Evet arkadaşlar iyi parti altılı masadan kemal kılıçdaroğlu'nu desteklemediği için ayrıldı. Sizce şu anda galibiyete en yakın aday recep tayyip erdoğan mı?

Evet arkadaşlar iyi parti altılı masadan kemal kılıçdaroğlu'nu desteklemediği için ayrıldı. Sizce şu anda galibiyete en yakın aday recep tayyip erdoğan mı?

Kemal Kılıçdaroğlunun seçimi kazanma şansı zaten yoktu RTE ezer geçer onu
Karşısına Ekrem İmamoğlu ya da Mansur Yavaş çıkarsa işi zora girebilir bilemem
Ama masa da dağıldı
Baştan onlar aday yapılsaydı kazanma şansları vardı
Şu halde muhalefet de dağıldı
Masayı Kılıçdaroğlu dağıttı zaten kazanamayacağı belli
Meral o yüzden isyan etti
Bende daha önce söylediğim gibi kemal kılıçdaroğlu'nu beğenmiyorum ancak 5 parti kemal kılıçdaroğlu isminde uzlaşmışken masadan kalkmak meral akşener'in politik geleceğini bitirmiştir! Peki şimdi ne olur? Bu bir formula 1 yarışı gibi ve şu anda pôle poziyonuna tekrar erdoğan geçti, ancak cumhur ittifakı'nın yüzde 50'yi bulamayacağını düşünüyorum özellikle bu depremden ve kızılay skandallrından sonra. Ancak millet ittifakı'nın da Iyi parti'siz yüzde 50 oy alamayacağını düşünüyorum. Peki şimdi ne olur? Burada iyi parti veya hdp'yi yanına çeken yüzde 50'yi bulur gibi. Peki 5 senedir erdoğan hakkında atıp tutan meral akşener cumhur ittifakı'na dahil olur mu? Olursa meral akşener'in siyasi hayatı ve güvenirliği biter. Ortada bir tek hdp kalıyor ve bu durumda kim hdp'yi yanına çekerse bence cumhurbaşkanılığı seçimini alır, bence şu anda tablo bu.
Reis HDP ile ittifak yapana seçmen oy verir mi sence? Yerel seçimde büyükşehirlerde zar zor kazanmaları yanıltır
Yerel seçimle genel seçim çok farklı
HDP ile ittifak demek HDP ye bakanlık verilmesi teröristlerin affedilmesi gibi güvensizlik olusturur seçmende
Milliyetçi oyların artmasına sebep olur
2015 Haziran seçimlerinde çözüm sürecinden dolayı MHP nin oyları biraz artmıştı
Bu çok basit bir örnek
Ayrıca aday Kılıçdaroğlu, onu sevmeyen o kadar çok kişi var ki aday olursa sırf o kazanmasın diye Erdoğan'a oy verenler olur
Kılıçdaroğlu ikinci bile olamaz, oy vermezler ona kazanma şansı yok, imkansız
Yorumlar burada dursun, seçimden sonra ne dediğimi anlayacaksın
Bana kalırsa Kılıçdaroğlunun siyasi hatayı bitecek, meralin de bitebilir
Başından belliydi böyle olacagi aylar geçti ortak bir karara varamadilar şimdi mi varacaklardı altılı masayı bitiren kendileri olacaktı diye boşa demedik rte yine kazanacak
Cevap
2Cevap
Umarım tekrar seçilmez.
Ya ben bunların yapacağı işe var ya yemin ederim sinirleniyorum artık
Korkuluğu aday çıkarsınlar
Kadının yanlış bir şey söylediğini demedim. O kadar yetişkin insan Mart ayı gelmiş bi şey yapamadıklarına kızıyorum köprüden önce son çıkıştayız farketmiyorlar sanırım kolaya alınacak bi durum yok
@everkeğii @kralice_taci Kralice hanım haklı çünkü bu seçim köprüden önceki son çıkıştı. Eğer mevcut iktidar bu seçimide kazanırsa özellikle ekonomik olarak çok zor günler bizi bekliyor demektir, zaten bozuk olan ekonomi iyice biter... Kızılay skandallarını falan hiç konuşmuyorum bile böyle şeyler artık normal olmuş türkiye'de. Meral akşener'de tam bir dönekmiş ve bu saatten sonra siyasi hayatı bitmiştir!
reis kazandı siiüüüüüüüüüüüüü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?