Akp 2023 seçimlerini kaybetti mi? Soru detayda?

Evet arkadaşlar neden kaybetti veya o ihtimal çok yüksek diyorum ve nedenlerini sayıyorum. Çok zor günlerden geçtiğimiz şu günlerde maalesef hükümet bu depremde yetersiz kaldı. Evet deprem 10 tane ilde oldu ve yüz ölçümü olarak neredeyse yunanistan ve isviçre gibi bir yeri kapsıyor... Evet böyle bir depremde her enkaza yetişmek çok zor ve maalesef yetişemedikte ancak ülke olarak birlik ve beraberlik örneği gösterdik yaşadığımız acılara rağmen. Herşeyi kabul ettik, herkesin dediği gibi enkaz çok ciddi boyutta olduğu için çok sayıda vatandaşımızı maalesef geciktiğimiz için ve yeterince arama kurtarma ekibi olmadığı için kurtaramadık ve acılarımız büyüdü. Hepsine eyvallah diyoruz evet hatalar olmadı mı? Kesinlikle oldu ama biz birlik beraberlik adı altında bu yetersizlikleri görmezlikten geldik gelmeye çalıştık ancak şu son günlerde ortaya çıkan KIZILAY skandalları bardağı taşıran son damla olmuştur. KIZILAY'ın nasıl bir holding olduğu ortaya çıktı ve maalesef daha bir kaç önce hükümetin açıkca kızılay'a sahip çıkması kabul edilemez bir durumdur. Bence bundan sonra seçimi kesinlikle millet ittifaki adayı kazanacaktır çünkü bu kirli işlere karışmış insanlara ceza vereceklerine sahip çıktıkları için artık insanların maalesef kimseye güveni kalmadı ve artık değişim zamanı geldi. Ne düşünüyorsunuz?

Güncellemeler
+1 yıl
Kızılay başkanı gelen yoğun eleştiriler üzerine satılan çadırlardan haberim yoktu diye komik bir açıklama yapmış!!!😅 Artı internet üzerinden kıyafet satışı yapıyorlarmış tam bir komedi! Bu nasıl yardım kuruluşu?