Seçeceğimiz aday Türkiyenin 13. Cumhurbaşkanı olacak diyolar hâlâ adayı açıklamadılar. Sebebi bence şu Chp tarafı Kemal Kılıçdaroğlu olmalı konusunda ısrarını devam ettiriyor diğer koalisyon güçleri başka adaylara sıcak bakıyor.
Ne düşünüyorsunuz?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Seçeceğimiz aday Türkiyenin 13. Cumhurbaşkanı olacak diyolar hâlâ adayı açıklamadılar. Sebebi bence şu Chp tarafı Kemal Kılıçdaroğlu olmalı konusunda ısrarını devam ettiriyor diğer koalisyon güçleri başka adaylara sıcak bakıyor.
Ne düşünüyorsunuz?

Aday yıpranmasın vs diye olduğunu düşünmüyorum maalesef ama şu an ki 6 lı masada fikirleri birbiriyle uyuşan 1 parti dahi yok aslında yani bu zorunlu bir ittifak şu an.
Ortak karar alabildiklerini düşünmüyorum çünkü Kılıçdaroğlu kaybedeceğini bile bile aday olmakta ısrarcı ne hikmetse ve diğer partilerde buna sıcak bakmıyorlar eminim.
Neden açıklasın?
TV de algı yaratan birkaç satılık, gazeteci, öğretim üyesi.. vs konuşmacı mutlu olacak diye mi aday açıklansın?
Bu iş taktik işidir.
Zaten seçmenin çoğu , RTE karşısında sokaktan geçen herhangi birisi 6 li masanın adayı olsa, oyunu ona verir.
Bence 0cak, Şubat gibi açıklanır. Ve doğrusu da budur.
Cevap
9Cevap
Aday yıpranmasın diye
Aday yıpranmasın diye açıklanmıyor. Hatırlarsanız belediye başkanları için atmadıkları çamur kalmamıştı. Yine karalama kampanyası yürütecekler. Bundan etkilenmesin diye zamanı daraltıyorlar
Bence de sebebi bu. Özellikle İyi parti bu duruma çok karşılar haklı olarak. Zaten olur da aday KK filan olursa o masada dağılır ve KK yine Erdoğana seçim kazandırır
Aday yıpranmasın diye her türlü propaganda yapılacak çünkü adayın üzerinden
Onlarin tek adamına karşı bizim tek adamimiz kadar kısır skko bir anlayış yok
Çıkaracakları aday olmadığından kaynaklanıyordur. ya da aday çıkaracakları kişiye güvenmediklerinden :D
Bence Kemal Kılıçdaroglu olmamali cunku seveni kadar sevmeyeni de cok fazla kaybetme ihtimali yuzde yuz
Kılıçdaroğlu aday olacağım diyor
Meral başkasını istiyor
Mart Nisan gibi masa dağılacak
Kemal aday olup yine kaybedecek
Açık ve net olarak söylüyorum. Kılıçdaroğlunu aday gösterirlerse asla vermem.
O adayla uğraşılmasın diye bence
Bir sürü sebebi olabilir bir taneside adayı erkenden açıklayıp yıpranmasının önüne geçmek
Seçim takviminin açıklanmasını bekliyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?