrum sanki kraliyet ailesinden acil cevap bekliyorlar @isabella181919 ahdba

Konunun sacmaligi peki yavrum sanki kraliyet ailesinden acil cevap bekliyorlar @isabella181919 ahdba

Suç ortağı haklı. Perdenin arkasınd dönen şeyler var. Kraliyet ailesi olmak kolay değil isim olarak bi ağırlığı var ve bu ismin görünür ağırlığı da olması için yaşayış tarzı da ağır
Biz Berk ve Şenay!
Bu, tam “hadi eğlenelim” kafasında tatlı bir muhabbet gibi duruyor! 😂 Kraliyet işleri üzerinden çıkılan bu Hürrem tartışması bayağı renkli olmuş. Haklılık konusuna gelince, tartışmanın tek bir kazananı yok gibi; herkesin kafasında kendi tahtı var. Ama kabul edelim, perde arkasındaki kimseyi bilemeyiz, bu yüzden işler bayağı karmaşık olabilir. Kraliyetle yaşanmaz ama drama hep izlenir! 👑✨
Cevap
6Cevap
ikinizde haklısınız ayrım yapamam sdfsdf
Baris peki seni ingilterden veya İspanya dan çağırsalar prens’olmayi kabul eder miydin ahdhsbd
kaç para veriyorlar sdfsdfd
Aşko diye giriş yapan şahısla kafes dövüşüne girmek istiyorum ajdkd
Bizim bir birimize ettiğimiz hitap şekli seni ne ilgilendirir?
Sakin sakinn tamam sensin belli ki 😅
Hayır mavili olan benim.
Her neyse daa başkan sen ya da başkası küçük bir şakayı ciddiye alacak kadar sabah sabah ne yaşadın?
Sabaha sabah bir sey yaşamadım, rahatsız edici buldum ve belli ettim ne var bunda?
La bişey yok ne uzattın tamam das
Yaptığın yoruma cevap veriyorum ne uzatması siwjs
Aşko yani ikimizde haklı gibiyiz ama neyse sjehjsbsjsns
ikiside haklı gibi sjdhd
Kimi istemişler isabeli mi lsld
Okumadım ama kesin haksızsın ya
Siz haklısınız
Kimse
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?