Gizli Üye(30-35)+1 yılKemal Kılıçdaroğlu veya Ekrem İmamoğlu
Partili cumhurbaşkanının tüm engellemelerine, İller Bankasından gelmesi gereken paraları kesmesine, yurt dışından anlaşmalar yapıp kredi almasına hatta vatandaşın gönüllü yardımlarını bile engellemesine rağmen, İmamoğlunu çok başarılı buluyorum ve Millet İttifakının cb adayı olarak Kılıçdaroğlundan sonra en çok olmasını istediğim kişi.
Mansur Yavaş'ı da seviyor ve destekliyorum ama asla Millet İttifakının cb adayı olmasını istemem çünkü padişahlıktan ve krallıktan bile daha fazla yetkiyle donatılmış ucube bir sistem olduğu için bu yetkilerin mhp kökenli birine geçmesi ona ne kadar güvensemde beni korkutur. Çünkü bahçeli örneği ortada. mhp kökenli birine asla fazla güvenemeyiz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAklımızdakiler hep öldürüldü suikast edildi veya vefat yahut kaçak kurt dediklerimiz golden retriwer çıktı puskevitle beslenirken şimdi yolsuzlukla besleniyor Allah deyip yüzük gösteren 20 senedir anamızı soruyor ayarlarimizla oynuyor bu beladan kurtulmak icin maalesef kilictaroglu
00 Yorumla
hangi makam olursa olsun fark etmez. Bir iki iki dönemden fazla gelmemeli.
Muhtarda olsa aynı, cumhurbaşkanı olsa da aynı.
Lakin; sorun şu maalesef ülkeyi yönetebilecek lider adayları yok.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
+1 yıl7-8 yildir siyasetten uzak duran biriyim ancak Mansur Yavaş ı bu konuda fazlasiyla yeterli buluyorum. Ama kim olursa olsun maksimum 2 dönem sonra değişmeli.
120 Yorumla- +1 yıl
Ne yapmış ki
- +1 yıl
@asiprens2905 mevcut cumhurbaskaninin basbakan olmadan once gittigi her yoldan gitmedi mi? Once ilce belediyesi sonra da buyuksehir bediyesini yönetiyor ve bunu gayet iyi ele aliyor. Mevcut cumhurbaskanindan en belirgin üstünlüğü ise hukuk temelli bir egitim almis olmasi! Ayrica ABB meclis gorusmelerini izlersen neler yaptığını ve nelere karşı çıktığı izleyebilirsin. Hepsi aşikar!
- +1 yıl
CHP'li barış yarkadas iyi partili milletvekiline 107 milyonluk usulsüz ihale verdi dedi yalan mı söyledi partidaşina
- +1 yıl
@asiprens2905 arkadasim kime oy verip destekleyecegime sen karar ver istersen olur mu? Boyle bir istegin yoksa siyasi polemiklerin lüzumu yok. Zira hic bir partinin sütten cikmis ak kasik olmadığı malum. Taraftarliga luzum yok. Iyi geceler 👋👋👋
- +1 yıl
Yani ben bir projesini göremedim de bari onu de
- +1 yıl
@asiprens2905 arkadasim sana meclis konusmalarindan bahsettim. tamamini Youtube dan izleyebilirsin. Hizmetler icin verdigi mucadele ve muhalif encumenlerin engellerine karsi direncini saniye saniye izleyebilirsin. Bunu arastirip izleyecek kapasitede oldugunu varsayıyorum!
- +1 yıl
Lafla peynir gemisi yürümüyor mücadele lafla verilmez diye düşünüyorum meclis konuşmalarını dinledim boş konuşmalar ben oy verdigime pişmanım
- +1 yıl
@asiprens2905 sen kiraathane polemigimi istiyorsun Şu an benimle? Istiyorsan baslayalim?
- +1 yıl
Zaten kıraathane plomegi yapıyorsun proje say diyorum meclis tvsini izle diyorsun kıraathane ağzı izledim noldu eseri nerede
- +1 yıl
@asiprens2905 tamam ne yapmaliydi ve neler yapmasi gerekiyorken yapmadi mesela. Neleri ne icin yapamadi sen bunlari say bende sana karsiliklarini soyleyelim
- +1 yıl
Melih Gökçegi arıyoruz gelen gideni aratirmis adamın eseri var en azindan
- +1 yıl
@asiprens2905 soruma cevap verir misin? Hangi hizmetleri kesildi Melih Gokcek in mesela? Hangi sebeple Melih Gökçek'i ariyorsun?
