Gündem Arkadaşlar deprem olacak diye uyuyamıyorum ne yapmam gerek? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl İstanbuldayım Arkadaşlar nöbet tutamam yarın çalışıyorum Arkadaşlar deprem olacak diye uyuyamıyorum ne yapmam gerek? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
SirinTavsan Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Zor bi durum. Ben bile korkuyorum aklıma geldikçe. Bence daraldığında balkona çık ya da hava al iyi hissettiğinde içeri gir ve dua et. 1 0 Yorumla
SadeceErenn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Nöbet tut o zaman 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Çalışıyorum yarın Yorumla SadeceErenn +1 yıl Ben günde bir saat uyuyorum genellikle kaldırabiliyorsan sen de az uyu Yorumla Soran +1 yıl Kaldıramam işte 7 saat uyusam bile işe gidince ayakta uyuyorum Yorumla SadeceErenn +1 yıl Ne tavsiye verebilirim bilmiyorum şans eseri yaşıyoruz Yorumla
hotforcrime Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Nerede yaşıyorsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İstanbul Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende adana civarndaym yatamiyom sabah kadar 0 1 Yorumla KKJok +1 yıl Bende o bölgedeyim kendi evimizin sağlam duvarı kalmadı Şu an yasadıgım evde depremden etkilenme durumu olmayışı rahatlatıyo o şekilde yaşayabiliyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Zor bi durum. Ben bile korkuyorum aklıma geldikçe. Bence daraldığında balkona çık ya da hava al iyi hissettiğinde içeri gir ve dua et.
Nöbet tut o zaman
Çalışıyorum yarın
Ben günde bir saat uyuyorum genellikle kaldırabiliyorsan sen de az uyu
Kaldıramam işte 7 saat uyusam bile işe gidince ayakta uyuyorum
Ne tavsiye verebilirim bilmiyorum şans eseri yaşıyoruz
Nerede yaşıyorsun
İstanbul
Bende adana civarndaym yatamiyom sabah kadar
Bende o bölgedeyim kendi evimizin sağlam duvarı kalmadı Şu an yasadıgım evde depremden etkilenme durumu olmayışı rahatlatıyo o şekilde yaşayabiliyorum