Bazı insanlar oylarını neden kazanacak adaya atmak istemiyor?

Muharrem İnce ve Sinan Oğan'ın kazanma ihtinali yok. Anketlerde çok düşükler. Youtube Kendine Muhabir kanalı 81 ilde kesintisiz anket yapıyor. İnce ve Oğan her ilde çok düşük. En yüksek hep Kılıçdaroğlu ve Erdoğan genelde.

Sülale devri bitsin istiyorsak, siyasal islam, baskı bitsin istiyorsak oyumuzu kazanabilecek adaya verelim bu seçim. Sonraki seçimler gönlümüzden gelene verelim. Ama bu seçim inanılmaz kritik. Kazanabilecek olsa benim de oyum şahsen Sinan Oğan'a olurdu. Ama yeteri kadar tanınan birisi değil bu bir, AKP ve CHP nin ittifakları çok güçlü bu iki, AKP ve CHP nin kemik kitlesi var bu üç.. imkansız.

Lütfen oylarınız boşa gitmesin. Muhalefet 3 e bölünmesin. En güçlü adayda toplanalım ve parlementer sisteme geri dönelim. Yargı siyasallaşmaktan geri çekilsin. Nefes alalım.

Milletvekili seçimlerinde de meclisi AKP ye kaptırmamalıyız. Kazanabilecek, barajı geçebilecek muhalif partilere oy verelim. Benim oyum İyi Partiye.
Bazı insanlar oylarını neden kazanacak adaya atmak istemiyor?
Cevapla