- +1 yıl
Dilmen vadisi , Göksu parkı kizilrmak suyu projesi, kavsakkaya barajı, bir sürü yer altı kavşağı falan aklıma gelenler bunun ne?
- +1 yıl
@asiprens2905 bunlar kesilen projeleri mi? Ve melih Gokcek bunlari ABB baskani olduktan kac yil sonra yapmaya baslamis ve bunlarin hepsi kac yilda tamamlanmis bilgin var mi? Yani Mansur başkan secildi secileli gecen sure belli ve yeni metro projesini hayata gecirmek uzere. Kecioren metrosunun Melih Gökçek doneminde kac yilda yapildigini hatirliyor musun? Ankapark vb projeler icin harcanmis ama karsiligini bulmamis projelerin parasinin hesabini sorabildin mi?
- +1 yıl
Sen bana 1-2 yilin hesabini ben sana 20 yilin hesabini soracagim haberin olsun!
- +1 yıl
Abi Kızılırmak suyunu hemen getirdi Ankara 'ya otoyollar falan hemen yapıldı metrolar gecikti o kadar. Bide Cumhurbaşkanı olacakmış çapsız
- +1 yıl
@asiprens2905 kardesim farkindaysan kiraathane seviyesine indik gereksiz yere. Her paylasimimiz soruyu soran kisiye bildirim olarak gidiyor ve rahatsiz ediyor. Belli ki sen beni ben de seni ikna edemeyecegiz ve boyle bir amacimizda eminim yok. Bu yuzden en azindan soruyu soran kisiye daha fazla rahatsizlik vermeyelim olur mu? Sen diledigini destekle kimse engel olmuyor malum. Hadi iyi geceler 👋👋
- +1 yıl
Ya sende diyecek bir şey bulamıyorsun adamın projesi yok yasak bunlara çünkü. Bunlar aparat dışardakilerin artık oy moy yok bunlara kafanı sisirdim hakkını kusura bakma iyi geceler
- +1 yıl
@asiprens2905 bak iste beni kiskirtiyorsun :) yardima muhtac kisilere Ankarakart ve yakit yardimlari, 1 bucuk milyon kisiyi etkileyecek istasyon projesi aylar icinde tamamlandi, Trt önü koprulu kavşağı ile kaos yaratan karmasikligi tamamladi, 500 den fazla köyün lağım sorununu çözdü, 390 kilometre icme suyu hatti cekildi, ivedik polatli icme suyu hatti devam ediyor, 35 bin ciftciye ciftci kart destegini verdi ve vermeye devam ediyor, tam 431 bin metrekarelik Bati park Rekreasyon alaninin ihalesi tamamlandi vs vs vs. Daha aklima gelmeyenler vardir ve bunlar sadece 3 yilda gerceklesti. Yakinda Mamak icin cok onemli olan Metro ihaleside tamamlanip calismalara baslayacaklar. Tabi Mesut Akgul abidik gubidik muhalefet olmazsa. Herneyse ben de 7 yildir siyasetten uzagim ve kimseye oy vermedim. Sende desteklemek zorunda degilsin hickimseyi. Iyi geceler
Bu takim formasi degil yakişsın, bize sistemi degistirecek birisi lazim. Basa kimin geldigi onemli degil. Sistem kotu oldugu surece hicbisey degismemis degismiyecekte. Bu ayni bozuk arabanin soforunu degistirmeye benzer. Arabanin motoru degismedigi surece ahmette surse mehmette surse ayni. Bize sistemi degistirme sozu verecek birisi lazim
10 Yorumlamansur yavaş aday olmalı. Eğer olmazsa inceciyim o da olmadı ikinci turda gazoz kapağına bile basarım
20 YorumlaMansur başkan İmamoğlundan biraz daha iyi. İmamoğlu çok medyaya oynadı ve okların hedefi oldu.
Bay kemal aday olursa RTE nin ekmeğine yağ çalacaktır ve ortak olduklarına kesin kanı getireceğim.00 Yorumla
+1 yılBen Ekrem İmamoğlu olsun isterim
Kemal Kılıçdaroğlu vb kişileri istemiyorum onlarda ülkeyi yönetecek gücü göremiyorum
Onlar olacağına şimdi görev yapan cumhurbaşkanımız olsun daha iyi
10 Yorumla
+1 yılBence Fatih Erbakan olmalı. Hem karizmatik hem de ahlaklı efendi biri.
117 Yorumla- +1 yıl
Çocuk evliliğini destekleyen Erbakan mı?
