6'lı masa her bir şeyi konuştu emme, asıl meseleye gelende, sustu. Yumurtanın kapıyı tıklattığı, seçimin ilk defa kazanılma ihtimali gösterdiği şu vakit, bu patlama neden? Muhalefet seçim kazanmak istemiyor mu?
Bu arada ben yılladır muhalefetin kontrollü olduğuna inanıyorum ve bu durum bunu bir kere daha gösterdi.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İstemiyor gibi
İsterler, istemek zorundalar. Ülke yangın yerine döndü, nereye atsan, elinde kalıyor.
Bu nasıl istemek? Yüzde 0.0.05 oyu olan partiler ile bir masada ne bu? Adam gibi çık, adayım de, ne bu yahu illa birileri buna icazet mi vermeli. Herkesin gözlerinin önünde bir Sirk kurmuşlar oynadılar aylarca. Tufaya düştü yine. Cesur ol çıkada yol olmuyorsan da yap bir tanesini... Neyse
Seçim öncesi beklentiyi çok yükseltip dağıldılar. İkna etseler belki tekrar düzelir ama etmezlerse, bence masaya filan bakmasın, uada o masaya işçi parti ile Komünist partiyi de koysun.
Ya zaten sol parti seçmeleri biatçı sağ seçmenden farklı olarak, bağımsız davranıp nerede kime oy vereceklerini bilirler. Yani masada olmaları çok ta önemli olmaz.
Aslında önemli. 0. Bilmem kaç oyu olan, dünkü iktidar mensuplarının kurduğu minyatür partiler ile görüşürken, kim bilir buna tepki koyan, o partilerin seçmeninden kaç kat daha fazla kendi seçmeninden oldu. CHP artık karar vermeli gerçekten sol parti mi, yoksa düzen partisi mi?
CHP özellikle 80 lerle beraber, hep düzen partisi oldu
O zaman düzen yıkılırsa altında kalırlar.
İnşallah
Cidden artık ben de böyle düşünmeye başladım
KK gizliden Erdoğan'ı destekliyormuş... Yanlışlıkla seçimi kazanırız diye Meral'i kızdırdı..
Ilk masa toplantısında da Kılıçdaroğlunun aday olacağı belliydi. Meral durup durup şimdiyi bulduysa, buna ihanet denir.