Gündem İş teklifi aldım ama işimi yapmaktan çekiniyorum ne yapmalıyım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yıkılan binalara proje çizmek için iş teklifi aldım ama korkuyorum yanlış yaparım diye İş teklifi aldım ama işimi yapmaktan çekiniyorum ne yapmalıyım? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
carpediemmi Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 96% +1 yıl İnşaat mühendisi misin?Öyleyse yapma, insanların günahına girme.Diğer branşlarda hatanın telafisi mümkün, bizim mesleğimizde mümkün değil. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ya he ya zorla okudum abi ya ama bu mesleği yapmasamda ne iş yapcam bilmiyorum Yorumla carpediemmi +1 yıl Mesleği yapma demiyorum birader, yap tabi ama ilk defa statik yapacaksan kendi başına yapma, bilen birileri en azından baksın doğru mu yanlış mı, eksiği var mı yok mu diye. Yorumla Soran +1 yıl Tek başıma değil ki bir mühendisle birlikte Yorumla carpediemmi +1 yıl Tecrübeliyse yap birader, bir yerlerden başlamak lazım. Yorumla
yersizyurtsuz35 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Özgüvenin yerinde olsun işin erbabları ile çalışarak daha iyi yaparsın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İnşaat mühendisi misin?
Öyleyse yapma, insanların günahına girme.
Diğer branşlarda hatanın telafisi mümkün, bizim mesleğimizde mümkün değil.
Ya he ya zorla okudum abi ya ama bu mesleği yapmasamda ne iş yapcam bilmiyorum
Mesleği yapma demiyorum birader, yap tabi ama ilk defa statik yapacaksan kendi başına yapma, bilen birileri en azından baksın doğru mu yanlış mı, eksiği var mı yok mu diye.
Tek başıma değil ki bir mühendisle birlikte
Tecrübeliyse yap birader, bir yerlerden başlamak lazım.
Özgüvenin yerinde olsun işin erbabları ile çalışarak daha iyi yaparsın
Yanlış yapa yapa öğreneceksin
Kendine güven 💁👍
Sonunu düşünen kahraman olamaz.😂
İstemiyorsan yapma