- +1 yıl
@melikeeeee_ O hikaye tamamen palavra. Her şeyi delilleriyle ortaya koyuldu. Çocukken hepimizin giydiği gelinliklerden giyen birini sol medya çocuk evliliği diye piyasaya pazarladı. Olayın aslını bilmeyenlerde saf saf inandı. Gerçekten çok komiksiniz :D
- +1 yıl
Bana komik gelen şey daha hangi konudan bahsettiğimi bile bilmemen. Genç evlilik ile ilgili neler demiş git bak bakalım. Bir kaç yıl önce
- +1 yıl
@melikeeeee_ Sen bana çocuk evliliğini söyledin bende öyle bir şey olmadığını anlattım sana. Evlilik çağına gelmiş bir kızın hangi yaşta evlenip evlenmeyeceği kimseyi ilgilendirmez. Sizler çocuk yaşta kadın olmanın önünü açan buna teşvik eden ahlak yoksunu zihniyetin yanlışlığından bahsedin önce. Evlilik en azından genç yaşta da olsa helal olan bir şey
- +1 yıl
Genç yaşta dediğin çocuk yaşta. Önce kabul edeceksin Türkiye Cumhuriyeti din ile yönetilmiyor. Medenî kanunlara uyacaksınız. Arap âdetlerinizi din diye dayatmayacaksınız. Çocukları çocuk bırakacaksınız. Tarikatlarınızı da yıkacağız
- +1 yıl
@melikeeeee_ Türkiye Cumhuriyeti dediğin 100 yıllık tarih. Türk kültürü ve ahlakı 2000 yıllık bir tarihten ibarettir. Size bunu öyle öyle ya da böyle bir şekilde öğreteceğiz
- +1 yıl
Tarihten haberin yok daha. 5 bin yıldan daha eskiyiz. Türkiye deki Türk kalıntılar m. ö. öncesine dayanıyor. Çocuklar ile evlenmeyi kültür ve ahlak olarak görüyorsun sanırım
- +1 yıl
@melikeeeee_ Sen önce çocuk kadınlarla yozlaşan, yunan ve ingiliz askerlerini mutlu etmek için ülkeye ge. nelevi açan ziyniyetin hatalarını söyle. Çocuk evliliği diye bir olay yok ülke de. Bunu yapan doğu da bir kaç kendini bilmez aşiretlerdir. Genelleme yaparak bunu birilerine iftira atmak için kullanmayın. Erbakan hocamız çocuk evliliğini asla onaylamaz ama evlenme çağına gelmiş bir kızın evlilik yaşının da insanlar tarafından sorgulanmasına karşı çıkmıştır. Ama her şeyde olduğu gibi bu tarz konuları da kendi siyasi görüşlerine evrimleştirmeyi çok iyi bilir CHP ve ziyniyeti. Şunu unutmayın türk tarihi cumhuriyet döneminden ibaret değildir. Zorbalıkla yapılan bir çok şeyleri aştık. o baskıcı chp zihniyeti iyice törpülendi ama alınacak daha çok yol var. Yakında bu tarz boş düşüncelerin de bir halta yaramadığını anlayacak bu putçu zihniyet...
- +1 yıl
Öncellikle chpli değilim Türkçüyüm. Atatürk dönemi ile ilgili uydurma tarih yazdığınızı bilmekle birlikte, Mondros Mütarekesine dayanarak Vahdettin silah tutan askerlerin silahlarını bırakmasını ve teslim olmasını istemiştir. O sıra da Türk kadınları ve kızları tecavüze uğruyor ama Vahdettin memleketi İngilizler'e, Yunanlılar'a ve pek çok farklı millete teslim ediyordu. Osmanlı daki genelevleri 1900lerin başında vardı bildiğim kadarıyla ve o dönemde Atatürk bu kadar revaçta değildi. Erbakan genç evliliği diyerek çocuklar ile evlenmeye göz kırpmıştır. Evlenme yaşına gelmiş diyerek ama kaçak dövüşerek ne demek istediğinizi çok iyi anlıyorum. Kendini Allah sanan tarikatın başında ki hocalara tapmak seni rahatsız etmiyor mu? Kendi düşüncelerin yok. Onlar için sadece bir cariyesin
- +1 yıl
Babasının parasını paylasamayan erbakanmi 😂
- +1 yıl
Pu hahah 😂😂😂
- +1 yıl
@melikeeeee_ chp li olmak türkçülükle çok çok zıt be kardeşim
- +1 yıl
@mucizebekle0 yuh kafana s. ..
- +1 yıl
@mucizebekle0 Daha okuduğunu anlamayan gelmiş siyaset yapıyor. Parti tutmuyorum
- +1 yıl
@melikeeeee_ pardon ben yanlış okumuşum
Gizli Üye(30-35)+1 yılTayyip olmasında Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener, Ali Babacan hepsi olur.
