Hali hazırda bilgi alabileceğim dünyanın her yerinden akademisyen zaten bunu konuşuyorken neden deprem kahini diye bir şeyi dinleyeyim ki? Ayrıca ekstra tek kuruş bile ödemem gerekmiyor her yerde bir hoca konuşuyor. Kehanete gerek yok ayrıca, deprem olacak zaten.
Böyle insanlar bir elime geçse bir kaşık suda boğacağım.
Özellikle sosyal medyada bir kaç tanesi takip ediyorum sürekli yapılan tahminlerde tüm bölgeler gün gün farklı bölgeler belirtiliyor zaten deprem kuşağında olan bir ülkeyiz ülkenin tamamında zaten depremler yaşanıyor her gün bir bölge için şurası derseniz zaten birinde olduğunda ben bildim dersiniz lütfen bunlara itibar etmeyiniz zaten bunların ne bilimsel tezi var nede belgeleri yani bu insanlar bunları biliyor olsa japolar alıp götürmez mi size ekte örnek veriyorum bakın
İnanmam. Zaten bu tür zırvalıklara inananlara ciddi anlamda üzülüyorum.
Mesela Naci Görür 4 yıldır, Kahramanmaraş konusunda uyarı yapıyor. Bu adam bilimsel konuşuyordu ama doğru konuşuyordu. Sonuç ne oldu? Kahramanmaraş'ta büyük bir deprem yaşandı. Lakin kendisi bu sözde kahinler kadar gündeme gelmedi.
Bugün bir astrolog kadın açıklama yapıyordu. Kayseri'de deprem bekliyormuş bu ay içinde. Ama şanslıymışız çünkü yıkım olacakmış ama can kaybı olmayacakmış. Bu açıklamalar bana komik geliyor. Çünkü gaybı yalnızca ALLAH bilir. Hiç ihtimalin olmadığı yerlerde bile olabilir. Bunun için ol emri kafidir.
Gazabından rızana, cezandan affına, SENden yine SANA sığınırız. Amin🌿
Bilimsel araştırmalar der ki, depremin net olarak zamanı tahmin edilemez. O yüzden kehanetlere inanmam, halka endişe vermek için günahını verir bunlar.
Evet bilim konuşuyorsa inancaksin tedbir alacaksin bak. alinmadi sonuç binlerce canımız gitti işi kadere depreme bağladılar adamlar uyardı etti ama. kimse oralı olmadı bunlar çürük heryere ruhsat verilmiş bizzat kendim gittim gördüm o yüzden insanları dikkate alın
Zaten hergün deprem oluyor kandilli rasathanesinin sitesine gir orada saat dakika saniye şeklinde kaç şiddetinde kaç km derinde hepsi var 5 ve üzeri depremler zaten tehlike arz ediyor
Büyük depremden önce neredeydi kahinler? Her gün artçı depremler oluyor kahinlik palavradan başka bir şey değil
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Hergun herkes tarih vermeye basladi ya tutarsa diye. Tutunca ulu oluyor kanallara cikiyor. İs tam soytariliga döndü. Bide artik piyangodan 3 bilet alir gibi şanslarini arttirmak ocin tek gun vermiyorlar. Gun veren 3-5-7 diye tarih araligi veriyor
Kahin olmaya gerek yok. Şu saniye itibari ile her an deprem olabilir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hiçbir kahinin sözüne inanmıyorum hiç kimse bir dakika sonrasında dahi bilemez bilimsel olarak yaklaşıp tahminde bulunmak ayrı falcı gibi konuşup kafa bulandırmak ayrı
Biri 3, 5, 7 diyor. Diğeri 14, 15, 16 diyor. Bütün günlere dikkat edelim yani. İyi de dikkat ederken yapmamız gereken nedir? Yani elimizden ne gelebilir? İnanmıyorum zaten.