Bence düştüler hatta dalga konusu oldular sosyal medyada
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
O masa 6 lı değil masanın altında birisi var
sen trollüğü beceremiyorsun kanka bence yapma rte ve cemaati kadar kimse gözden düşmedi 😄
Valla 6 lı masa ile ilgili yapılan yorumları iyi oku. Bay kemalin olduğu bir masada ben yokum adı üstünde mal
yorumlarda bir şey görmüyorum herkes iktidara geliyoruz diyor
Desinler her seçim kim iktidar oluyor görüyoruz canım 😘
bu sefer durum farklı knk deprem bitirdi bunları geçmiş olsun
Ne alaka afad binlerce insanı kurtardı ne alaka
Algı ile güdülen mahluklar yüzünden bu ülke bu hale geldi ve hala akıllanmadılar
Evet çok acemice davranıyorlar
Aynen bu arada resimde ki sensen taş gibisin be
Hahahaha o nerden çıktı ya 😃
Adayı seçim günü açıklarlar artık
Bilmiyorum beğendim yani neyse konuya gelirsek dalga geçiyor çok kişi
Teşekkür ederim canım bu arada haklısın ya çocuk oyuncağına çevirdiler keşke muharrem ince aday olsaydı
O adam iyiydi de onu yediler dışladılar adam da gitti kendi partisini kurdu.
Bekar mısın?
Aynen harcadılar adamı umarım bu 6 masa mantıklı birini çıkarır yoksa muharrem ince aday olursa ona veririm
Leys aklın varsa bu karakter yoksunu aktristen uzak durursun. Bunlar işlerine gelince din iman derler kendi kızlarına kız kardeşlerine nefes aldırmazlar ama önlerine gelen hatuna yavşarlar. Aman diyeyim.
Altılı masa lise de oyun masasına döndü. Bir haltı beceremediler
Kılıçdaroğlu aday olmasınn
Neden?
Geç kaldılar aday çıkarma konusunda
Adayı erken çıkarınca ne olacak ki? Aday ne zaman çıkarsa adaydır. 3 5 tane daha fazla miting yapacak diye geç çıkarmayın demek garip olur.
Muharrem ince 5 6 ay önceden aday olmuştu seçime 1,5 2 ay kaldı daha aday yok
Olmasın. Son gün çıkarsalar bile umrumda değil ki. Reklam yapmak için aday erkenden çıkarılır. Reklam yapmaya gerek yok demek ki.
Yanlış düşünüyorsun
Aday belirleyememiş te olabilirler. Orası ayrı. Ama yine de aday çıkaracaklar sonuçta. Ha bugün ha yarın.
Anlaşamıyorlar işte
İyi partiyle chp anlaşamıyor
Anlaşamasınlar zaten arkadaş. Zaten çoklu parti sisteminin amacı da bu.
İyi parti sağcı chp de solcu olursa zaten nasıl anlaşabilsinler ki? Saçma sapan kişiler ve partiler tarafından kurulmuş bir masa
Arkadaşım bilmiyorum kafandan neler geçiyor. Zaten çoklu parti sisteminin istediği budur. İki zıttın bir olup ortayı bulmasıdır. Eski sistemde de zaten böyleydi. Muhalefet ve iktidar çoğunluk için birleşip hükümeti kurarlardı. Kimse kendi buyruğunda iş yapamazdı. Daha ne olsun hem anlaşamıyorlar hem ittifak kuruyorlar işte!
Eskiden öyle olabilir ama şimdi durumlar farklı
Adamlar eski sistemi geri getirecez diyorlar. Durumlar aynı.
Eskide kaldı işte o sistem bende onu diyorum durumlar farklı derken
Sistemi geri getireceklerini söylüyorlar yani gayet tutarlı bir ittifak. Sadece chp ve iyi partiyi ele alırsak tabi.
İyi parti gene iyidir de chp diyince bütün sinirlerim ayağa kalkıyor. Bir aday çıkacaksa bence iyi partiden çıkmalı yoksa öteki türlü chpden çıkan adaya oy gitmez
Yamahamotocross kardeşim. Şimdi sen en atılgan ve zeki spermden mi meydana geldin gerçekten?
Şaşırıyorum şu söylediklerine.
Parlamenter sistem ne demek? Bu ne demek...
Orada yer alan her bir lider aslında birer sembol. Var olan şey : devletin içerisinde bulunan kritik ve sinir uçlarının sağlıklı çalışmasına yardımcı olan pozisyonlardır.
Lütfen daha fazla saçmalama.
Aday CHP den çıkacak ve seçimi kazanacak. Bu belli değil mi?
Kazanacak mı? Çok beklersiniz
Chp en son ne zaman iktidar olmuş da kazanacakmış?
Kazanacak diyen ben değilim ki. Akp ve mhp ittifakının desteklediği istatistikler bile akp ve mhp nin oyunun toplamda en fazla %47 olduğunu söylüyor. Ben değilim yani bunu söyleyen.
%47 az bir oran değil ve ayrıca anketler %10 dan fazla kararsızlar var diyor
%47 diyen sadece akp ve mhp destekli olan. Büyük ihtimalle manipüle propagandası. Ayrıca bu anketler zaten kararsızlar dağıtılarak yapılıyor. Yani kararsızların oy kullandığını varsayıyorlar. Ona rağmen akp mhp alamıyor. Çok küçük olan ve diğer kategorisindeki partilerin yarısı zaten 6 lı masada. Olmayanlarında en büyükleri muharrem inceninki ve zafer partisi. Onlar da seçim olsa akp ye destek vermezler. Dolayısıyla en ama en iyi ihtimalde bile Akp njn kazanamayacağı kesin ve net.
Chp iktidar olunca lgbt yasal olur ama buna göz yumabilir misin?
Ben kime oy vereceğimi söylemedim. Düşüncelerimi de söylemek istemiyorum. Sadece objektif bir şekilde 6 lı masanın geleceğini sôyledim. Kimin neye göz yumduğu kimseyi alakadar etmez. Seçimde zaten belli olur.
Azcik kafası çalışan chp gelirse toplumsal durum ne olur anlar
Sizin düşünceniz bu.
Benim düşüncem değil kendileri de destekliyor
Senin düşüncen.
Peki iha sihalara da karşılar buna ne diyorsun?
Bişey demiyorum ben. Kendileri ne diyosa desinler
Sebep?
Bay kemal yüzünden
Yaa abicim bi susun artık yaa. Beğenmediğiniz yunanistanda bile tren kazasında 30 kişi ölünce kimler istifa etti... bizde yuzbinden fazla insan oldu hala utanmadan oturuyorlar koltuklarında. Tabi bundan önce binlerce skandal var onları saymiyorum bile. Bay kemale kurban olun siz.
Erdoğana kurban olun siz de
Neyse sonra konuşacaz bunları
Aynen seçime az kaldı zaten bakalım sonuç ne olacak