20 YorumlaCHP, İyi parti ya da YRP bunlardan birisi cumhurbaşkanı olursa ülkedeki düzen bozulur. Bunlar başörtüsü istemeyen partiler. Bunların cumhurbaşkanı olması demek ülkenin siyasi ve de dini açıdan yasaklarla savaşması ve de siyasi karmaşa demek. 1997 deki başörtüsü yasağının başında da bunlar vardı. Bunları düşünüp tekrardan karar verin derim. Sonra yeniden ülkemde 1997 olayları yaşanmasın.
10 Yorumla
+1 yılManaur Hızlı olmalı
10 Yorumla
+1 yılMuharrem İnceyi diğer partili halk da destekleyerek o olmalı bana göre. Halk bir olup stratejik davranmalı, yoksa daha ohoo
00 Yorumla
+1 yılDürüst. memleketini seven, humanist ve ekonomiden anlayan biri olursa seviniriz
00 Yorumla
+1 yılMansur Yavaş.
Ben hızlı118 Yorumla- +1 yıl
Muharrem ince
Ben kalın - +1 yıl
Recep Tayyip er doğan
Ben geç doğan - +1 yıl
Kemal Kılıçdaroğlu
Ben mızrakoğlu - +1 yıl
Ekrem İmamoğlu
Ben imam kızı - +1 yıl
Şey kapı çalı-
- +1 yıl
Tayyip demicektin hacı orada faka bastın djdjdjd
- +1 yıl
Ne yani sen Hz. Recep Tayyip Erdoğana faka basmak mı diyorsun sünme haşaaaa nası öyle dersin kôpek çabuk kabeye git sıhhatlen tü tü tü 😪😪😪🤲🤲📿📿📿
- +1 yıl
?
- +1 yıl
? ? ? ? ? ?
- +1 yıl
Çok ayıp!!!
- +1 yıl
Tayyip’le evlenmelisin acil senin yemeklerden yedirmelisin kfkfkf
- +1 yıl
Aynen aynen 😹😹
- +1 yıl
Yedirteyim de ölüm boyu Silivri’ye sınırsız giriş hakkı kazanayım
- +1 yıl
Ölüm dedim Allah yazdırttı ömür boyu
- +1 yıl
Bizler için değer ben Silivri’ye sağlıklı yemek gönderirim senin için arada mektup da yazarım djdjdjjd
- +1 yıl
Kurtuluş için ufak bir bedel
- +1 yıl
Bu bedeli aramızda verecek en yürekli insan sensin
- +1 yıl
Bunu bana teşrif ettiğiniz için müteşekkirim.
+1 yılCem Gürdeniz. Ne dese çıkıyor
10 Yorumla
+1 yılSenin adayın kim?
111 Yorumla- +1 yıl
Onu aday göstermezler gibi.
- +1 yıl
Doğru hatta yüksek ihtimal Mansur Yavaş diyorlar.
- +1 yıl
Hep beraber göreceğiz umarım artık bir şeyler değişir.
- +1 yıl
2 martta yine konuşalım 😀
- +1 yıl
İyi geceler diliyorum 🙏
- +1 yıl
Yarın belirlenecekmiş ama ismi sonra açıklayacaklarmış😅
+1 yılBenim kararım net adayım net Recep Tayyip Erdoğan
20 Yorumla- Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılimamoğlu ya da yavaş
00 Yorumla
+1 yılMuarremmm
11 Yorumla- +1 yıl
Mığarrem
+1 yılBennn
10 Yorumla- Gündem konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılKemal Kılıçdaroğlu
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDr. Fatih ERBAKAN yakışır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOsman Pamukoğlu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHalit Ergenç, cvde padişahşık var daha ne olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsibel kekilli olsun..
00 Yorumla
+1 yılBeni secin
00 Yorumla
+1 yılSen olmada.
00 Yorumla
+1 yılBen olmalıyım
00 Yorumla- Gündem konusunda 941 cevap paylaştı.
+1 yılMuharrem ince
00 Yorumla yıldız Tilbe
00 YorumlaEvet var ben 😅
00 Yorumla
+1 yılInce
00 Yorumla- Gündem konusunda 478 cevap paylaştı.
+1 yılBundan kötüsü olmaz
10 Yorumla MHP-AKP
11 Yorumla- +1 yıl
He tm
Mansur baba be
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKemal Kılıçdaroğlu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılinceee
00 Yorumla
+1 yılTabiki RTE olacak.
00 YorumlaMuharrem ince